- 18 Şubat 2018
- 12.829
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.533
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız da bir sorun yok sorun ilişki sıklığınızın çok az olması. Neden bu kadar azbirlikte olmak istiyorsunuz.Ben 36 eşim 37 yaşında yoğun çalıştığı halde haftada en az 3 kez birlikte oluyorduk. Şuan hamile olduğum için öpüp koklaşmakşa yetiniyoruz. Yani sorun siz de karşılıklı sevgi mi kalmadı. Sadece evlilik gereği mi yan yanasınız ? Onu anlayamadım. Mesela birlikte film seçip izlerken ya da dizi sarılıp öpmez misiniz? Bizde birimiz tlf oynasa diğerimiz sırnaşır kucak ister öyle izleriz bir şeyleri.Acaba evliliğinize biraz heyecan sevgi mi katsanız cinsellik ondan sonra kendiliğinden gelir. Hani bir şey izlerken saçını okşayıp öpseniz ilk evrelerdeki gibi flörtöz mü olsanız? Ne bileyim bana çok çok az geldi 2 hafta da 1 olması . Sanırım dinamiğinizi kaybetmişsiniz karşılıklı önce onu düzeltin sonra her şey düzelir bence .Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Bunu düşünen adamin sizden soğuması anormal mi ? Erkeklerin duygusal olarak yara almayacagini mi düşünüyorsunuz nedir ? Adamı ittire ittire buz gibi yapmışsiniz o buz başkasına volkan olabilirEvet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.
Aseksüel değilsiniz cinsel isteğiniz var evet ama yeterli derecede değil. Belki de eşinizle aranızda ten uyumu yoktur. Nedense bazı evliliklerde bebek doğduktan sonra cinsellik sekteye uğruyor ve ileriki yıllarda da bu şekilde sürdüren var. Seks evliliğin olmazsa olmazı benim için. Cinsel ilişkiye girmeyen çiftler birbirinden uzaklaşır, aralarındaki bağ ve iletişim azalır. Gerginlik,stres, öfke sorunu olabilir vs. Bence cinsel ilişki sıklığını arttırmaya çalışın. Eşinize gerçekten özlendiğini hissettirin . Adam uzun süre reddedilince kendini geri çekmeye başlamış, bıkmış bellikiEvet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.
Adam iyi dayanmış...Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çalışıyorumÇok bencilsiniz . Kendınıze gelınce yeterli diyip adamı reddedip ilişkiden soğutmuşsunuz
Beyfendi reddedince gurur yapmışsınız . Adam sizi yıllar önce boşaması gerekirken boşamamış erkek olduğu halde, reddedilmeyi kabullenip kendini çekmiş size saygı duymuş . Sizde ev işi çocuk bakımı diyorsunuz kendınızı haklı görüyor olmanız akıl alır gibi değilkocanızın gururunu ezip geçerken aklınız nerdeydi ?
Bu arada çocuklarından ayrı kalamayacağı ıcın sizinle evliliğini sürdürmesi aşırı gurur kırıcı bunu bi düşünün istersenız
Garibim gurursuz gurursuz size saygı duymuş reddedilince .
Ya gururunuzu alın boşanın yada gururunuzla adama saygı gösterin .
Yalnız ben sizin eşiniz yada arkadaşınız değilim durumunuzu alıp göğsümde yumuşatıp yorum yapmadım . Mizacım sert belki ondan size sert gelmişimdir .Yorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çalışıyorum
İyi de sizin ilişki dinamiğiniz bu değil ki. Müge gibi çıldırıcam şimdiYorumunuz için teşekkür ederim ancak sizce de biraz sert değil mi üslubunuz? Sonuçta her ilişkinin dinamiği farklı. Sadece çocuklar için evli kalmayı ben de düşünmüyorum zaten, herkesin iyiliğini düşünerek olabilecek en iyi çözümü bulmaya çaçalışıyorum
Yaşlı değiliz tabi ki, ama 25 yaşında da değiliz sonuçta38 yasında insanlar ilk evliliğini yapiyor ne yaşlısı![]()
Yine de bu ayda 1 demek değildir.. ben kadınım eşim bana ayda 1 kez yaklaşsa zamanla bende soğurum. Yanlış anlamayın benim annemle babam bile ayda 1 birliktelik yaşıyor. Yaşları 60.Yaşlı değiliz tabi ki, ama 25 yaşında da değiliz sonuçta
İçimden bir ses adamın bir gün kesin boşanacagini düşünüyor . Umarım dürüstçe bunu yapar bugün ya da on yıl sonra kimse bu kadar reddedildiği ve istenmediğini bildiği bir evlilikte sonsuza kadar kalamaz. Kendini sevecek ve isteyen birini her insan arzularFazla naz aşık usandırır derler ya, aynen öyle.
Hiç bitmez dedikleriniz biter, gitmez dedikleriniz gider.
Bir de sizi uyarmak isterim, boşanmak istemiyor diye çok güvenmeyin. Hala üstten bir bakışınız var adama karşı, ben boşamak istesem boşarım da kızlar var. İşte yok efendim ev işleri vs. diyorsunuz. Pragmatist bakıyorsunuz olaya ama atı alan Üsküdar'ı geçince kalakalırsınız bakın. İlişkilerde beklentilerin uzunca süre karşılanmaması sorun yaratır, adam şimdilik tepkisiz ve isteksizlikle karşılık veriyor. Ama bir gün sabah kalkıp ben boşanmak istiyorum diyebilir. O zaman da ev işlerini düşünmezsiniz inşallah, ne diyeyim.
Bir sarsmak istedim sizi, evliliğiniz çatırdıyor hala ego peşindesiniz, ev işi falan diyorsunuz sister. Kendinize mi gelseniz acaba? Adam sessiz istifa eder gibi kocalıktan istifa ediyor bildiğiniz.
Bakış açıları farklı, konu sahibi 37 yaşında yaşlıyız ayda bir seks yeter de artar modunda. Adam ise bambaşka bir kafada ama reddedildiği için salmış durumda. Ama bu durum fazla uzun sürmez bence. 38 oldukça genç bir yaş, insanlar yeni evleniyorlar artık bu yaşlarda. Konu sahibi anlamak istemiyor ama başa çıkılması oldukça güç bir sorun yaratmış kendi eliyle. Şimdi de kendisi yerine kocasına öfkeleniyor.İçimden bir ses adamın bir gün kesin boşanacagini düşünüyor . Umarım dürüstçe bunu yapar bugün ya da on yıl sonra kimse bu kadar reddedildiği ve istenmediğini bildiği bir evlilikte sonsuza kadar kalamaz. Kendini sevecek ve isteyen birini her insan arzular
Benmerkezciliğin nirvanasini gördüm ben kendisinde. Bu evliliğin kurtulması çok zor geldi konu sahibinin egosu o kadar yüksek ki bir taraftan karşısındaki insanın duygularını ve isteklerini de hiç önemsemiyor . İki haftada bir doyuma ulasiyormus ve bu onların normaliymiş. İlişkide sadece kendisi var eşinin pek duygularının ve isteklerinin önemi yokBakış açıları farklı, konu sahibi 37 yaşında yaşlıyız ayda bir seks yeter de artar modunda. Adam ise bambaşka bir kafada ama reddedildiği için salmış durumda. Ama bu durum fazla uzun sürmez bence. 38 oldukça genç bir yaş, insanlar yeni evleniyorlar artık bu yaşlarda. Konu sahibi anlamak istemiyor ama başa çıkılması oldukça güç bir sorun yaratmış kendi eliyle. Şimdi de kendisi yerine kocasına öfkeleniyor.
Yani adam mutsuz olduğu halde iki haftada bir sekse tamam dese yeniden konu sahibi için sorun çözülmüş olacak. Adam rol yapsın yeter gibi onun için. İçinden mutsuz olsun, dışarı yansıtmasın istiyor galiba.Benmerkezciliğin nirvanasini gördüm ben kendisinde. Bu evliliğin kurtulması çok zor geldi konu sahibinin egosu o kadar yüksek ki bir taraftan karşısındaki insanın duygularını ve isteklerini de hiç önemsemiyor . İki haftada bir doyuma ulasiyormus ve bu onların normaliymiş. İlişkide sadece kendisi var eşinin pek duygularının ve isteklerinin önemi yok