- 26 Kasım 2011
- 632
- 404
Özelden bi yüzünü paylaşır misinSelam kızlar, tavsiye isteyeceğim bir yer yok onun için tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. Olay şu: ben pek güzel bir kız değilim, yaş da 29, fakat yüzüne bakılmyacak cinsten de değilim, güzel olmadığım için evlenme taraftarı falan değilim, fakat beni yakından tanıyan bir akradaşım baya uzun bir süredir beni kuzenine yakıştırıyor. Ben yok beğenmez, evlenmeyeceğim falan diyordum ona.
Fakat son zamanlarda baya israr etti, çok uyuşuyorsuz, seni beğenir, anlaşırsınız falan diyordu. Açıkçası koca meraklısı değilim, hiç evlenmesem sorun olmaz benim için, fakat bende resmen canımdan bezdim. Bir resmini göstereyim dedi, bir anlık geçiştirmeyle başımdan savmak için olur dedim. Günlük resimlerinden biri göstermiş, makyajsız, ama saçım başım düzgün işe giderken ki resmim. On dk sonra adam beni hiç beğenmemiş diye mesaj attı, annesine de göstermiş istemem dedi. Haliyle üzüldüm, baya bir kafama takıldı, zaten biliyordum ama duyunca insan hem üzülüyor hem de dertleniyor ya. Uzun oldu biliyorum fakat şimdi bu arkadaşıma karşı tavrım ne olmalı. Konuşmak istemiyorum onunla. Hiç mi tanımıyordu kuzenini (tanıyordu baya yakındılar) beni de biliyordu, niye üzülmeme yol açtı diye düşünüyorum.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Iyy.Kendine baksin o.Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Katılıyorum..Ya konu sahibi sen çirkinim diyorsun da nice çirkin kadınlar özgüven patlamasi.Cok takma kafana.Ozguvenini asla zedelemesin bu.Iki makyaj bakımla daha güzel olabilirsin zaten.Ben güzelleştiğimi sanmıyorum zaten. Benimki bir çirkin ördek yavrusu masalı değil. Ben gene aynı benim, sadece çevremdekiler abartıyormuş, objektif deyillermiş ya da onların güzellik algıları sanırım karşı cinsi pek enterese etmiyormuş.Bunu yapanlar genelde kadınlar oluyor, büyük ihtimalle bu karşılaştırmayı da size kadınlar yaptı. Kadınların güzel çirkin algılarına pek güvenmeyin. kendi oluşturdukları şablon kalıplarla güzel çirkin ayrımı yapıyorlar, ama yanılıyorlar. Karşı cinsin ilgisi konusunda sıkıntınız varsa bunun nedeni emin olun görselliğiniz olmayabilir. Sizin kendinizi çirkin olduğunuza inandırmış olmanızdan kaynaklanır çoğunlukla bu durum.Önce çirkinim diye düşünmekten vazgeçin ve anladığım kadarıyla süslenmiyorum da demişsiniz. Bunun nedeni hani bak işte çirkin zaten birde süslenmiş, sanki bir şeye benzeyecek diye düşünmesinden korkmanız olabilir mi çevrenizdekilerin? Eğer sıkıntı buysa çekinmeyin bırakın istediklerini söylesinler. Birkaç kendinizde değişiklikle sizde daha iyi hissedeceksinizdir bence.
Arkadaşınız çok saçma bir iş yapmış, fotoğraftan insanı be tanıyabilirsin, ne anlayabilirsin o kısım zaten olmamış da. Üstüne bir de direk sansürsüz aktrmaaı, sizi hiç düşünmeden.. Olacak şey değil. Ben burda bir iyi niyet görmüyorum. Bence görüşmeyin. Gerekirse de yaptığı ayıbı yüzüne vurun. Ama Sizi daha çok üzecekse bu konuya hiç girmemeyi de tercih edebilirsiniz. Düşünüyorum da böyle bişey zaten yapmam hadi yaptım diyelim, kız arkdaşı varmış fln gibi bi bahane uydurur insan.Selam kızlar, tavsiye isteyeceğim bir yer yok onun için tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. Olay şu: ben pek güzel bir kız değilim, yaş da 29, fakat yüzüne bakılmyacak cinsten de değilim, güzel olmadığım için evlenme taraftarı falan değilim, fakat beni yakından tanıyan bir akradaşım baya uzun bir süredir beni kuzenine yakıştırıyor. Ben yok beğenmez, evlenmeyeceğim falan diyordum ona.
Fakat son zamanlarda baya israr etti, çok uyuşuyorsuz, seni beğenir, anlaşırsınız falan diyordu. Açıkçası koca meraklısı değilim, hiç evlenmesem sorun olmaz benim için, fakat bende resmen canımdan bezdim. Bir resmini göstereyim dedi, bir anlık geçiştirmeyle başımdan savmak için olur dedim. Günlük resimlerinden biri göstermiş, makyajsız, ama saçım başım düzgün işe giderken ki resmim. On dk sonra adam beni hiç beğenmemiş diye mesaj attı, annesine de göstermiş istemem dedi. Haliyle üzüldüm, baya bir kafama takıldı, zaten biliyordum ama duyunca insan hem üzülüyor hem de dertleniyor ya. Uzun oldu biliyorum fakat şimdi bu arkadaşıma karşı tavrım ne olmalı. Konuşmak istemiyorum onunla. Hiç mi tanımıyordu kuzenini (tanıyordu baya yakındılar) beni de biliyordu, niye üzülmeme yol açtı diye düşünüyorum.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.