Kısır döngü, çözümsüzlük :(

eczaci87

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
52
7
86
Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?

Eski konunuzda eşiniz size artık reddedilmekten bıktığını söylemişti. Siz şimdi bir kez reddedildiniz diye neden bu kadar ağrınıza gidiyor anlamadım. Cinsel sıklığınız bu arada normal standarta göre gerçekten az. Sorun asıl size bunun yeterli geliyor olması. Eşini arzulamayan taraf sizsiniz bu hikayede ama bir kez reddedildiniz diye üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Eşinizi anlıyorum. Anladığım kadarıyla zamanında eşiniz sık iliski isterken siz reddeden tarafmışsınız. Eşiniz reddedile reddedile vazgeçmiş. Şimdi siz bir kere reddedilince karalar bağlamışsınız. Eşinizin sizi arzulaması için istekli davranın zamanla içindeki kırgınlık gider eski isteği yerine gelir.

Önceleri adam istiyormuş siz istememişsiniz. Şimdi durum tersine dönmüş galiba.
37-38 yaşta da bir şey yok bu arada. Ayda bir ya da iki haftada bir ne ya? Bence yeterli değil. Adam da zorlamaktan sıkılmış artık, olmazsa olmasın moduna girmiş. Aslında temas sevmeyen, uzun aralıklarla ilişki isteyen sizin memnun olmanız lazım. Yani adam fazla istekli olsun istemiyorsunuz, e isteksiz olunca da istemiyorsunuz. Ne yapacak adam başka?

Ben az olduğunu düşünmemiştim. Tamam defalarca konuştuk bu konuda ama yakın zamanda gündeme gelmediği için artık düzene oturduğunu düşünüyordum
Siz neden eşinizle az sıklıkla cinsellik yaşadınız öncelerinde?

Önceleri adam istiyormuş siz istememişsiniz. Şimdi durum tersine dönmüş galiba.
37-38 yaşta da bir şey yok bu arada. Ayda bir ya da iki haftada bir ne ya? Bence yeterli değil. Adam da zorlamaktan sıkılmış artık, olmazsa olmasın moduna girmiş. Aslında temas sevmeyen, uzun aralıklarla ilişki isteyen sizin memnun olmanız lazım. Yani adam fazla istekli olsun istemiyorsunuz, e isteksiz olunca da istemiyorsunuz. Ne yapacak adam başka?
Ama o şuan hiç istemiyor, ben orta noktada buluştuğumuzu sanıyordum halbuki

Herkese iyi günler arkadaşlar. Son konumun üzerinden yıllar geçti ama biz bir arpa boyu yol alamadık malesef. Eşimin cinsellikten bir türlü memnun olmayışı, uyku düzenini oturtmaması derken yine uçurumun kenarına yaklaştık. Artık klasikleşen yılda bir uyumsuzluk kavgamızı dün ettik. Ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.
5 yıl önceki konumda da bahsetmiştim, eşim ilişki sıklığından ve temas sevmeyişimden şikayet eder genelde. Ama artık düzene oturmuş gibiydi, yada ben öyle sanıyordum. Ortalama iki haftada bir, iş seyahat yorgunluk gibi durumlarda ayda bir cinselliğimiz vardı. Yaşlarımız 37-38, haliyle bana normal geliyordu. Geçen gün cinsellik için yaklaştığımda kibarca reddetti. İki gün sabrettikten sonra dün gece patladım. Özür diledi kırmak istememiştim dedi, bense sebebiyle ilgilendiğimi çünkü normal şartlarda reddetmeyeceğini söyledim. Bu sefer o döküldü, cinsel sıklığın az olmasına (tabi ona göre) geçmişte kızdığını, kırıldığını ama artık hissiz olduğunu söyledi. Yani artık arzulamıyormuş beni. Cinsellikle ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla.Evet çok işveli cilveli değilim ama arzulanmayacak bir kadın da asla değilim.
Dünden beri bu sözlere kırgınlık bir yandan, ne yapacağıma karar verememek bir yandan çökmüş durumdayım. Asla boşanmak istemediğini söyledi ama biliyorum ki benim için değil. Kızlarından ayrı yaşamayı asla göze alamaz, gerçi kızlarım da öyle babasız bir saati zor doldururlar. Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?
2 haftada 1, ayda 1 cinsellik olması size yetiyormuş. Sizdeki cinsel isteksizlik eşinizi soğutmuş anlaşılan. Doktora gidip hormon testi yaptırdınız mı? Ya da psikolojik bir durum olabilir mi?

Ama bu kişiden kişiye değişen bişey. Önemli olan niteliği değil m. Ben tamamen doyuma ulaştığım için bana yeterli geliyor
Ama işte eşinize yetmemiş🤷‍♀️
O doyuma ulaşmamış

Ortak noktada buluşmak yerine size yeterli olan sayıda buluşmuşsunuz
Bu bencillik değil mi

Ama o şuan hiç istemiyor, ben orta noktada buluştuğumuzu sanıyordum halbuki
Genç insanlarsınız, doktor randevusu gibi iki haftada bir gün belirleyerek ilişki bana kalırsa genele göre orta noktada buluşulacak bir şey değil. Foruma sorsak geneli yetersiz ve heyecansız bulur.
Siz buluştuğunuzu sanmışsınız, adam sadece razı olmuş. Sonunda ondan da sıkılmış, artık hiç istemiyor.

Ama bu kişiden kişiye değişen bişey. Önemli olan niteliği değil m. Ben tamamen doyuma ulaştığım için bana yeterli geliyor
Kendin etmiş kendin bulmuşsun ben hak verdim eşinize. Ayrıca niteliği önemli ne demek yani bu doyulan bir şey değil ki. Yemek yemek gibi bir şey her gün günde iki üç öğün yemek yiyorsan bu ay seviştik önümüzdeki aya kadar oruç tut denmez kadına da yetmez bu ilişki sıklığı. Sürekli hayır dediğin insan gün gelir hayır lafından bıkar. Aynı evde arkadaş olmak sizin işinize geliyorsa rahat bırakın adamı ha ayda bir ha hiç 😅

Çok bencilsiniz . Kendınıze gelınce yeterli diyip adamı reddedip ilişkiden soğutmuşsunuz

Beyfendi reddedince gurur yapmışsınız . Adam sizi yıllar önce boşaması gerekirken boşamamış erkek olduğu halde, reddedilmeyi kabullenip kendini çekmiş size saygı duymuş . Sizde ev işi çocuk bakımı diyorsunuz kendınızı haklı görüyor olmanız akıl alır gibi değil 😳 kocanızın gururunu ezip geçerken aklınız nerdeydi ?

Bu arada çocuklarından ayrı kalamayacağı ıcın sizinle evliliğini sürdürmesi aşırı gurur kırıcı bunu bi düşünün istersenız

Garibim gurursuz gurursuz size saygı duymuş reddedilince . :sinirli:
Ya gururunuzu alın boşanın yada gururunuzla adama saygı gösterin .
Açıkçası ev işleri, çocuklarla ilgilenme konusunda beni çok fazla rahatlattığı için ayrılık durumunda ben de sudan çıkmış balığa dönerim. Ama arzulanmadığını bilerek evli kalmak da gururumu kırıyor. Siz olsanız napardınız?

2 haftada 1, ayda 1 cinsellik olması size yetiyormuş. Sizdeki cinsel isteksizlik eşinizi soğutmuş anlaşılan. Doktora gidip hormon testi yaptırdınız mı? Ya da psikolojik bir durum olabilir mi?
Evet gittim geçmişte, kan değerlerim normal. Zaten eşim de fizyolojik değil kendisine karşı isteksizlik olduğunu düşünüyor. Ama bu da mümkün değil öyle olsa hiç istememem gerekirdi.

Ayda bir ya da iki haftada bir ne ya? Bence yeterli değil.
Ay şunu yazacaktım bu kadın ne diyor derler diye yazmadım 😀 yani gerçekten iki haftada bir mi normali? Zira bizim haftada 2 olmayınca kocam çok ara verdik diyor 😀
Konu sahibi aynı sorunları ben de yaşadım lohusalık döneminde. Aynı şeyler bana da söylendi. Ama ben sanırım kafamda kendimi anneliğe kodlamıştım, cinsellik ayıp falan gibi geliyordu o dönem ya da ne bileyim gereksiz... Ama şimdi ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum kafamda kodladıklarımı yıktım mesela. Biz o şekilde aştık. Eskiden bi kere reddetsem ya da uyuya kalsam olay olurdu mesela... Ama artık benim de istediğimi bildiği için bunlar sorun olmuyor aramızda...

Back
X