Arkadaşınla arkadaşlığını kes bence.
Arkadaş dediğin bunu yapmaz.
Çoğumuzun arkadaşının durumunda olduğumuz olmuştur belki de, benim bi arkadaşım birini beğendiğine diğer taraf her zaman çok nazik olmayabiliyor. Çirkinliği, aman uzak olsun bilmem ne bı tarafı kalkıyor begenilenin. Ama bu söylenilen diğer arkadaşa aynen aktarılmaz. Sosyal zeka ve nezaket özürlü galiba o arkadasiniz. Kes gitsin.
Arkadaşını gerçekten ele...Terbiyesiz, o öyle mi denir. Başka bir görüştüğü varmış vs diyebilirdi.
Kaldı ki ben resminizi bile gönderdiğinden şüpheliyim.
Sizin de sandığınızdan çok daha hoş bir bayan olduğunuza inanıyorum.
:) Valla sizin gibi şu tavrınız bende olsa, her halde bu duruma düşmezdim. Çok net cevap verdiniz, ben de keşke başta öyle diyip kestirip atsaydım. Teşekkürler, güç aldım sizden.
Bilmiyorum, sanırım ona göre bu şekilde ifade etmek normal, karşı tarafın duyguları önemli olmuyor. Görüşmek, konuşmak istemiyorum.
Ya öğretmen arkadaşını, "kel, göbekli, kamyon şöförü kuzenine" ayarlamak isteyip, "bence seni beğenir" demesi bile art niyetinin bariz göstergesi bence.Gönderdi resmimi, bence arkamdan baya bir konuşuldu da. En azından yolladığı mesajdan bunu çıkardım. Sağ olun.
Kiz ona ailesinden kalan mallari osmanli serveti kalsa yine almam uc sifir senden geri baslamis zaten bi zahmet ane onu begenmeYazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Sevgili N nu1 arkadaşınız oldukça nezaketsiz davranmış, hangimiz olsak böyle bir durumda üzülürdük tabiki. Ki burda çoğumuzun da başına gelmiştir bu tip durumlar, hepimiz birileri tarafından reddedildik ya da reddettik. Fakat tavır çok önemli işte. Arkadaşınıza mesafeli davranın. Ayrıca kendinizle ilgili olan güzellik algınızı değiştirin ve üzerinize yapıştırılan bu etiketi çıkarın lütfen. Hepimiz şekilden şekile girip, saçımızı başımızı türlü renklere boyayıp deneye yanıla bir şekilde birşeyleri oturtuyoruz. Siz de değişiklik yapmaktan çekinmeyin, daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum.
Ya öğretmen arkadaşını, "kel, göbekli, kamyon şöförü kuzenine" ayarlamak isteyip, "bence seni beğenir" demesi bile art niyetinin bariz göstergesi bence.
Sen mehmet günsürün karısını gördün mü??
Görüşme canım, ben arkadaşını hiç normal bulmadım. Çok meraklıysa (kendisi ısrar etmiş ya) sana söylemeden fotonu gösterirdi. Veya çaktırmadan bir görüşme ayarlardı, sizi biraraya getirirdi. Gösterdim hiç beğenmedi nedir yuh yani.
Offfff be ablacığım ,fazla gelmişsin ona,kurban olsun sana o.Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Arkadaşınla ilişkini kes. Şapşal midir nedir. Her şeyin bı usulü var. Hiç beğenmemiş nedir ya keyif alır gibi. Kesin pisligine aracı olmak istedi. Hiç iyi niyet sezmedim.
Hiç üzülme.Bende öyle düşündüm. Böyle düşüncesiz biriyse niye arkadaşlığımı sürdüreyim ki. Beni tanıyor üstelik. Kuzeninin kız zevkini bilmiyor mu? İnsan düşünüyor haliyle. Teşekkürler.
Arkadaşınla ilişkini kes. Şapşal midir nedir. Her şeyin bı usulü var. Hiç beğenmemiş nedir ya keyif alır gibi. Kesin pisligine aracı olmak istedi. Hiç iyi niyet sezmedim.