Kısa bir tavsiye verirseniz minettarım.

Iyısımı sen o kıza bu msj at bıdahada görüşeme
:)

Eklentiler

• IMG_0062.PNG
    IMG_0062.PNG
    109,8 KB · Görüntüleme: 49
Arkadasa bak Pat diye insana hiç begenmemiş denir mi be ?
Bari sevgilisi varmıs,evlenmek istemiyo vs. Bişeyler uydurur insan.
Egosunu mu tatmin etmiş nedir,
Arkadaşa bak çay demle.

' resmini gosteriyimmi?" gibi boyle teklifleri reddedin.
Cunku istemeseniz bile boyle beklenti icinde oluyorsunuz.
Benim arkdasim bana cok dedi " okuldan arkadasima cok yakisirsiniz, resmini gosteriyimmi? Diye.
Ben "niyetin varsada once kiza sorulmaz, once oglandan onay alinir. Uygun bi talibim olursa evlenmeye niyetimin oldugunu biliyosun, resmimi gostermende sorun yok, beni gormuste begenmiste oyle kapiya gelmis olmasi daha makulumdur." Demistim.
Cunku ben " evet begendim oglanin resmini, sende ona benim resmimi goster" desem birden bire kiz olrak oglani istemye gelmek istiyorum havasi olur.
Benim dusuncem arkadaslar araci olucaksa ve ozellikle benimde niyetim varsa evlilige, bana arkdasimin " oglan resmni gormus begenmis, sana talip olmak istiyor, bak sanada onun resmini gonderiyim" demesi.
Aracilar oglan begendikten sonra girismeli bu islere. Yoksa aynende boyle kizlarin ozguveni kiriliyor.

lisede benzer bir durum yaşamıştım.
özellikle annem çok çirkin olduğumu söylerdi hep.
lisede sınıf arkadaşımın kuzeni bana aşık olunca "sen çok çirkinsin, eminim geçicidir" dedi. çok üzüldüm. kokrtum da oğlana hiç pas vermedim, niyeti dalgadır diye. 5 yıl peşimde gezdi, tam güveniyordum başka kızla evlendi :)

sözün özü, boşver onu bunu. ruhun, huyun güzel olsun.
İnsanın annesi çocuguna çirkin dermi ya :olamaz:

Bide ögrendigim birşey varki,(daha uygulayamadım:KK48:)
Sen kendini çirkin görüp begenmezsen kimse begenmez.
Dünyanın en güzeli gibi göreceksin kendini :KK14:
Tabi bu baskalarından kendini üstün göreceksin anlamında degil.
Özgüven :süslü:

Evlilik vs konularda guzelligin cok onemli olmadığını düşünüyorum
Arkadasiniz cok kaba ve patavatsiz bence onla daha az gorusun

Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Gitsin öte tarafta oynasın, bir de seni beğenmiyor öyle mi? Aile parasına güvenen erkek benim için sümsükten öteye geçemez. Ne anlar bu tipler kadından, sıkma canını.

Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
kız sen bu adam için mi o kadar üzüldün? ay ben de sandım ki adam üst düzey yönetici falanmış.. boşver ayol :işsiz:
şaka bi yana asla meslekleri, görünüşleri küçümsediğimden falan demiyorum.. yanlış anlaşılmasın...
ona üzülmediğini ve neye üzüldüğünü de tahmin ediyorum, ama sana naçizane tavsiyem; hayatım allah aşkına o patavatsız arkadaşını hayatından çıkar. neye gerek öyle arkadaş.. o varken düşmana ihtiyacın yok bence..

güzel değilim diye düşünmeyi de bırak. ben de cilveli değilim mesela. odun gibiyim bildiğin. napak ölek mi?
az rahat olucaksın şu hayatta yoksa balataları kökten sıyırırsın:bicak:

Ya arkadaşım rica ediyorum bu ne haller böyle. Yok çirkinim yok bilmem ne. Evlilik yüz güzelliği ile olmuyor. Kii ben çirkin olduğunu düşünmüyorum, sana bu kabul ettirilmiş gibi.

Ayrıca adamın kamyon şoförü olduğunu gördükten sonra inan kahkaha attım. Kel ve göbekli hemde. Onun sanırım çok yol yapmaktan beyni ölmüş. Boşversene.

Ne güzeller var boynuz boynuz üstüne yiyor. İnan ki burda anlatmakla bitiremeyeceğim kadar örnek var. Eşi çok güzel ama suratsız ve cinsel hayatı kötü olduğu için boşanan çok çift var. Veya daha başka sebeplere. Yani güzellik bir yere kadar.

O yüzden hiç canını sıkma. Ayrıca niye evlenmek istemiyorsun onu anlamadım. Çirkin olduğunu düşündüğün için kendini mi cezalandırıyorsun?? Alıcıları açık tut :) görüşmek isteyenlerle de görüş. Emin ol karşına, seni sevip sana değer veren insanlar çıkacak.

Ama önce sen kendini sev. İnsanlara ben çirkinim demeyi bırak, kendine de.

Son olarak arkadaşına şu cevabı ver: ben de zaten evlenmek için kel göbekli bir kamyon şoförü arıyordum. Çok üzüldüm.

Arkadaşın kesinlikle art niyetli. Seni de kıskandığını düşünüyorum.

Çok uzun oldu kusura bakma ama kendini gereksiz yere bu kadar üzen ve aşağılayan bir hemcinsime daha kısa bir yorum yapamazdım.

Kendine gel :))

Bide ögrendigim birşey varki,(daha uygulayamadım:KK48:)
Sen kendini çirkin görüp begenmezsen kimse begenmez.
Dünyanın en güzeli gibi göreceksin kendini :KK14:
Tabi bu baskalarından kendini üstün göreceksin anlamında degil.
Özgüven :süslü:
ben dönyanın en gözel garısıyam:kahve:

Sen kendini güzel bulmazsan başkası neden bulsun ki? Ne kadınlar var güzelliği sadece dışında değil. Donanımlı, neşeli, ışıl ışıl kadınlar. Benim diyen güzel kadınlara bin basıyorlar özgüvenleriyle. Hemen kendine gel! Bakımlı olmak, güzel giyinmek, bilgili, kültürlü, aydın bir kadın olmak önemli olan! Hiç birimiz manken değiliz ki. Böyle şekilci insanlardan uzak dur ve acilen kendini beğen ve kendine bak. Kendini iyi hisset. Kimse için değil kendin için yap bunu! Çok zoruma gitti bu lafların. Hiçbir kadına yakıştıramıyorum ben bunu.

Sen kendini güzel bulmazsan başkası neden bulsun ki? Ne kadınlar var güzelliği sadece dışında değil. Donanımlı, neşeli, ışıl ışıl kadınlar. Benim diyen güzel kadınlara bin basıyorlar özgüvenleriyle. Hemen kendine gel! Bakımlı olmak, güzel giyinmek, bilgili, kültürlü, aydın bir kadın olmak önemli olan! Hiç birimiz manken değiliz ki. Böyle şekilci insanlardan uzak dur ve acilen kendini beğen ve kendine bak. Kendini iyi hisset. Kimse için değil kendin için yap bunu! Çok zoruma gitti bu lafların. Hiçbir kadına yakıştıramıyorum ben bunu.

X