Kısaca kv

Krediyi cekip istedigi arabayi almis, kadinin bakici tutmasina izin vermemis, kendi kardeslerini de almis yanina oh ne guzel hayat.
Bakicilara guvenen nasil guveniyor, guvenilmez diye bakici parasindan da yirtmis

Bir sene görümcemle yaşadım çocuguma baktı ama hiç problem yasamadık hatta bakıcı olsa daha cok problem yasardım diye düşündüm bu konuda sanslıyım galıba

Bugün eşiniz alsın arabayla götürsün bıraksın. Kaynınıza da gerekli tepkiyi, o an verin. Bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.

Zamanında buraya bakıcı mı görümce mi diye yazsaydınız kesinlikle bakıcı derdim...dahada yorum yapasım yok...herşey tatil zaten fırsat bu fırsat herkes evine ...çıkın işin içinden...bi özeliniz yok mu sizin..3günden öteye bana kriz vururdu...

Çoktan annelik izini alıp hepsini evden göndermiştim. Kusura bakmayin ama sizde kimsenin çocuğunu okutmak zorunda değilsiniz. Sizi yok sayıp kendi kafalarına göre plan yapıp uygulamislar. İç çamaşır meselesine girmiyorum bile. İğrençlik. Orda bile patlamadiysaniz Peygamber sabrı var sizde sanirim. Esinize se bir cok lafım varda. Neyise ban yemeye değmez. Madem ailesi ile yaşamak istedi. Niye sizi katti

Kocalar gurur duyuyor ne rahatsız olması? Ben evlendim bakın eşim de kalmanı kabul ediyor hiç bir şey diyemez modundalar. Yani yaşadıkları özel hayatı gösteriyorlar. Bak ben evliyim , rahatım iyiyim diye. Öyle düşünüyorum yani. Eşinin rahatını kim düşünür Allah aşkına. Eşim bana senin rahatını düşünmek zorunda mıyım demişti kardeşi geldiğinde. Cevaba bakın.

Ben sizin yerinizde olsam Corona bahanesi ile ailemi çağırır, tüm ailenin evimde bir ay kalmasını sağlardım. Kocanız da anlayışsız, ona normal geliyor sanırım, hep beraber cümbür cemaat ailesi ile yaşaması. Bir ayın sonunda tekrar konuşuruz...

Yollayın hepsını evden bu hayat mı ya lutfen

Ayyy ben nasıl evleniyim bunlar cidden nankör ya bu erkekler nasıl adam bilmiyorum. İnsan sabah duşa giremiyor utancından evde biri varken. Evliler arasında özel hayat olur ya :)

Ayyy ben nasıl evleniyim bunlar cidden nankör ya bu erkekler nasıl adam bilmiyorum. İnsan sabah duşa giremiyor utancından evde biri varken. Evliler arasında özel hayat olur ya :)
Giremiyorsunuz tabi. Ebeveyn banyosu yoksa aynı banyoyu kullanıyorsunuz. Bence iğrenç. Düşünün bir de havlunuzu bornozunuzu yatak odasında unutsanız, onlardan mi isteyeceksiniz. Tam bir rezalet.

Her yer kapali rapor alin cocugunuzla oturun,ailesinin yanina donsun gotumce ve kayinbirader,fazla vicik vicik olmussunuz

Ben sizi çok iyi anlıyorum.çocuklar küçükken yaklaşık iki yıl annem ve kv dönüşümlü baktılar. Annem tek başına yaşıyor babamı kaybedeli çok oldu. Ama kv ve kp beraber gelirlerdi. Tabi ki bakan kişiler için de zor ancak en fazla ben yıprandım. Annem değil ama kv sürekli onlara minnet duymamızı bekledi. Yani elimizden geleni yaptık arada laf arasında teşekkürlerimizi de söyledik ama yok. Şimdiki aklım olsa böyle bir düzen kurmazdım.zaten sonra bakıcı bulduk rahatladık. Hem çok da memnundum bakıcımdan.

Siz kendi hayatınız konusunda insiyatif sahibi değilsiniz.
Eşinizin ailesine karşı olan pasifliğiniz bir yana, 'kendi ailem duysa, beni, eşimi, eşimin ailesini mahvederler' yazmışsınız.
Şaşkınlıkla okudum.
Siz hariç herkes sizin hayatınızda söz sahibi.

Sevgili konu sahibi, sıkıntılı bir ailen vardı hatırladığım kadarıyla. En azından evlenmeden önce sıkıntılıydı durumunuz. Ailenize rest çekmiştiniz falan. Bence o zamanki birdelimuallime’yi hatırlayın ve öyle olmaya çabalayın. Eş ve ailesi kim oluyor ki sizi böyle sindirecekler, üzerinize gelecekler. Siz ki ailenize rest çekmiş insansınız, eşinize neden çekemeyesiniz??

İnanın evlilik böyle bir şey değil. Evet böyle olanı çok var ama herkes seçtiği hayatı yaşar unutmayın. Siz böyle bir evliliği seçmeyin. Evlenirken kendini erkek diye kadından üstün görmeyen medeni insanları tercih edin. Mesela benim evliliğimde aklınıza gelebilecek herşey ortak. Ortak kararlar alınır. Seçimlerinizi iyi yaparsanız mutlu bir evliliğiniz olur. Türkiye de medeni adam bulmak zor ama imkansız değil

Sizin adınıza çok sevindim.
Valla en okumuşu bile malesef ataerkil
Demekki denk gelmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…