Günlük resimlerinden biri göstermiş, makyajsız, ama saçım başım düzgün işe giderken ki resmim. On dk sonra adam beni hiç beğenmemiş diye mesaj attı, annesine de göstermiş istemem dedi. Haliyle üzüldüm, baya bir kafama takıldı, zaten biliyordum ama duyunca insan hem üzülüyor hem de dertleniyor ya.
Bosver ya. Erkeklerin geneli boyle, bunlarla tanisirken bol makyajli olmak gerekiyor. Televizyondan mi goruyorlar nedir.
Arkadasin da patavatsizin onde gideni. Hic begenmemis ne demek. Insan uygun degilsiniz der gecer. Ben olsam mesafemi korurdum. [/QUO
Oncelikle uzulmeyin, birilerinin demesiyle guzel ya da cirkin olmazsiniz. Ama kendinizi begenmiyorsaniz bir seyleri degistirin bence, bir kadinin kendini begenmesinin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Arkadasiniz iyi niyetli mi degil mi bilemem ama ben olsam bir daha konusmazdim.
Ruhat sen misin ????
Şaka bi yana da madem evlenmeye meraklı değilsiniz, ozguveniniz yerinde, evlenmeseniz de olur, karşı tarafı istemeyip öylesine fotoğraf attınız, neden zorunuza gitti ? Bu zorunuza gitmek cümlesini tartışma gibi algılamayın soruyorum sadece
Teşekkür ederim, bana kalsa normal biriyim, fiziği falan iyi, zayıf ve yakıştırırım giydiğimi. ama yüzüm fazla güzel değil. Kabullendim ne yapalım. Sadece beni üzmesine takıldım.
Arkadaşım resmi attı, onda günlük resimlerim falan vardı. ben doğrudan bir şey göndermedim. Ruhat kim bilmiyorum bu arada.yukarıda yazdım niye zoruma gittiğimi. Kabullenmek ayrı, birinin size bas bas bunu bağırması ayrı.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.Sen onu gordun mu nasilmis. Kesin Brad Pitt Junior.
Yuzunun guzel kisimlarini one cikar sen de.
Kabullenmis olsaydiniz uzulmezdiniz diye dusunuyorum. Ki kabullenmeyin de bence, begenin kendiniziTeşekkür ederim, bana kalsa normal biriyim, fiziği falan iyi, zayıf ve yakıştırırım giydiğimi. ama yüzüm fazla güzel değil. Kabullendim ne yapalım. Sadece beni üzmesine takıldım.
Erkekler hep boyle, omuzlarinin ustu kil dolu adamin bir kadini kolu killi diye asagiladigini gordumSen onu gordun mu nasilmis. Kesin Brad Pitt Junior.
Yuzunun guzel kisimlarini one cikar sen de.
Arkadaşınızın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kurduğu cümle karşıdakini kıracak bir cümle ve üstelik o sizi zorlamış. Ben olsam ısrar ettim diye vicdan azabı çeker böyle bir cümle de kurmazdım. Durup dururken arkadaşımı neden üzeyim hem de benim yüzümden. Bence epey bir mesafe koyun. Ayrıca insan kişiliğiyle anlam kazanıyor güzelleşiyor. Ben doğrudan bir insanın güzel olup olmadığına bile karar veremiyorum örneğin. Çünkü ilk bakışta çok güzel bulduğum biri bir kaç cümlesinden sonra bana çok çirkin gelebiliyor veya tam tersi. Çirkin olduğunuzu da sanmıyorum ayrıca. Birileri sizin üstünüze fazla gelmiş gibi bu konuda.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Tuhaf olan karsi taraf begenmese bile arkadasinizin bunu küt diye söylemesi.Tanismaktan vazgecti falan diyebilir ne gerek var annesine de gosterdim istemedi falan demeye.
Guzellik cirkinlik meselesine girmicem ama herkesten hoslanan biri cikar.Adamin biri sizi begenmedi diye genelleme yapmayin.Yalnizlik da guzel ama karsisiniza sizi seven biri cikarsa da neden olmasin.Guzel degilim kabullendim falan demeyin boyle seyler.
Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.