• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kişisel İhtiyaç Maliyeti

Arkadasım benımde dipboya sorunsalım başlayacak ama benım sacım karısım bır renk. Sence evde dıp boyamı yapabılır mıyım
Ben senelerdir kendim boyuyorum gittigim kuaförler dip boyan cok iyi diyor.Kendi kendime boyuyorum ustelik:)Cift ayna kullaniyorum 35 dk falan bitiriyorum.Karisim renk derken ne renk?

Ben senelerdir kendim boyuyorum gittigim kuaförler dip boyan cok iyi diyor.Kendi kendime boyuyorum ustelik:)Cift ayna kullaniyorum 35 dk falan bitiriyorum.Karisim renk derken ne renk?
Acık kahvenın ıcıne kullu sarı ekledi benim çözdüğüm bu ama ustune ara ara pilatin balyaj yaptırmıstım kuafor bıraz o tona yaklastırıcı renkler kattım dedi.
Ne dersin ben yapabilir miyim 35 dk uzun değil mi fırca ile surup beklemıyor musun ne den o kadar uzun sürüyor

Acık kahvenın ıcıne kullu sarı ekledi benim çözdüğüm bu ama ustune ara ara pilatin balyaj yaptırmıstım kuafor bıraz o tona yaklastırıcı renkler kattım dedi.
Ne dersin ben yapabilir miyim 35 dk uzun değil mi fırca ile surup beklemıyor musun ne den o kadar uzun sürüyor

Benim diplerim karamel rengi gibi ben kuaforume sorup almistim ilk boyami marketlerden o bana tarif etmisti her zaman gidemiyordum ona.Bence sende sehirdisindayim hep gelme sansim yok falan deyip boya tarifini alabilirsin ben diplerime 10 numara kullanıyorum zaten kuaforunkiyle hemen hemen ayni oluyor,rofleyle de tam rengi oturuyor.35 dk tek basima yaptığım için,ben biraz titiz yapıyorum sadece diplere yapıyorum,rofleli kismina değdirmiyorum,35dk bitiyor,15-20dk bekleyip yikiyorum guzel oluyor.

Back
X