Kışın Deepfreezde, Derin Dondurucuda Saklanan Gıdalar, Kışa Hazırlık

canım suyunun süzülmesinden sonra poşetleyip buzluğa atabilirsin.kurumasını beklemene gerek yok fazla suyu süzdürmen yeterli.

işi abartıp aldıgım hazır yufkanın aklanını rulo seklınde sarıp attım cıkarıp börek yaparım dıe cozulunce aynı taze yufka gıbı oldu

slm kek ve tuzlu kurabiye yapıp derindondurucuya kaldırmak istiyorum.böyle yapanlar varmı .tadında değişiklik oldumu .pişirip atıcam.ne kadar dayanır..

slm kek ve tuzlu kurabiye yapıp derindondurucuya kaldırmak istiyorum.böyle yapanlar varmı .tadında değişiklik oldumu .pişirip atıcam.ne kadar dayanır..

canım ne kadar dayanacığını bilmem ama çok güzel oluyor

ama sıkı sıkıya kapat hava almasınlar

benim 1 ay olmadan hepsi bittiği için :) en fazla bir ay diyebiliyorum :)

Son düzenleme:
kızlar bal kabağı saklayanınız varmı buzlukta.varsa nasıl saklıyorsunuz acaba??

aldığım kabak fazla gelmişti kalanını temizlenmiş kesilmiş şekilde buzdolabı poşetine koyup derindondurucuya attım.pişiriceğim zamanda tencereye alıp şeker ekleyim buzu hafif çözülene kadar beklettim hafif sulanmaya başlayınca kısık ateşte pişirdim.Normale göre birazcık daha sulu oldu ama tadında hiç bi değişiklik olmadı.

çok teşekkür ederim cnm.hemen atayım bende o zaman buzluga..saol

Selamlar. Ben kuru fasulye ve nohutu dondurucuya aticam ama nasil atiyim bilemedim haslayipmi atiyim yoksa suda islatipmi ? En iyi nasil sonuc aliyorsunuz. cikarinca fasulyeler parcalanacakmis gibi bir his var icimde

Ben dereotu doğrayıp koymuştum bugün çıkardım patates salatasına koyayım dedim birkaç saat dolapta çözülmesini bekledim ağzğnı açtım sulanmış çok kötü kokuyordu burada yapan arkadaşları duydum maydanoz ve dereotunu ama olmadı:26:

donmuş halde iken poşetin içinde hafif ovalayın ve donmuş halde salataya döküp karıştırın.çözülmesini beklerseniz olmaz

Selamlar. Ben kuru fasulye ve nohutu dondurucuya aticam ama nasil atiyim bilemedim haslayipmi atiyim yoksa suda islatipmi ? En iyi nasil sonuc aliyorsunuz. cikarinca fasulyeler parcalanacakmis gibi bir his var icimde

cnm ben önce bi gece suda bekletiyorum sonra hafif sert kalıcak sekilde haşlıyorum pişiriceğim zamanda çözdürüp 5-10 dk pişiriyorum güzel oluyor.

benim maydanozum herzaman doğranmış olarak dondurucuda durur. Börek içi veya salatalara lazım olduğunda çıkarıp hemen çözdürmeden kullanırım. Şimdiya kadar bişey olmadı ama dereotu denemedim bilmiyorum

bende dereotu ve nane koydum dondurucuya kullancam zaman donmuş halde ufalıyorum kullancam kadarını çözdürmeyin bamyamıda pişirdim güzel oldu ilk denememdi beğendim

Elmalı kurabiye içi derindondurucuya atılırmı
Elimde çok fazla elma var nasıl değerlendirebilirimm
artık yumuşamaya başladıı
annemler yayladan getiridler
yenenler yendii ama gerisini atmakk istemiyorumm
sık sık birşeyle yapıyorumm ama buzluğa atsam olurmu pişirip sonrada kurabiye yaparken kullansamm

evet canım elmaları soyup rendeleyip biraz pişirip tarçın, cevizini de koyup soğuduktan sonra dondurucuya koyabilirsin ben yapıyorum
tadından birşey kaybetmiyor hemde hazırda bekliyor.

Kizlar yaprak sarma yapicam ama yaprak gözüme fazla geldi, salamur yaprakti suya koydum hepsini bekliyor simdi. Yarisini ayiramam artik ziyan olur sanirim.

Kiymali yapicam icini pisirip yapiyorum sarip bir kismini ayirip dondurucuya koysam olur mu? Olursa dondurudan cikardiktan ne kadar sonra pisirmeliyim. Tamamen cözülmesi mi lazim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…