Kısır döngü, çözümsüzlük :(

Ben doyuma iki haftada ya da ayda bir ulaşıyorum diye yıllarca eşinizi reddettiniz ve kavga ettiniz oyle mi ?

Simdi de ben reddedilen kişi olamam nasıl bana hayır diyebilir diyorsunuz . Sizinki bencillik değil başka bir boyut .

Şimdi siz sadece kendi adınıza doyuma yılda bir ulaşsaniz da herşey tamamdi ve adam bunu kabul etmeliydi yani .

Bir yandan da şunun farkindasiniz kızları olduğu için sizi terk edemez sizde zaten rahatsiniz ayrilmayacaksiniz. Bunun iki yolu var adam ameliyat olsun cinsiyet değiştirsin ya da cinsel ilişkiyi başkasıyla yaşasın.

Ben eşinizin yerinde olsaydım sadece kendini düşünen biriyle yıllarca devam etmezdim

Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Yaşınız da bir sorun yok sorun ilişki sıklığınızın çok az olması. Neden bu kadar azbirlikte olmak istiyorsunuz.Ben 36 eşim 37 yaşında yoğun çalıştığı halde haftada en az 3 kez birlikte oluyorduk. Şuan hamile olduğum için öpüp koklaşmakşa yetiniyoruz. Yani sorun siz de karşılıklı sevgi mi kalmadı. Sadece evlilik gereği mi yan yanasınız ? Onu anlayamadım. Mesela birlikte film seçip izlerken ya da dizi sarılıp öpmez misiniz? Bizde birimiz tlf oynasa diğerimiz sırnaşır kucak ister öyle izleriz bir şeyleri.Acaba evliliğinize biraz heyecan sevgi mi katsanız cinsellik ondan sonra kendiliğinden gelir. Hani bir şey izlerken saçını okşayıp öpseniz ilk evrelerdeki gibi flörtöz mü olsanız? Ne bileyim bana çok çok az geldi 2 hafta da 1 olması . Sanırım dinamiğinizi kaybetmişsiniz karşılıklı önce onu düzeltin sonra her şey düzelir bence .

Evet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.
Bunu düşünen adamin sizden soğuması anormal mi ? Erkeklerin duygusal olarak yara almayacagini mi düşünüyorsunuz nedir ? Adamı ittire ittire buz gibi yapmışsiniz o buz başkasına volkan olabilir

Evet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.
Aseksüel değilsiniz cinsel isteğiniz var evet ama yeterli derecede değil. Belki de eşinizle aranızda ten uyumu yoktur. Nedense bazı evliliklerde bebek doğduktan sonra cinsellik sekteye uğruyor ve ileriki yıllarda da bu şekilde sürdüren var. Seks evliliğin olmazsa olmazı benim için. Cinsel ilişkiye girmeyen çiftler birbirinden uzaklaşır, aralarındaki bağ ve iletişim azalır. Gerginlik,stres, öfke sorunu olabilir vs. Bence cinsel ilişki sıklığını arttırmaya çalışın. Eşinize gerçekten özlendiğini hissettirin . Adam uzun süre reddedilince kendini geri çekmeye başlamış, bıkmış belliki

Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Adam iyi dayanmış...

Çok bencilsiniz . Kendınıze gelınce yeterli diyip adamı reddedip ilişkiden soğutmuşsunuz

Beyfendi reddedince gurur yapmışsınız . Adam sizi yıllar önce boşaması gerekirken boşamamış erkek olduğu halde, reddedilmeyi kabullenip kendini çekmiş size saygı duymuş . Sizde ev işi çocuk bakımı diyorsunuz kendınızı haklı görüyor olmanız akıl alır gibi değil 😳 kocanızın gururunu ezip geçerken aklınız nerdeydi ?

Bu arada çocuklarından ayrı kalamayacağı ıcın sizinle evliliğini sürdürmesi aşırı gurur kırıcı bunu bi düşünün istersenız

Garibim gurursuz gurursuz size saygı duymuş reddedilince . :sinirli:
Ya gururunuzu alın boşanın yada gururunuzla adama saygı gösterin .
Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çalışıyorum

Adam sonuna kadar hakli. Surdaki yorumlardan bir ders cikartip haksiz oldugunuzu kabullenin sizde. Iki haftada bir ayda bir ne ya 60 70 yasindaymis gibi 38 yasindayiz normal demissiniz birde. Siz reddedince sorun yok adam bir kere reddetti diye arzulanmiyorum triplerine girmissiniz birde. 5 senedir siz normal kabul ettiginiz icin adam da ugrasmaktan yorulmus.

Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çalışıyorum
Yalnız ben sizin eşiniz yada arkadaşınız değilim durumunuzu alıp göğsümde yumuşatıp yorum yapmadım . Mizacım sert belki ondan size sert gelmişimdir .

Siz objektif bi görüş için buraya yazdınız bende objektif bakıp yorumladım . Sizi kırıp kırmamakla alakası yok yani çünkü sizinle kişisel tanışıklıgım yok ki sorunum olsun ben okuduğum yazıya odaklı yorum yaptım .

Fazla naz aşık usandırır derler ya, aynen öyle.
Hiç bitmez dedikleriniz biter, gitmez dedikleriniz gider.
Bir de sizi uyarmak isterim, boşanmak istemiyor diye çok güvenmeyin. Hala üstten bir bakışınız var adama karşı, ben boşamak istesem boşarım da kızlar var. İşte yok efendim ev işleri vs. diyorsunuz. Pragmatist bakıyorsunuz olaya ama atı alan Üsküdar'ı geçince kalakalırsınız bakın. İlişkilerde beklentilerin uzunca süre karşılanmaması sorun yaratır, adam şimdilik tepkisiz ve isteksizlikle karşılık veriyor. Ama bir gün sabah kalkıp ben boşanmak istiyorum diyebilir. O zaman da ev işlerini düşünmezsiniz inşallah, ne diyeyim.
Bir sarsmak istedim sizi, evliliğiniz çatırdıyor hala ego peşindesiniz, ev işi falan diyorsunuz sister. Kendinize mi gelseniz acaba? Adam sessiz istifa eder gibi kocalıktan istifa ediyor bildiğiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çaçalışıyorum
İyi de sizin ilişki dinamiğiniz bu değil ki. Müge gibi çıldırıcam şimdi 🤣 adam zaten bu durum yüzünden kavga edip duruyormuş artık sizi istemediğini söylemiş ağrınıza gitmiş sizce ilişki dinamiğiniz bu mu sizin ? Ortada bir dinamik yok düzgün bir ilişki yok artık üstüne kavga bile edilmeyen aylık periyotlarda cinsellikler var o kadar.

Fazla naz aşık usandırır derler ya, aynen öyle.
Hiç bitmez dedikleriniz biter, gitmez dedikleriniz gider.
Bir de sizi uyarmak isterim, boşanmak istemiyor diye çok güvenmeyin. Hala üstten bir bakışınız var adama karşı, ben boşamak istesem boşarım da kızlar var. İşte yok efendim ev işleri vs. diyorsunuz. Pragmatist bakıyorsunuz olaya ama atı alan Üsküdar'ı geçince kalakalırsınız bakın. İlişkilerde beklentilerin uzunca süre karşılanmaması sorun yaratır, adam şimdilik tepkisiz ve isteksizlikle karşılık veriyor. Ama bir gün sabah kalkıp ben boşanmak istiyorum diyebilir. O zaman da ev işlerini düşünmezsiniz inşallah, ne diyeyim.
Bir sarsmak istedim sizi, evliliğiniz çatırdıyor hala ego peşindesiniz, ev işi falan diyorsunuz sister. Kendinize mi gelseniz acaba? Adam sessiz istifa eder gibi kocalıktan istifa ediyor bildiğiniz.
İçimden bir ses adamın bir gün kesin boşanacagini düşünüyor . Umarım dürüstçe bunu yapar bugün ya da on yıl sonra kimse bu kadar reddedildiği ve istenmediğini bildiği bir evlilikte sonsuza kadar kalamaz. Kendini sevecek ve isteyen birini her insan arzular

İçimden bir ses adamın bir gün kesin boşanacagini düşünüyor . Umarım dürüstçe bunu yapar bugün ya da on yıl sonra kimse bu kadar reddedildiği ve istenmediğini bildiği bir evlilikte sonsuza kadar kalamaz. Kendini sevecek ve isteyen birini her insan arzular
Bakış açıları farklı, konu sahibi 37 yaşında yaşlıyız ayda bir seks yeter de artar modunda. Adam ise bambaşka bir kafada ama reddedildiği için salmış durumda. Ama bu durum fazla uzun sürmez bence. 38 oldukça genç bir yaş, insanlar yeni evleniyorlar artık bu yaşlarda. Konu sahibi anlamak istemiyor ama başa çıkılması oldukça güç bir sorun yaratmış kendi eliyle. Şimdi de kendisi yerine kocasına öfkeleniyor.

Bakış açıları farklı, konu sahibi 37 yaşında yaşlıyız ayda bir seks yeter de artar modunda. Adam ise bambaşka bir kafada ama reddedildiği için salmış durumda. Ama bu durum fazla uzun sürmez bence. 38 oldukça genç bir yaş, insanlar yeni evleniyorlar artık bu yaşlarda. Konu sahibi anlamak istemiyor ama başa çıkılması oldukça güç bir sorun yaratmış kendi eliyle. Şimdi de kendisi yerine kocasına öfkeleniyor.
Benmerkezciliğin nirvanasini gördüm ben kendisinde. Bu evliliğin kurtulması çok zor geldi konu sahibinin egosu o kadar yüksek ki bir taraftan karşısındaki insanın duygularını ve isteklerini de hiç önemsemiyor . İki haftada bir doyuma ulasiyormus ve bu onların normaliymiş. İlişkide sadece kendisi var eşinin pek duygularının ve isteklerinin önemi yok

Ben zaten hiç suçum eksikliğim yok demiyorum ki, tüm detayları vermediğim için anlaşılamadım. Çok uzun zamandır uyku düzensizliği de var. Aynı anda yatağa girdiğimiz çok nadirdir. Bu konuyu düzeltmesini çok söyledim. Dün gece bu konuda da kendini savundu, ben hiç temas etmediğim için beraber yatmanın onun için birşey ifade etmediğini söyledi. Ama bı konuda bir düzenimiz olabilse belki herşey çok farklı olurdu. Çözüme kapalı bir noktada

Benmerkezciliğin nirvanasini gördüm ben kendisinde. Bu evliliğin kurtulması çok zor geldi konu sahibinin egosu o kadar yüksek ki bir taraftan karşısındaki insanın duygularını ve isteklerini de hiç önemsemiyor . İki haftada bir doyuma ulasiyormus ve bu onların normaliymiş. İlişkide sadece kendisi var eşinin pek duygularının ve isteklerinin önemi yok
Yani adam mutsuz olduğu halde iki haftada bir sekse tamam dese yeniden konu sahibi için sorun çözülmüş olacak. Adam rol yapsın yeter gibi onun için. İçinden mutsuz olsun, dışarı yansıtmasın istiyor galiba.
Konu sahibi gerçek olmayan bir illüzyonu yaşamayı dilemek yerine bence sorunlarla yüzleşmelisiniz.

Back
X