- Konu Sahibi çikolataprenses
-
Selam kızlar memnun kaldığınıza sevindim. ne pazarda ne markette yeşil elma bulamadım :) bende diyet ve sporla denedim bide sabah ve akşam aç karna biberiye çayı ve öğün aralarında yeşilçay
ve sonuç ....... 2 ayda 8 kilo verdim. 55 kiloyum bekarken bile bu kiloda değildim inanın herkes şaşkın ve annem tabiki çok kızıyo :))) masabaşında çalıştığımız için ister istemez kilo alıyoruz bende 1 ay izindeyken gayet iyi kilo verdim çünkü çocuk peşinde koşuyodumevde . tatlıyı kolayı kısacası şeker ve hamur işini hayatımdan çıkardım yeni yeni kıyafetler aldım biraz cebimizi deldik ama 38 bedene inmek harika inşallah korurum da yine almam sürekli kışın alır yazın veririrm busene bunun olmayacağına inanıyorum.
kızlar bi ara biber çayı diye bi çay vardı netten s,pariş ettik arkadaşımla ama iğrenç tadıyla midemin bulandığıyla kaldım hiç bi işe yaramadı aksine mide ağrısı yaptı bende. 2 kilo kadar vermiştim. sonra beğenmedim ve para iadesi yaptılar. onu bıraktıktann sonra 8 kilo verdim çok azimliyim bu konuda gerçekten. ooooooooo neyse ben kafanızı şişirmeyim iyi zayıflamalar hepinize :)) bu konuda herşeyi denediğim için uzman gibi oldum :)
deneyen arkadaşlar soruma yanıt vermediniz barsakları hızlı çalıştırıyor mu bu karışım
arkadaşım sanırım bu bünyeden bünyeye değişiyor mesela bana öyle bi etkisi olmadı ama bunu deneyen arkadaşımın kabızlık sorununu çözmüştü.guclubacismile
çikolataprenses bu karışımın hergün yenisinimi yapıyorsun peki ? çünkü karışımda 3 lt su var onu bi günde tüketmek pek mümkün değil diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?