- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
- #1.341
kızlar çok özür dilerim birşey soracaım
şimdi sebzeleri haşlayıp hemen soğuk suya tutuyormuşsunuz ya.soğuk sudan sonra ki işleminiz nedir.kurumasını mı bekliyorsunz.yoksa kutup poşete koyuyormuusnuz??
yeni başlayacım bu işlere de=))
slm kek ve tuzlu kurabiye yapıp derindondurucuya kaldırmak istiyorum.böyle yapanlar varmı .tadında değişiklik oldumu .pişirip atıcam.ne kadar dayanır..
canım suyunun süzülmesinden sonra poşetleyip buzluğa atabilirsin.kurumasını beklemene gerek yok fazla suyu süzdürmen yeterli.
kızlar bal kabağı saklayanınız varmı buzlukta.varsa nasıl saklıyorsunuz acaba??
aldığım kabak fazla gelmişti kalanını temizlenmiş kesilmiş şekilde buzdolabı poşetine koyup derindondurucuya attım.pişiriceğim zamanda tencereye alıp şeker ekleyim buzu hafif çözülene kadar beklettim hafif sulanmaya başlayınca kısık ateşte pişirdim.Normale göre birazcık daha sulu oldu ama tadında hiç bi değişiklik olmadı.
Selamlar. Ben kuru fasulye ve nohutu dondurucuya aticam ama nasil atiyim bilemedimhaslayipmi atiyim yoksa suda islatipmi ? En iyi nasil sonuc aliyorsunuz. cikarinca fasulyeler parcalanacakmis gibi bir his var icimde
Elmalı kurabiye içi derindondurucuya atılırmı
Elimde çok fazla elma var nasıl değerlendirebilirimm
artık yumuşamaya başladıı
annemler yayladan getiridler
yenenler yendii ama gerisini atmakk istemiyorumm
sık sık birşeyle yapıyorumm ama buzluğa atsam olurmu pişirip sonrada kurabiye yaparken kullansamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?