Kısa bir tavsiye verirseniz minettarım.

nu1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
50
44
35
Selam kızlar, tavsiye isteyeceğim bir yer yok onun için tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. Olay şu: ben pek güzel bir kız değilim, yaş da 29, fakat yüzüne bakılmyacak cinsten de değilim, güzel olmadığım için evlenme taraftarı falan değilim, fakat beni yakından tanıyan bir akradaşım baya uzun bir süredir beni kuzenine yakıştırıyor. Ben yok beğenmez, evlenmeyeceğim falan diyordum ona.

Fakat son zamanlarda baya israr etti, çok uyuşuyorsuz, seni beğenir, anlaşırsınız falan diyordu. Açıkçası koca meraklısı değilim, hiç evlenmesem sorun olmaz benim için, fakat bende resmen canımdan bezdim. Bir resmini göstereyim dedi, bir anlık geçiştirmeyle başımdan savmak için olur dedim. Günlük resimlerinden biri göstermiş, makyajsız, ama saçım başım düzgün işe giderken ki resmim. On dk sonra adam beni hiç beğenmemiş diye mesaj attı, annesine de göstermiş istemem dedi. Haliyle üzüldüm, baya bir kafama takıldı, zaten biliyordum ama duyunca insan hem üzülüyor hem de dertleniyor ya. Uzun oldu biliyorum fakat şimdi bu arkadaşıma karşı tavrım ne olmalı. Konuşmak istemiyorum onunla. Hiç mi tanımıyordu kuzenini (tanıyordu baya yakındılar) beni de biliyordu, niye üzülmeme yol açtı diye düşünüyorum.

Bosver ya. Erkeklerin geneli boyle, bunlarla tanisirken bol makyajli olmak gerekiyor. Televizyondan mi goruyorlar nedir.

Arkadasin da patavatsizin onde gideni. Hic begenmemis ne demek. Insan uygun degilsiniz der gecer. Ben olsam mesafemi korurdum.

Oncelikle uzulmeyin, birilerinin demesiyle guzel ya da cirkin olmazsiniz. Ama kendinizi begenmiyorsaniz bir seyleri degistirin bence, bir kadinin kendini begenmesinin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Arkadasiniz iyi niyetli mi degil mi bilemem ama ben olsam bir daha konusmazdim.

Ruhat sen misin ????
Şaka bi yana da madem evlenmeye meraklı değilsiniz, ozguveniniz yerinde, evlenmeseniz de olur, karşı tarafı istemeyip öylesine fotoğraf attınız, neden zorunuza gitti ? Bu zorunuza gitmek cümlesini tartışma gibi algılamayın soruyorum sadece

Teşekkür ederim, bana kalsa normal biriyim, fiziği falan iyi, zayıf ve yakıştırırım giydiğimi. ama yüzüm fazla güzel değil. Kabullendim ne yapalım. Sadece beni üzmesine takıldım.

Arkadaşım resmi attı, onda günlük resimlerim falan vardı. ben doğrudan bir şey göndermedim. Ruhat kim bilmiyorum bu arada. yukarıda yazdım niye zoruma gittiğimi. Kabullenmek ayrı, birinin size bas bas bunu bağırması ayrı.

Arkadaşınızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kurduğu cümle karşıdakini kıracak bir cümle ve üstelik o sizi zorlamış. Ben olsam ısrar ettim diye vicdan azabı çeker böyle bir cümle de kurmazdım. Durup dururken arkadaşımı neden üzeyim hem de benim yüzümden. Bence epey bir mesafe koyun. Ayrıca insan kişiliğiyle anlam kazanıyor güzelleşiyor. Ben doğrudan bir insanın güzel olup olmadığına bile karar veremiyorum örneğin. Çünkü ilk bakışta çok güzel bulduğum biri bir kaç cümlesinden sonra bana çok çirkin gelebiliyor veya tam tersi. Çirkin olduğunuzu da sanmıyorum ayrıca. Birileri sizin üstünüze fazla gelmiş gibi bu konuda.

Ya o bağıranlar çok mu güzeller bosversene. Yanlış anlama da her yiğidin de bir alıcısı vardır :)) ruhat yakın bi iş arkadaşım o da sizin yasinizda sizin tarife uygun bi an gözümde o canlandı o da albenisi olan bi kız ama kafa yok herkese hayır hayır hayır.

Sen onu gordun mu nasilmis. Kesin Brad Pitt Junior.

Yuzunun guzel kisimlarini one cikar sen de.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.

Teşekkür ederim, bana kalsa normal biriyim, fiziği falan iyi, zayıf ve yakıştırırım giydiğimi. ama yüzüm fazla güzel değil. Kabullendim ne yapalım. Sadece beni üzmesine takıldım.
Kabullenmis olsaydiniz uzulmezdiniz diye dusunuyorum. Ki kabullenmeyin de bence, begenin kendinizi Uzuldugunuze dayanarak aslinda siz icten ice begenilmeyi beklemissiniz bence, cok dogal bir durum zaten begenilmek herkesin hosuna gider. Ama kendinizi uzeceginiz bir durum da degil, eger guzel oldugunuzu dusunuyorsaniz guzelsiniz demektir. Hayatinizda gormediginiz bir adamin sizi begenmemesi bunu degistiremez.

Teşekkür ederim. Evet, kardeşim falan çok güzel hep karşılaştırırlar bizi. Bende ne yapayım kabullendim. Bir de kendimi öyle süsleyip püsleyip bir cisimmiş gibi sunmak istemiyorum insanlara. Ondan zaten uzak duruyordum.

Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.

Kimseyi dis gorunusuyle yargilamam ama bizim Turk erkeklerinde hava kimsede yok. Eee Turk kaslari her milletin harci degil.

Zaten uygun degilmissiniz. Bosuna gostermis resmini senin arkadas.

Guzel olmadigim icin evlilik dusunmuyorum gibi bir cumleniz var.
Ve yasiniz 29.
Guzellik fiziki yuz guzelligi mi?evlilik icin bu mu gerekli
Ya da bireyi guzel diye nitelendirmek icin.
Acikcasi bir kisinin kisiligi beyni yoksa yuzu kusursuz olsa ne gezer! Oyle goruntu olup agzini actigi an yanindan kosarak uzaklasilasi tiplerle dolu memleket!

Arkadasinizi iyi niyetli bulmadim. Konusma tavri cok kirici. Karsi taraf oyle dememis dahi olabilir. Sizin zayif noktanizi bildigi icin ozguveninizi daha da yerle bir etmek istemis bence !

Tuhaf olan karsi taraf begenmese bile arkadasinizin bunu küt diye söylemesi.Tanismaktan vazgecti falan diyebilir ne gerek var annesine de gosterdim istemedi falan demeye.

Guzellik cirkinlik meselesine girmicem ama herkesten hoslanan biri cikar.Adamin biri sizi begenmedi diye genelleme yapmayin.Yalnizlik da guzel ama karsisiniza sizi seven biri cikarsa da neden olmasin.Guzel degilim kabullendim falan demeyin boyle seyler.

Ben arkadaşıma nasıl davranıyım onu bilemedim. Yoksa daha önce de reddetti insanlar beni, ne yapayım ölemem ya. Zorlamıyorum bende. Ama uzun süredir tanırız birbirizi, bir dosttan oldum. KOnuşmak istemyiorum.

Eee suç sende ablacım

Kel göbekli adamı kabul edersen olacağı budur

Daha da yazmıyorum zaten üzgünmüşsün cila yapmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…