Kısa bir tavsiye verirseniz minettarım.

Bu arkadaşından uzaklaş bacım,seni durduk yere düşürdüğü duruma bak.Ben sinirlendim okurken.Dua et Allah ona da ,sana bu yaptığını kafasına dank ettirecek bişey yaşatsın.Yaşatır da.

Reactions: nu1
Dobro dobra tavsiyeler ama işe yarar. Estetiği düşünmedim değil ama islam olumlu bakmıyor. Kapalı değilim ama dikkat ederim böyle şeylere. Teşekkür ederim.
benim bir üstümdeki arkadaşa kızmışsın ama haklı.

sen çok ince birisin ama karşı taraf "hiç beğenmedim" diyecek kadar çiğ. ve evet o özgüveni bi kırmak lazım.

dobra dobrayı geç cidden çok kızdım sen kimsin ki bi insana hiç beğenmedi seni diyosun. eminim çok güzelsindie ki karizması oluyo zaten meslek sahibi ayakları üzerinde durabilen bi kadının benim gözümde. ukalalara bak ya

yahu hiçbirimiz kalemle çizilmedik beni beğenmeyen benden yana bakmasın diyorum. bu yani olay.

hala dış görünüşe takılmak anormal geliyor.

ha depresyon olur anlarım.

gerçi kadın normalim diyor bişey dememiş de ben konu açılmışken döküldüm

kaldı ki çok ince ruhlu bir hanım, karşı tarafı kötülemek olmaz diyecek kadar ince hatta.

Teşekkür ederim, bana kalsa normal biriyim, fiziği falan iyi, zayıf ve yakıştırırım giydiğimi. ama yüzüm fazla güzel değil. Kabullendim ne yapalım. Sadece beni üzmesine takıldım.
Yüzüne uygun hafif bir makyajla albenili olabilirsin. Bir anım var bu konuda. Bir iş başvurusu için görüşmeye gitmiştim. Diğer adaylarda oradaydı. Bir otelin lobisinde toplandık. Adaylardan bir kızla arkadaş olmuştuk. Sıradan güzel olmayan, sönük bir kızdı. Tuhaf bir giyim tarzıda vardı. İş için hoş görünümlü, etkileyici bay bayan çalışanlar arıyorlardı. Seçilen kişi, ünlü bir markanın bölge distribitörlüğünü yapacaktı. Şöyle havalı, özgüveni ile dikkat çeken, insanların hayır diyemeyeceği kişilerle çalışmak istiyorlardı. O kız içimizde en uygun olmayan adaydı. Hiç güzel değildi ve, sessiz bir kızdı. İçimden bu kız niye geldiki diye düşünüyordum. Sonra görüşmeyi yapacak kişilerde geldi ve toplandık. Kız bir ara izin isteyip lavaboya gitti. Sonra geldiğinde herkes öyle dondu kaldı. Biraz makyaj yapmıştı sadece. Bir iki dakikada muhteşem bir değişim geçirdi. Sadece tenine yakışan bir ruj ve hafif bir göz makyajıyla. Birden bize garip gelen giysiside stil oldu. Bizim hayran bakışlarımız ona güven verdi, silik, ezik kız yok oldu davranışlarına ve konuşmalarına yansıdı. Onu seçtiler iş için. Biz elendik. Ben hayatımda bir iki dokunuşla o kadar değişebilen bir insan görmedim. Dişi kurbağa lavaboya çantasına gizlediği rujla kendine sihirli bir dokunuş yaptı ve prenses oldu. O günden beri çirkin kadın olduğuna inanmıyorum. Eminim sende güzelsin. Ama ortaya çıkarmalısın.

Bu arkadaşından uzaklaş bacım,seni durduk yere düşürdüğü duruma bak.Ben sinirlendim okurken.Dua et Allah ona da ,sana bu yaptığını kafasına dank ettirecek bişey yaşatsın.Yaşatır da.

Yaşayacağını sanmam, evli ve evliliği ile övünüyor. Allah mutlu etsin, kuzenini de.

Kızmadım, öyle mi anlaşılıyor, düzeltelim. Yerinde tavsiyeler verdi, farkındayım. Ben öyle dile getiremem onu ifade etmek istedim.

Arkadaşının niyeti biraz şüpheli. Böyle bir durumda önce kuzenine sorabilirmiş. Ya da farklı şekilde ifade edebilirdi size. Ayrıca her kadın güzeldir. Kendinizi sevmeniz yeterli. Karşıdaki de bir biscolata erkekği değildir eminimki..

Kızım deli misin ya!!! Bu arkadaşını sil at ve yüzüm güzel değil vb demeyi de bırak, millet bundan yüz bulur, kendisi çok güzelmiş gibi böyle 'ben sana kuzenimi buldum Allahın çirkini' havalarına girerler, eminim gayet güzel bir kızsın, saç kesimine dikkat etmeni öneririm, bazen yıllardır kullandığımız saç aslında bizi en kötü gösteren saç olabiliyor, sana genel bir tavsiye verebilirim böyle güzellik için üzülüyorsun. Önce saçını uzat ve açık rengi tercih et, maşa yapabilirsin, diş bakımına özen göster, dişlerini beyazlattır, kaşlarını ve kirpiklerini dolgunlaştırt, ipek kirpik vb ve renkli fuarlar kullan. Ben sivilce sorunum olduğu dönemde keşfetmiştim bunları. Çalışıyor musun?

İsabet olmuş ,kamyon şoförüne de kalmadım öğretmen halimle yaz gitsin.İnce düşünme ,bu kadar kalın insanlar karşısında bence.

Yakışmaz bana, o zaman onlardan ne farkım kalır. Bir insanı sadece görüşüyle eleştirmek, küçümsemek. Öyle yapsaydım burada konu hakkında görüş alma hakkım bile olmaz.

Birilerinin arasını yapmak isteyen ısrar etmez, bir kere söyler; olursa olur, olmazsa nasip değilmiş denilir geçer. Arkadaşınız fazlaca ısrar ederek olayı şişirmiş zaten. Statü farkı da varmış. Üzülmenize bile değmez. Ben olsam o arkadaşla arama mesafe koyardım. Olmasa bile o şekilde mi söylenilir yani. Hiç mi yol yordam bilmiyo arkadaşınız. Bana iyi niyetli gelmedi hiç. Ayrıca güzel olmak değil, özgüvenli olmak önemlidir.

Sade bir insanım, (dişlerim beyaz bu arada) özel bir yere gitmedikçe makyaji abartmam. Öğretmenim, ek işlerim de var. Mesel beğenilmekten çok öte, arkadaşımın tavrında. Biz baya uzun yıllardır arkadaşız.

Bu arkadaşlığı bırak zaten, insan arkadaşını üzmemek için 'ben bilmiyordum bir iki haftadır görüştüğü varmış' der geçer,anası da beğenmedi vb. demez

Yaşayacağını sanmam, evli ve evliliği ile övünüyor. Allah mutlu etsin, kuzenini de.
Bigün eşinin öyle demeyeceği ne malum.Bilemezsin ki.Evliliğiyle övünmesi de ayrıca beni evliliğinden şüpheye düşürdü.Ruh sağlığına hiç değinmiyorum bile.Bişeylerle övünmeye çalışan insanda bi sıkıntı vardır sen de bilirsin.

Yakışmaz bana, o zaman onlardan ne farkım kalır. Bir insanı sadece görüşüyle eleştirmek, küçümsemek. Öyle yapsaydım burada konu hakkında görüş alma hakkım bile olmaz.
Bazen çirkinleşen insanların yüzüne aynayı tutuvereceksin işte.Bu onun gibi bişey.Ama bu arkadaş ,sizin gibi ince düşünen bi arkadaşı hak etmiyor.Kaybedip anlasın.

Ben olsam seni beğenmemiş diye söylemezdim ya . Başka yollardan olmicağını söylerdim arkadaşına sinir oldum, konuşma bence iyi niyetli gibi gelmedi bana

Kendinize nasılda haksızlık etmişsiniz öyle nedemek güzel olmadığımdan evlilik düşünmüyorum evlilik düşünmeyişinizi anlarım fakat bu sebeptense çok yanlış arkadaşınızla aranıza mesafe koyun geri dönüşü çok saygısızca

Ne kadar dusuncesiz kaba bir arkadaşın varmış.
Ben olsam mesafe koyarım.
Böyle geri dönüş olur mu.
İnsan der ki evliliği dusunmuyormus falan diye uydurur yani herseyin bir adabı var.
Onun yanında da kendinizi çirkin bulduğunuzu dile getirdiniz galiba ordan cesaret almış gibi geldi.
Ayrıca kendinizi öyle görmeyin niye evlenmiyecekmisiniz bu sebepten..
Mis gibi mesleğiniz var kalbini güzel olsun Allah da karşınıza kalbi güzelleri çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…