• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Kişisel kullanım iğneli epilasyon aleti almak istiyorum

Ayrıca sadece yüzünüz için bu aleti alacaksanız değmez. bir iğneli epilasyon merkezine gitmeniz daha ekonomik olacaktır. Yok eğer farklı gölgelere de :) yapacağım diyorsanız o farklı bir durum. Bir de iğneli epilasyon öncesi uyuşturmak için iğne yapmanız gerek.
hoşça klaın

Ne kadar zamandir uyguluyorsunuz? Atis yaptiginiz kil koklerinden tekrar kil ciktimi? Durum nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba rocan, sadece yüz bölgem için değil diğer bölgeler için de istiyorum.Bilgi için çok teşekkürler:) sevgiyle kal...

Ayrıca sadece yüzünüz için bu aleti alacaksanız değmez. bir iğneli epilasyon merkezine gitmeniz daha ekonomik olacaktır. Yok eğer farklı gölgelere de :) yapacağım diyorsanız o farklı bir durum. Bir de iğneli epilasyon öncesi uyuşturmak için iğne yapmanız gerek.
hoşça klaın

Nasıl gidiyor acaba?

Uyuşturmak için JETOKAİN iğne. İğneli epiasyonla pek çok bölgeyi bitirdim. iyi gitti. Şimdi ürünü satıyoum bugün yarın

Uyuşturmak için JETOKAİN iğne. İğneli epiasyonla pek çok bölgeyi bitirdim. iyi gitti. Şimdi ürünü satıyoum bugün yarın
merhaba konuya son mesaji yazali cok olmus ama killar bittimi bide kullanfigin aletin markasi neydi canim benim cenemde siyah kilkar var yuzde yapmasi cok zor oluyor mu cevap verirsen sevinirim

arkadaşlar ben de iğneli epilasyon cihazı almaya karar verdim fiyatı önemli değil veririm fakat bunu nasıl yapıyorsunuz bunu eğitim almış kişilerin yapması gerekmiyor mu doğru kıl kökünü bulmak kolay mı bu kadar evde yapılabilecek kadar kolay olsaydı niye bunun için uzmanlaşan kişiler olsun ki?

Merhaba ..... Konu merak uyandırıyor ve bende nacizane bir iki birşeyler eklemek istedim....
Yanlış anlamadı isem iğneli epilasyon cihazı temin edilip kendimize uygulama yapılması mevzuu...
Cihazı temin edebilmek çok zor değil... Her bütçeye uygun cihazlar var...
Akımla ilgilide bilgi edinilir...
Mesele şu ki özel olarak gidilen kurslarda dahi iğneli epilasyonun tekniğini öğrenebilmek pek mümkün değildir...
Onun için insanlar bu konuda profesyonel diye gidip salonlarda sorun yaşayabiliyorlar... Her zaman yorumlarımda eklediğim bir konu vardır... El tekniği çok önemlidir ...
İğneyi deriye batırıp akım vermek değildir marifet...
Kendimize uygulama şansımız zor olsa gerek.. Tek tük yönüne uygun tüyler olabilirsede gerisi sağlıklı olmaz...
İki el tekniği neden önemlidir denir...
1. Gerdirmek
2,Yön bulmak
3, Gözeneğe doğru giriş ile soğanı yakmak
Bu 3 madde tamam ise gerisi seri çalışmaya dayanır..
Bir defa da dahi doğru uygulamada kılların geneli geriye çıkmaz... Ancak buda doğru tekniği bilmekle beraber tecrübe de gerekmektedir...
Çok güzel bir olaydır İğneli Epilasyon ancak doğru uygulamalar olmadığı takdirde kıl bitmemekle beraber deri de kalıcı hasarlarda bırakılabilecek bir işlemdir...
Uzaktan bakıldığı kadar basit bir işlem olsa ,salonlardaki her iğneli epilasyon uzmanıyım diyen kişiler de bu işi hakkıyla yapabiliyor olmalı idi..

Son düzenleme:
bu işlemi kendisine yapanlar, kıl köküne ulaştığını nasıl anlıyor? iğne kıl köküne ulaşmayabilir ya da kıl kökünü geçebilir çünkü diye düşünüyorum.

doğru yerden girilirse ağrı duyulmaz yanlış yerden girildiğinde çok şiddetli ağrı duyarsınız, tpkı etiniz koparılıyormuş gibi ve yanma hissi oluşur baya hararet tek kılda hararet pek hissetmezsiniz ikinci üçüncütüyde yavaş yavaş tüm yüzünüzün yanmaya başladığını hisseder kavrulursunuz ayrıca hemen su toplar baya içi su dolu küçük üzüm tanesi gibi o topakları sıkarsanız asla geçmeyecek doku kaybı oluk oluşur aynen çıban izi gibi sıkmasanızda kalıcı iz bırakır şöyle düşünün aşı vurulduğunuzda eger iğne doğru yerden yapılırsa sinek ısırıgı gibi hafiftir ama yanlış yerden yapılırsa kişi şiddetli ağrı duyar bu iğneli epilasyondada durum böyle yanlış yerden girildiğincde dayanılmaz acı hissedersiniz hele ikinci üçüncü tüyde yanma hissi dayanılmaz olur. ayrıca işlem uygulanan tüy eger kök yakıldıysa cımbızla çekerken tüy gibi gelir deri bırakır onu kök yanmamışsa aynen kaşı alırken ne hissediyorsanız onu hissedersiniz kök canlıdır deri tüyü tutar bırakmaz tüyü koparmak için cımbızla asılırsınız.

makine almakla bence doğru olanı yapmışınız ben 13 sene yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ama malesef mersin piyasasının neredeyse tammamı dolandırıcı epilasyonu yapan kişiler gelen müşterileri maddi yönden söğüşlmek için cildi yakıp tüyü çekiyor hatta çoğaltmak için özel çaba sarfediyor bende makina almayı düşünüyorum cildim hasar görmesin diye makineyi doğru kullanabilmek için kursa gitmeyi düşünüyorum sizde tavsiyem o makinayı doğru kullamak için kursa gitmeniz kursa giidin hatta varsa kız kardeşiniz yada kuzenininz veya anneniz olmadı samimi olduğunuz bir arkadaşınızla maksat sizin yapamayacağınız yerlere o işlem yapsızn yoksa canınız yanar ve iz kalır .

birde zararı yok diyorlar ama var yaptırmış biri olarak çok rahat söyleyebilirimki gözleri bozuyor göz etrafına yapıldığında gözü besleyen sinirler hasar görüyor şu göz altlarımı dicez elmacık kemiğinin üstü ordaki tüylere uzun yıllar epilasyon yapıldığında ilk etapta bilmezsiniz ama zamanla görmede sorun yaşarsınız bulanık görmeye başlarsınız ve gözlerinizin önünde sanki sinek uçuyrmuş gibi siyah noktalar görmeye başlarsınız, ve kalıcı geçici bir durum değil çeneye uygularken çene kemiğine değerse diş etlerinizde şiddetli bir gerilme ve istem dışı kasılma olur ve diş çatlar bana yapıldığında d,şlerim dökülecek gibi hissediyordum kalp ritmini bozuyor şekeri tetikliyor tansiyon sorunu yaşatır yüzümüzün üst kısmında beyni besleyen sinirlervar ve o sinirler hasar görür hfızada sorun yaşarsınız cillde uzun yıllar epilasyon yapıldığında özellikle tüy kökü yerine kişinnin cildi yakılıyorsa cilt incelir gençliğini veren yağ dokusu yakıla yakıla erir ve incelir yani ciltte çökme olur tombul yanaklı kişiler yine bir türlü eger zayıf yanaklıysa kişi hortlak gibi olur çkmüş yaşından evvel yaşlanmış bir yüz meydana gelir edindiğim tecrübeler bunlar üstelik altın iğne adı altında kullanılan bakır iğneler sağlıksız kanser yapıyor sağlıklı olan çelik iğne çelik iğne kullanın derim ben.

dağınık yazıyorum sinirlerim bozuluyor yazarken mazur görün birde uyuşturucu vuruyor bazıları ki ben kendim taleb ediyordum ama bazıları o iğnelerden yüksek para koparabilmek için ordada sahtekarlık yapıyor kişiye gereğinnden fazla iğne vuruyorlar bunuda ortalama 45 dakikaya yayıyorlar yavaş yavaş deri altına enjekte o sırada iğnelerde gelişigüzel yerlerden vurulduğu için kişinin canı çok yanar tam bir işkence yüz bölgesinde iğne ağız içerisinden vururlurmuş içerden vurulunca pek bişey hissedilmiyor ama yüze dışardan iğne vurulursa etiniz koparılıyormuş gibi canınız yanar bilginize.

Back