• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

benim 1 haftadır kilo kaybım durmuştu.bunalımdaydım resmen.bunu yaptım.içtim ve 2.gün başladı yine.hatta 1 kilo gitti.ben zaten diyet ve azcık da spor yapmaya çalışıyorum.bu da destek oldu.çoookkk teşekkür ederim. a.s.

merhaba, ben aktivin t kullanarak -ama bu arada sabah akşam yürüyerek, bol su ve yeşil çay içerek, porsiyonları azaltarak ve beyaz ekmeği keserek bir ayda dört kg. zayıfladım. Herhangi bir yan etkisini görmedim ilacın umarım kesince kilolarımı yeniden almam.

canımcım aynı şeyler bende de oldu kullanmaya başladım (tabi bu karışımı iştiğimi bilmiyorlar) herkes dedi zayıflamış diye tartıya bi çıktım offff ne göreyim aynı kilomdayım deli oldum yaaa

benim sinirlerim acayip gergin yemediğim zaman başım dönüyo ellrim titriyo sinirleniyorum çok kilolu değilim ama bölsel bende de 6 kilo aldım yavaş yavaş sinsi sinsi yerleşti hain kilolar haber bile vermeden. şimdi gayet memnunlar gitmeye niyetleri yok gibi 3 aydır aynı kilodayım gram düşmüyor ya hastamıyım nedir offf off ben nasıl zayıflıcam arkadaşlar yardım edin. spor yapma gibi bir lüksüm yok. çalıştığım için dengeli de beslenemiyorum.ara öğünleri meyveyi falan da tüketemiyorumm üffff üffff :kızgın:

Spor yapma lüksüm yok deme :teselli: merdiven in-çık,evin içinde aç oynak bir müzik oyna yarım saat :teytey: otuduğun yerde göbeğini sıkıca içine çek bırak vs vs bunlar da fazladan hareket olduğundan kilo vermende etkili olurlar bence..

"Ben bu karışımla 8 ayda 13 kg verdim. Hem de ne bir diyet, ne bir spor.
Kesinlikle çok faydalı."

Demek ki gerçekten faydalı,bünyeyle de alakalı tabi ama denemeye değer alkisalkisalkis

kızlar bu karışım litrelerce oluo bunu nekadar günde içicez acaba bende yarın başlıcam aldım malzemeleri günde 3 kez dior kafam karıştı ertesi gün felanda içiliormu yoksa aynı günde bitcek hergün aynısındanmı yapcaz tekrarbilmiyorumkismile nolur cvplayın en kısa zamanda yarın başlıcam çünküüüopuyorumnanaktan

kızlar bu karışım litrelerce oluo bunu nekadar günde içicez acaba bende yarın başlıcam aldım malzemeleri günde 3 kez dior kafam karıştı ertesi gün felanda içiliormu yoksa aynı günde bitcek hergün aynısındanmı yapcaz tekrarbilmiyorumkismile nolur cvplayın en kısa zamanda yarın başlıcam çünküüüopuyorumnanaktan

Konuyu açan arkadaş -rumuzun aklıma gelmedi kusura bakma eyvahedigeldismile- Kayınvaldesiyle beraber içiyormuş 3 litreyi günlük 1,5 litre yani..Sen de bir gün hazırlayıp iki gün içebilirsin ama üçüncü güne sarkmasın..Kolay gelsin..:içelim:

bende bugün malzemeleri aldırdım ve kaynatıp başladım içmeye..zaten 2 haftadır yediklerime dikkat ediyordum vede akşamları yürüyüş.inşallah bu da zayıflamama yardımcı olur.... eğer faydasını görürsem sizlerle paylaşmak isterim...herkese sağlıklı zayıflamalar arkadaşlar...zemuszemus

Son düzenleme:
bende başlıyacam inş zayıflarımm yaa
boyum 1.50 kilomda 65:(
bi 10 kilo versem başka bişey istemiyorum
yememe dikkat ediyorum
bişey sorcam bunu içerken karanfil kokusu geliyormu?

ben zaten diyet yapıyordum dün başladım bende bu karışıma akşam tartıldım kilo vericeme 1 kilo almışım yaa önceki gün 67 gelen ben dün akşam 68 geldimohaoldumsmile

5 aylık hamileliğim süresince tam 5 kilo aldım ben. her gün vitamin alıp uyuyunca, yerleşiyorda kilolar tabi... zaten boyum 1,60. tam tombik oldum. bugün başladık biz kocişimle içmeye, ona bi şişeye koydum götürdü iş yerinede :)))) aman pek hırs yaptık, hadi bakalım...bu ay spor yok ama ağustos sonu sporada başlıycam...etkisi kesin olur...

bende dün başladım , iki gün önce 89,2 ydim
bu sabah 86.6
şoktayım
acaba ödemmi atıyor ilk olarak
diyette yapmadım, çerez tatlı bile yedim
yazan arkadaşa çok teşekkür ederim
devam edicem

bende dün başladım , iki gün önce 89,2 ydim
bu sabah 86.6
şoktayım
acaba ödemmi atıyor ilk olarak
diyette yapmadım, çerez tatlı bile yedim
yazan arkadaşa çok teşekkür ederim
devam edicem

bendede 1 kilo farketti ama adet dönemime denk gelince, anlayamadım karışımdan mı yoksa, adet oldum diye mi...
neyse bi hafta bitsin hele...

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 1 ay 10 gündür diyetisyenle birlikte zayıflamaya çalışıyorum. Makarna-pilav, patates, arada bir yediğim light dondurma ve muhallebi dışındaki tüm tatlılar ve abur cuburlardan tamamen vazgeçmiş olmama rağmen şu zamana kadar yalnızca 1.5 kilo verdim. Üstelik çok spor yapıyorum. Zaten hayatım boyunca yaptım.

Başlangıçta çeşitli ölçümler yapılmıştı. Ona göre kilo vermeden önce vücudumdaki yağ kütlesi 14 kg'ydi. Sporcu kadınlarda minimum 10-12 kg olması gerekiyormuş. Kas oranım yüksek zaten. Herhalde yağ oranım düşük diye veremiyorum diye kendimi avutmaya çalışıyorum, ama bu ne benim moralimi düzeltmeye yetiyor, ne de diyetisyene verdiğim onca para için kendimi üzmemem için bir sebep oluşturuyor.

Şimdi bu yazdığınız içeceği gördüm. En azından yine bir heyecan oluştu içimde. 1-2 gün içinde başlayacağım. Umarım bende de işe yarar. Zaten herhalde bende işe yararsa herkeste yarar mirmirmirmir

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben bu tarifi geçen sene denedim 10 kilo verdim yedilerime dikkat ettim günlük bir saatte bisiklet sürdüm hamile kalınca yeniden geldi kilolar :((( şimdi yeniden başladım akşamları mekik çekiyorum artık bisiklet süremiyorum inş veririm gerçi başlayalı 3 gün oldu tartı 2 kilo eksik tarttı :)) çok seviniyorum devam etcem sizde yapın fayda görürsünüz iyi akşamlar arkadaşlarrrrr.......

Back