Kısaca kv

Haberiniz var mi bilmiyorum ama sınav da ertelenecek diyorlar. Acaba eşinize ben tahammül edemiyorum. Boşanmak istiyorum mu deseniz. Ben aldatıldığım için boşandım ama eşimin ailesi eve sürü halinde yerleşse yine boşanırdım. Özel hayatınız mi kaldı ki zaten? Ayrıca bebeğiniz kız mi bilmiyorum ama bence kız bebeğin olduğu evde genç bir erkek olmamalı. Bu devirde kimseye güvenmem

Siz yabancıya güvenemeyiz diye görümce çağırmışsınız, o da kalkmış çamaşır almış çekmecenizden. Güvenilmeyecek bir hareket yapmış. Zaten tatil ve ne kadar süreceği belli değil. Fırsattan istifade görümceyi gönderin. Okullar açılacak olursa o zaman çağırırsınız. Gelecek sene için de bakıcı bulun yaz tatilinde. Dersaneler falan tatil de kaynın hala gitmedi mi... gitmediyse zaten sene bitti artık göndermen bir işe yaramaz yani

Madem kendi aileniz duyarsa olay çıkar, o halde duyurun.
Ha bana göre hiç bunların yaşanmaması lazım. Kayını da görümceyi de kabul etmezdim ben olsam.
Öyle ailecek kardeşlerle yaşayacaksam evlenmez de kendi kardeşlerimle yaşardım.

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum, Neden çocuğunuzu kendiniz büyütmüyorsunuz. İleride başkasının büyüttüğü çocuğun derdini yok dikkat eksikliği, yok otizmi, yok terbiyesi, şımarıklığını siz çekeceksiniz. Çocuk bakıcısı kimse onun karakterini kopyalayarak büyür. Çocuğunuzun en sevimli zamanları başkasının kucağında geçiyor, büyüdüğünde o başkaları başınıza ördükleri çorapları ne biçim çocuk diye ancak konuşacaklar, derdinize ortak olmayacaklar. Yani kısura bakmayın da sadece üremek için mi çocuk yaptınız. (arabayla öğle arası siteye emzirmeye geliyorum demenizden durumunuzun çok da kötü olmadığını çıkarıyorum, yanlışsa kusura bakmayın.)
Benim de çocuğum var 2.5 aylık evet para tatlı, az bir maaş almıyorum ama çocuğumu aklımda hep sorular olacak bir yabancıya emanet edemem. İç çamaşırımı kullanacak 25 yaşında aklı beş karış havada bir terbiyesize asla emanet edemem. Onun ömründe en değerli vakitleri karakterinin, zekasının, kişiliğinin oluşacağı zamanları onun için en güzel olacak şekilde birlikte geçirmek istiyorum çünkü. Annenin büyüttüğü çocukla, zoraki bakıcıların büyüttüğü çocuk bir olmaz bence.

Kaynın sizinle kalması, kahvaltıya filan bahane vermesi, kaynananın gönlünü yapayım mı konusuna hiç yorum yapmıycam çok sinirliyim, karşımda olsan kendine gel dostum sen köle misin, o evin hanımı mı diye seni omuzlarından sarsardım. Gidin evimden diyemiyorsan da kendin, çocuğun ve eşin dışında kimseye hizmet etme. Millet rahat etmeye senin evine kaçmasın, iş yapmalarını iste yapmasalar da sürekli söyle en azından rahatsız olsunlar. Meyveyi onlara veririm kendim yemem yazmışsın, walla ne diyeyim sen bekle seneye kaynana kayınpeder de gelir başına bu gidişle.

canım seni az çok kasım annelerinden tanıyorum yani bence de görümceni yollamalısın. Sürekli yalan söyleyen bi insana ne kadar güvenebilirsin ki. Yani ben senin yernde olsam okuldayken çocuğumu dışarı çıkarıp gezip dolaşmadığından bile emin olmam asla. Ufak tefek şeyler için yalan söyleyen daha kimbilir neler için de söylüyodur.
ay hadi görümce çekilir de birde kaynın eyvah eyvah...
birde evlilik te özel hayat diye birşey kalmaz ya Allah yardımcın olsun

Bu görümce ve iç çamaşırı muhabbeti ne kadar mide bulandırıcı. Yaptığı hırsızlık bence. Tiksinmemis utanmamis giymiş ve ısrarla kendisinin olduğunu iddia etmiş.
Eşiniz bakıcıya güvenemez ama alenen hırsızlık yapan yalan söyleyen kız kardeşine çocuk emanet etmek çok mu mantıklı?
Kayın kısmı ayrı skandal zaten.
Sizi doldurmak istemem ama gerçeği görün diye yazıyorum.
Siz olmasanız eşiniz ve ailesi ne durumda olurdu? Esiniz istediği arabaya biniyor, kardeşleri yanında, yemeği ve çamaşırı hazır siz de çalışıp ailesinin kahrını çekiyorsunuz. Araba kredisi yüzünden izne de ayrilamıyorsunuz.
Neden? Ne için? Kim için? Değer mi?

Muallime hanımcım, aileniz bugünleri önceden görüp istememişlerdi bu evliliği, kaçmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Bunu burayı okuyacak kızlar için yazıyorum sizi üzmek için değil, ailenizi dinleyin, anne babalar hissediyor böyle şeyleri.

Eşinizden destek görecekseniz eğer anlatın her şeyi diycem ama görümcenin hala sizde kalmasından yola çıkarsak sizi anlamıyor gibi görünüyor. Kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…