- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
O zaman biraz kendini düşün kendine bak ama abartmadan kaşiarını aldır gereksiz kıyafet alma ama ihmalde etme kendiniIkiside degil ev kiziyim
Hanimlar meraktan soruyorum sadece aylik kisisel gideriz kabataslak ne kadar tutuyor
Butce olarak sıkışık oldugunuz zamanlarda nelerden kesiyorsunuz neleri en sıkışık zamanlarda geri plana atiyorsunuz yada neleri sıkişık zamanlarda dahi ihmak etmiyorsunuz
Aslinda soyle söyleyeyim aylik elime az bi miktar para geciyor uzun zamandir ben o parayla sınav icin kitap soru bankasina vs harcadigim icin kurusuna dahi dokunmuyordum ondan oncede evde bazi eksiklikler icin kullandigim oluyordu
Simdi bu hafta sonu sinav gelecek insallah artik o parayi kitaba falan harcamam gerekmeyecek gercekten fazla bi para degil elime gecen ama farkettim ki kisisel olarak neredeyse hic kullanmiyorum kendime adam akilli bi krem bile almam neredeyse kuafore duzenli gitmem mesela zaten evden pek cikmiyorum diye evdeki bazi ihtiyaclara harciyorum acaba hata mi ediyorum diye dusunuyorum
Her kadinin kendine belli bi harcama yapmasi gerekir mi
Manikür pedikür zor gelebilir ama kaş bıyık nasıl yapamaz bir kadın aklım almıyo .
Bıyığınız için yüz setleri var sir ağda bantları onlardan alın o bir paket 1yıl rahat gider
Kaşınızın zaten bir şekli vardır artık sadece fazlalıkları cımbızla alın
Saç kesiminide nekadar yaptırıcaksınızki 6ayda 1 bilemediniz yılda 1 pahalı yere gitmeyin tavsiyeyle ucuz biyer bulun gidin
Nemlendiriciniz muhakkak olsun oda 1ayda biten bişey değil yeni yıl sevgililer günü kadınlar günü zart zurt heray indirim var onları takip edin
Sadece ağda ve kaş bıyık. Ayda 100 lira yetiyor. Saçlarım kısadır ve evde ben boyuyorum 7 lira boya.Epilasyon vs dahil mi yoksa sac ve cilt mi
Hayir biyiklarimi kendim aliyorum ama becerikli olmadigim icin bozarim diye kaslarima kendim dokunamiyorum
Oncesinde yilda 2 kere falan kestirirdim ama simdi zaten ortuluyum goren yok geregi yok diye kestirmiyorumda
İşin asli kendimmiyim degilmiyim cozemedim mesela hic makyaj yapnam takip takistirmam suslenmem falan ama acaba olmadigindan mi bunu benimsedim kendi tercihim oldugunu mu dusunuyorum yoksa ben bu muyum olsada aslinda yapmazmiydim diye dusunmeden edemiyorum
Bu arada yasim biraz gec hem ygs dende pek bi umudum yok dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?