Kişisel yağ eritme karışımı

mısır puskullu karışım nasıl birşey?.

Bi ara denedim her gün 1 kilo verdim ve çok etkisi oldu spor yapmıyordum ilk başlarda yinede hergün 1 kilo veriyordum çok güzel karışım kilo vermek istediğimde bu karışımı uygularım

Ne demek İşe yaradıysa ne mutlu bana :)))

ya kimse bana cevap vermeyecekmi nasıl kullanıyorsunuzda bukadar kilo veriyorsunuz
lütfen yazarmısınız.snowdrop arkadaşım nasıl kullandın aç tok sıcal soğuk,aklına geldikçemi,yoksa yemeklerden öncemi,ben kullandım pek işe yaramadı

canım şunu söyleyim günde en az 4-5 bardak içmen lazım genelde aç karna
ama ben öyle hırslanmıştımki su yerine içiyodum her aklıma geldiğinde yani günde 2 litresini ben içiyodum. Çok şükür bi zararınıda görmedim ama ben sporda yaptığım için çok çabuk verdim sanırım. Birde herkesin bünyesi, metabolizması farklı. ama ben veriyosam herkes verir türünden biriyim aslında zor kilo veriyorum hemen alıyorum. ama 1 senedir almadım şu 1 ay öncesine kadar yani. şimdi aldım ama bazı sorunlarım vardı ve kendimi resmen yemeğe abur cubura vermiştim boshayallersmile

ender sarac vermisti bir programda.misir puskulu.avakado yapragi.kiraz sapi.yesil; cay.maydonoz bunu demleyip iciyorum

arkadaşım bu karışımı nasıl hazırlıyosun, hangi bitkiden ne kadar ve ne zaman aç mı yoksa tok mu içiyosun?
kaç dk.demliyosun yada kaynatıyosun?
ayrıntılarını da yazarsan sevinirim
a.s.

hımmm... ilginç göründü
denemekte fayda var. zemuszemus

bi değişiklik olursa bildiririm...

ama olursada hangi nedenden dolayı olduğunu bilemicem.
içmediğim şey kalmadı :bbo:

şimdi ocağa kaynaması için koydum da geldim :) saolasın tarif için . inş. işe yarar. günde ne kadar içiyoruz

arkadaşım bu karışımı nasıl hazırlıyosun, hangi bitkiden ne kadar ve ne zaman aç mı yoksa tok mu içiyosun?
kaç dk.demliyosun yada kaynatıyosun?
ayrıntılarını da yazarsan sevinirim
a.s.

misir puskulu.kiraz sapi.funda yapragi/biberiye.avokado yapragi.yesil cay hepsinden 1 tatli kasigi 4 dal maydonoz 1 lt su ile demledim yemeklerden sonra iciyodum ama su an biraktim bebegim rahatsizlandi bende biraktim ama bu caydan degil yani ama ben biraktim yani icersen faydasinbi gorursun canim

ben limonun çekirdeklerini çıkarmadım mafoldumben bugün koydum ocaga henüz kaynamasını bekliyorum.ben de yazıcam inş.ya diyet tamam spor da az çok yapıyorum.ama kilo veremiyorum artık.takıldım kaldım.daha 1 ay bile olmamıştı başlayalı halbuki.mutsuzum senağlama

Güzel ve zararsız görünüyor ama tane karabiber nerde bulurum onu düşünüyorum normalde 3 lt su içiyorum zaten :) 1.5 lt su içerim 1.5 lt de bundan farketmez. Rejimdeyim zaten umarım etkili olur ... Su kaybı değilde yağ kaybı olduğunu söylemişsiniz araştırıp bende başlayacağım. teşekkürler paylaşım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…