Siz neden eşinizle az sıklıkla cinsellik yaşadınız öncelerinde?
Siz hayır dedikçe adam uzaklaşmış ve soğumuş. Eğer eşinizi seviyorsanız biraz adım atmayı deneyin.Ben az olduğunu düşünmemiştim. Tamam defalarca konuştuk bu konuda ama yakın zamanda gündeme gelmediği için artık düzene oturduğunu düşünüyordum
Çok inatçı bir kişilik, hem çok umutsuz konuştu bu konudaseni arzulamasi icin bir seyler yapabilirsnn deneyebilirsn
Ama bu kişiden kişiye değişen bişey. Önemli olan niteliği değil m. Ben tamamen doyuma ulaştığım için bana yeterli geliyor2 hafta da bir cinsel ilişki mi olur
Ama o şuan hiç istemiyor, ben orta noktada buluştuğumuzu sanıyordum halbukiÖnceleri adam istiyormuş siz istememişsiniz. Şimdi durum tersine dönmüş galiba.
37-38 yaşta da bir şey yok bu arada. Ayda bir ya da iki haftada bir ne ya? Bence yeterli değil. Adam da zorlamaktan sıkılmış artık, olmazsa olmasın moduna girmiş. Aslında temas sevmeyen, uzun aralıklarla ilişki isteyen sizin memnun olmanız lazım. Yani adam fazla istekli olsun istemiyorsunuz, e isteksiz olunca da istemiyorsunuz. Ne yapacak adam başka?
2 haftada 1, ayda 1 cinsellik olması size yetiyormuş. Sizdeki cinsel isteksizlik eşinizi soğutmuş anlaşılan. Doktora gidip hormon testi yaptırdınız mı? Ya da psikolojik bir durum olabilir mi?Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Ama işte eşinize yetmemişAma bu kişiden kişiye değişen bişey. Önemli olan niteliği değil m. Ben tamamen doyuma ulaştığım için bana yeterli geliyor
Adamı reddettikten sonra bunun ne önemi var kiarzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Genç insanlarsınız, doktor randevusu gibi iki haftada bir gün belirleyerek ilişki bana kalırsa genele göre orta noktada buluşulacak bir şey değil. Foruma sorsak geneli yetersiz ve heyecansız bulur.Ama o şuan hiç istemiyor, ben orta noktada buluştuğumuzu sanıyordum halbuki
Kendin etmiş kendin bulmuşsun ben hak verdim eşinize. Ayrıca niteliği önemli ne demek yani bu doyulan bir şey değil ki. Yemek yemek gibi bir şey her gün günde iki üç öğün yemek yiyorsan bu ay seviştik önümüzdeki aya kadar oruç tut denmez kadına da yetmez bu ilişki sıklığı. Sürekli hayır dediğin insan gün gelir hayır lafından bıkar. Aynı evde arkadaş olmak sizin işinize geliyorsa rahat bırakın adamı ha ayda bir ha hiçAma bu kişiden kişiye değişen bişey. Önemli olan niteliği değil m. Ben tamamen doyuma ulaştığım için bana yeterli geliyor
Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
Evet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.2 haftada 1, ayda 1 cinsellik olması size yetiyormuş. Sizdeki cinsel isteksizlik eşinizi soğutmuş anlaşılan. Doktora gidip hormon testi yaptırdınız mı? Ya da psikolojik bir durum olabilir mi?
Ay şunu yazacaktım bu kadın ne diyor derler diye yazmadımAyda bir ya da iki haftada bir ne ya? Bence yeterli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?