• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel yağ eritme karışımı

yaklaşık 2 saattir , baştan sona tüm yorumları okudum.Öyle gaza geldimki hemen yapacağım bu karışımı .İnş bende de işe yarar çünkü troid ameliyatı oldum metabolizma diye bi şey kalmadı bende.

1 haftadır deniyorum kilo manasında bir eksilme yok sadece bağırsaklarım biraz fazla çalışıyor fazla tuvalete gitmeyen birio olarak

Elmalar bütün olarak mı konuluyor? Daha sonra sadece suyu mu süzüp içiyopruz yoksa bu karışım kaynadıktan sonra blenderdan falan geçirilğiyor mu?

Ben elmaları bütün koydum. Zaten eriyip kabuğundan ayrıldı hepsi. Güzelce kaynadıktan sonra süzgeçten geçirip elmaları da iyice ezdik. Dün başladık. Çok fazla içmiyorum, diyet de yapmıyorum ama bakalım işe yarayacak mı?
Boyum: 1.70
Kilom:60

merhaba kızlar öncelikle bu konuyu açan arkadaşa çokk tşk ederim ben bu gün gördüm konuyu :kedi: ama bu içeceği 1 ay önce diyetisyen SELAHATTİN DÖNMEZ petek dinçözün programında vermişti bende adamın ağzından çıkan her kelimeyi hazdım haliyle a.s selahattin dönmez öğrenciyken amerikaya gitmiş ve orda öğrenmiş bunu bu karışıma SÜPER İÇECEK dedi hatta tarif aynen şöleee
2 adet yeşil elmayı dörde bölün
1 limonu kabuğuyla dörde bölün
1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal tarçın
3 lt su
hepsini tencerey koy 15 dk kaynat süz
---bağırsakları çalıştırır
---tok tutar
---yağ yakar
---zinde tutar
yemek öncesi içersen iştahı keser ve her öğünden sonra 1,5 su bardağı içilmeliymiş
benim defterimde aynen böle yazıyodu umarım faydasını görürüz tadıda çok hoş ramazandan önce yaptım ama o aralar sporda yapıodum 3 kilo vermiştim kalıcıda oldu bu verdiğim kilo ramazanda kilo almadım yarın tekrar başlıcaz annemle hepimize afiyet olsun efemmmm :içelim:

slm arkadaşlar ben bu kürü bir hafta önce okudum ve denemeye karar verdim beş gündür de uyguluyorum tartı 1kg eksik gösteriyor ama bir şişlik hissi var deneyen arkadaşlar da da aynı mıydı merak ettim :gitme::teytey:

ben bugün başladım bu karışıma ama ben yanında diyette yapıyorum bakalım faydası olcakmı.. daha önce de içmiştim bu karışımı ama diyet yapmamıştım homini gırtlak yememe rağmen o hafta hiç kilo almamıştım çok hamur işi yemiştim ama yakmış demekkii :icecream:

bende 1 haftadır deniyorum bakalım 1 kilo eksik gösterdi eğer tartı doğruysa.bende diyet değil ama yediklerime çok dikkat ediyorum umarım işe yarar.

ya ben balla içiyorum bişey olur mu acaba kilo verecem diyelim derken almayalım :))sabah aç karnada elma sirkesi karışımınıda içiyorum bakalım yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum bakalım artık inş hepimiz zayıflarız :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Back