- Konu Sahibi çikolataprenses
-
hayatim sana tesekkur ediyorum bu karisimla 10 kg verdim simdi biraz ara verdim buna misir puskullu karisimi icicem birazda vucudumu baya sikilastirdi .birde yememe dikkat etmedim fazla herseyi yedim sadece aksam 7 den sonra meyve disinda bisey yemedim paylastigin icin tesekkurler canim
hayatim sana tesekkur ediyorum bu karisimla 10 kg verdim simdi biraz ara verdim buna misir puskullu karisimi icicem birazda vucudumu baya sikilastirdi .birde yememe dikkat etmedim fazla herseyi yedim sadece aksam 7 den sonra meyve disinda bisey yemedim paylastigin icin tesekkurler canim
mısır puskullu karışım nasıl birşey?.
ya kimse bana cevap vermeyecekmi nasıl kullanıyorsunuzda bukadar kilo veriyorsunuz
lütfen yazarmısınız.snowdrop arkadaşım nasıl kullandın aç tok sıcal soğuk,aklına geldikçemi,yoksa yemeklerden öncemi,ben kullandım pek işe yaramadı
ender sarac vermisti bir programda.misir puskulu.avakado yapragi.kiraz sapi.yesil; cay.maydonoz bunu demleyip iciyorum
arkadaşım bu karışımı nasıl hazırlıyosun, hangi bitkiden ne kadar ve ne zaman aç mı yoksa tok mu içiyosun?
kaç dk.demliyosun yada kaynatıyosun?
ayrıntılarını da yazarsan sevinirim
a.s.
3 elma deil 1 elma 1 limon 1 kabuk tarcın ve bir tatlı kasıgı tane karabiber.. gunde 3 fincan ogunlerden once veya sonra sıcak icilecek.sadece su 3-4 lt olcak goz kararı ayarlarsınız. elma ve limon 4 esit parcaya ayrılcak
selam kabukları soyulacak mı elma ve limonun
şekerler bu elma limon karışımı sıcak mı içilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?