- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi Latinachica
Merhaba yazınızı beğendim. Ben uluslarilişkiler mezunu bir bankacıyım ama psikolojiye ilgim çoktu eskiden beri, bir akrabam engelledi yoksa psikoloji okuyacaktım. Belki kendim de değişik biri olduğumdan ve herkesle anlaşamadığımdandır:)
Meslek olarak yapıyor musunuz?
Stefan zweing okuyun. Modern klasikler.@umutsuz34
Tesekkür ederim not alıyorum Youtube kanallarini hemen. Bir göz gezdiricem bakalim. İçlerinden Bedirhan Budak ı duydum bir tek.
En son belgesel izleyeli 2-3 sene olmuştur.Belgeselleri de arastirmak lazim.
Ben de bu saydiğınız türleri pek okuyamiyorum mesela. Klasik olarak Dostoyevski, Gorki okumaya çalıştım ama bana hitap etmediler. Icinde uzun psikolojik tahliller olan kitaplardan sıkılıyorum.
Ben icinde tarih, macera, aşk olan kitaplari begeniyorum. Ayşe Kulin in kitaplari, Iskender Pala, Zülfü Livaneli hosuma gidiyor.
Satranc ı okumaya calistim bir ara ama onu da pek sevemedim :)Stefan zweing okuyun. Modern klasikler.
Evet bazen öyle oluyor :)Belki de girdiğiniz ortam kafa dengi değildir:)
Evet bazen öyle oluyor :)
Ayyy aslında en keyiflisidir. Kitap tarzlarımız benzediği için önermiştim.Satranc ı okumaya calistim bir ara ama onu da pek sevemedim :)
Benimde pek oyle işim olmaz. Siz yine konusuyormussunuz. Bazi ortamlarda fazla samimi olmadigim kisilerle biraraya geldigimde konusacak bir konu bulamiyorum, sıkılıyorum. Buna karsılık sessizsin şeklinde yorumlar aliyorum.Ben de çoğu ortamda sıkılıyorum, çünkü çok boş geliyor ama konuşurum, her konuda bilgim vardır az çok. Ama zorunlu olmadıkça girmem sosyal ortamlara, sevdiğim dostlarım haricinde. Atıyorum cafede oturup boş konuşmak hiç bana göre değil çok bunalıyorum. Kadın günleri, dedikodu vs asla sevmem.
Evet bana da cok methedilen bir kitapti. Merak ettim simdi youtube kanalini bi bakicamAyyy aslında en keyiflisidir. Kitap tarzlarımız benzediği için önermiştim.
Youtube da bir kanal var reklam olmasın adını yazamıyorum okunması gereken kitaplar dergiler vs yazınca çıkan. Ben çok beğeniyorum. Basitce neler okunmalı, izlemmeli. Bu ne demek şu ne demek. Japonya nasıl bir ülke, çin nasıl bir ülke gibi bölüm bölüm anlatılmış. Tavsiye ederim.
Kanalı bana özelden gönderebilir misinizAyyy aslında en keyiflisidir. Kitap tarzlarımız benzediği için önermiştim.
Youtube da bir kanal var reklam olmasın adını yazamıyorum okunması gereken kitaplar dergiler vs yazınca çıkan. Ben çok beğeniyorum. Basitce neler okunmalı, izlemmeli. Bu ne demek şu ne demek. Japonya nasıl bir ülke, çin nasıl bir ülke gibi bölüm bölüm anlatılmış. Tavsiye ederim.
Mesela haberleri de mi izlemiyorsunuz hic gündemden falan haberiniz olmuyor. Sabah hazirlanirken bizim evde tv açık olur haberleri o sekilde dinlerim. Yolda vaktiniz oluyorsa radyodan dinleyebilirsiniz. Haftada 1 film izlmeye çalışın mesela ister sinemada ister evde internetten. Hem güncel filmlerden hem de imdb puanı yüksek olanlardanAslinda unide okugum bolum tarih siyaset ekonomi her alanla az bucuk ilgili bi alandi. Ama ben hic istemedigim bi bolum oldugu icin sadece dersleri vermek icin ainavlara giriyordum. Şimdi gercekten cok pismanim. Bosa gecen 5 sene. Gunluk hayattaki basit konusmalarda bile bilgisiz hissediyorum kendimi. Iste ne biliym yemege gidersiniz. Bir otun bir sebzenin faydasindan veya zararindan bahsedersiniz. Ne bileyim gundemden bahsedilir. Ya da su filmi izledin mi diye sorulur bazen. Benim cevabim hayir olur. Bazen utandigim icin izledim fln diye yalan soylerim.