yorumunuz için teşekkür ederim.. Yalnız şunu söylemek istiyorum Ben onu ibadetler açısından zorlamadım Hatta evlenmeden önce defalarca sordum Bunu gerçekten istiyor musun diye? O hep bana olumlu cevap verdi. Kendi gidip aileme sözler verdi. Ben yanında bile yoktum Kendi aileme mesaj attı.. Bunların hiçbirinden haberim olmadıBen iki tarafi da suçlu buldum.eşini ailesine para vermesi konusunda gizli kredi ve ortak hesap acmamainiz açısından ve tahminim ailesinin baskısına karşı sizi korumak azindan dolayı .sizi de ailesinin memleketine gitmesine ikna olmanızdan zorla kendine ait olmayan mezhebin ibadetini yaptırmaktan suçlu b uldum.tabi eşiniz daha ağır basıyor ama sizde fazla duygulariniza yönelik yasamizsiniz.evlenmeden önce farklı kültürel yapıda olduğunuzu biliyordunuz birde ailesinin yanına gitmeyi kabul etmişsiniz.Umarım düzelir sorunlarınız ama ben pekduzelecegini sanmıyorum .bir an önce tayin isteyip gideceksiniz yada yollar ayrılacak.
konuşmayı çok denedim.. O da olmadı mesajla çok kere anlattım ama yok anlamıyor. Anlamak istemiyor.Bence karsılıklı olarak gidişatı degerlendırerek
Beklentılerınızı konusun
Sonra ortak noktalar bulmaya calısın
Ve uygulayın
Baska turlu cozumu yokkı
Konusmalısınız ama sakınce
konuşmayı çok denedim.. O da olmadı mesajla çok kere anlattım ama yok anlamıyor. Anlamak istemiyor.Bence karsılıklı olarak gidişatı degerlendırerek
Beklentılerınızı konusun
Sonra ortak noktalar bulmaya calısın
Ve uygulayın
Baska turlu cozumu yokkı
Konusmalısınız ama sakınce
Baska turlu bunlar nasıl cozume ulasabılır kıkonuşmayı çok denedim.. O da olmadı mesajla çok kere anlattım ama yok anlamıyor. Anlamak istemiyor.
ben ailen şunları yapıyor dediğimde beni ailesine hakaret etmekle suçluyor. Oysaki ben sadece yapılanı burda anlattığım gibi anlatıyorum.. Beni suçluyor, saygısız oluyorum.. Sağlıklı konuşma olmuyor.Baska turlu bunlar nasıl cozume ulasabılır kı
Aılesınden zıyade burda anlattıgın gıbı, verdıgınız sozlerı, maddı durumları yonetme sıkıntınızı, bu konuda beklentılerını falan konusmayı denesenızben ailen şunları yapıyor dediğimde beni ailesine hakaret etmekle suçluyor. Oysaki ben sadece yapılanı burda anlattığım gibi anlatıyorum.. Beni suçluyor, saygısız oluyorum.. Sağlıklı konuşma olmuyor.
dikkatBaska turlu bunlar nasıl cozume ulasabılır kı
dikkat ettiyseniz gerek maddi gerek manevi konularda ailesi nedeniyle bu durumdayız Konuşurken de durumu anlatmam için mecburen aileyi katmak zorunda kalıyorum.. Benim eşim arkadaşken ben evlenince kartımı sana veririm Harçlık alırım diyen bir insandı. Daha 6 yıl önce ilk görüşmeye başladığımızda ben namaz kılmayı bilmiyorum ama seni tanıdığım için bildiğim kadarıyla namaz kıldım bugün şükrettim diyen biriydi. Ama hiç bir açıdan rahat vermediler ki bize Ben karşılarına geçip saygısızlık olmasın diye tek kelime etmedim. Ama olan bir şeyi de eşime anlatamayacaksam kime anlatabilirim Ben senin baban bizim kutsal değerlerimizi küçümseyen şeyler söylüyor dediğimde(çoğunda kendi de duyuyor) bana saygısız diyor.. Oysaki saygısızlığı yapan onlar.. ben sorunumu bile anlatamıyorumAılesınden zıyade burda anlattıgın gıbı, verdıgınız sozlerı, maddı durumları yonetme sıkıntınızı, bu konuda beklentılerını falan konusmayı denesenız
Hanı oda okuyacak ya
Ben konusun dıyrm
Boyle de gtmez, konusmadan da gıtmez
Baksana ne kadar mutsuz olmussun
Bır ınsan mutsuz olmak ıcın evlenmez kı
Duzelmesı lazım
Hemen ayrıl demek de kolay degıl
2 yıldır evliyiz.. 4 yılı arkadaşlık süresi..Sizin ciddi bir iletişim probleminiz var..Sanırım ayrılmak en doğrusu kendinizi bu kadar harap etmenin bir anlamı yok sonuçta.Vajinusmus diyorsunuz 6 senedir hiç birlikte olamadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?