Ben zaten hiç suçum eksikliğim yok demiyorum ki, tüm detayları vermediğim için anlaşılamadım. Çok uzun zamandır uyku düzensizliği de var. Aynı anda yatağa girdiğimiz çok nadirdir. Bu konuyu düzeltmesini çok söyledim. Dün gece bu konuda da kendini savundu, ben hiç temas etmediğim için beraber yatmanın onun için birşey ifade etmediğini söyledi. Ama bı konuda bir düzenimiz olabilse belki herşey çok farklı olurdu. Çözüme kapalı bir noktada
uyku düzensizliği bende de var
uyuyamıyorum, en ufak seste uyanıyorum, tekrar dalmıyorum
bir de ABD saatiyle çalışıyorum, evden çalışıyorum öyle sabah de kalkıp 8de işbaşı yaptığım bir rutinim yok
proje bazlı olduğu için bazen aşırı sıkışabiliyor işim
evli değilim
erkek arkadaşımla birlikte de yaşamıyorum, arada 100 km kadar mesafe var, bazen onun işleri uzuyor mesela bazen ben şehir dışında oluyorum
biz ancak hiç bir programı denk getiremez de görüşemezsek o zaman ayda 1 kere görüşürüz o zaman da o gün 5 kere birlikte olmak isteriz --ister yani insan, özlüyorsun çünkü, asıl bu yaşta istiyorum ben açıkçası çünkü 25 yaşında zaten cinsel hayatım yoktu. başka kadınlar için de 30ların başı iş, çocuk büyütme, gebelikle vs. geçiyor asıl 35'ten itibaren hem çocuk biraz büyüdü hem cinselliği de öğrendiysen, bence tam sevişilecek yaşlar valla.
ha ama 5-6 gün birlikteysek günde 1-2 kere olur ve ben 41 yaşındayım. yani sevişioruz o uyuyor ben çalışıyorum ya da gündüz seks eyliyoruz, ona göre plan yapıyoruz gibi. yaz sezonu ben evden iyice bunaldığım için yakın yerde h.sonu kaçamağı yapıp birlikte daha fazla vakit geçiriyoruz ama kış sezonu evde birlikte yatıp birlikte uyuduğumuz azdır, gündüz birlikte yemek temizlik yapar dizi izleriz o zaman sarılırız, yani olabildiği kadar, ne yapalım? 1 sefer uzun uzun ön sevişme yaparız 1 sefer kısa tutarız

insan bunu partneriyle uyuşturamayacaksa da daha neyi uyuşturacak ben anlamadım?
sürekli beraber yaşıyor olsak 2-3 günde bir isterdik sanıyorum
siz yaştı uykuydu herşeye bahane buluyorsunuz ama evlilikte (ilişkide) bu büyük sorun
2 tarafın mutabık olduğu bir cinsellik sıklığı ve tatmini yoksa o evlilik sakattır bence.