İnsanın annesi çocuguna çirkin dermi yalisede benzer bir durum yaşamıştım.
özellikle annem çok çirkin olduğumu söylerdi hep.
lisede sınıf arkadaşımın kuzeni bana aşık olunca "sen çok çirkinsin, eminim geçicidir" dedi. çok üzüldüm. kokrtum da oğlana hiç pas vermedim, niyeti dalgadır diye. 5 yıl peşimde gezdi, tam güveniyordum başka kızla evlendi :)
sözün özü, boşver onu bunu. ruhun, huyun güzel olsun.
direkt demiyordu da beni öven kişilere, laf arasında güzel değil, ona kim niye nazar etsin derdi :)İnsanın annesi çocuguna çirkin dermi ya
Benim için kaynanam diyor da annelerin demesi tuhaf. Sana çekmişim diyeydin töbe tövbe :)direkt demiyordu da beni öven kişilere, laf arasında güzel değil, ona kim niye nazar etsin derdi :)
Gitsin öte tarafta oynasın, bir de seni beğenmiyor öyle mi? Aile parasına güvenen erkek benim için sümsükten öteye geçemez. Ne anlar bu tipler kadından, sıkma canını.Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
kız sen bu adam için mi o kadar üzüldün? ay ben de sandım ki adam üst düzey yönetici falanmış.. boşver ayolYazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
ben dönyanın en gözel garısıyamBide ögrendigim birşey varki,(daha uygulayamadım)
Sen kendini çirkin görüp begenmezsen kimse begenmez.
Dünyanın en güzeli gibi göreceksin kendini
Tabi bu baskalarından kendini üstün göreceksin anlamında degil.
Özgüven
zaten beni anneme benzetirler, o da kızar :)Benim için kaynanam diyor da annelerin demesi tuhaf. Sana çekmişim diyeydin töbe tövbe :)
Belki gerçekten nazar deymesin diyedirdirekt demiyordu da beni öven kişilere, laf arasında güzel değil, ona kim niye nazar etsin derdi :)
Aynenben dönyanın en gözel garısıyam