Kısa bir tavsiye verirseniz minettarım.

:) Valla sizin gibi şu tavrınız bende olsa, her halde bu duruma düşmezdim. Çok net cevap verdiniz, ben de keşke başta öyle diyip kestirip atsaydım. Teşekkürler, güç aldım sizden.

Gönderdi resmimi, bence arkamdan baya bir konuşuldu da. En azından yolladığı mesajdan bunu çıkardım. Sağ olun.

:) Valla sizin gibi şu tavrınız bende olsa, her halde bu duruma düşmezdim. Çok net cevap verdiniz, ben de keşke başta öyle diyip kestirip atsaydım. Teşekkürler, güç aldım sizden.

Birde herkese ben cirkinim diye söyleme. Kendine güven herkesin ayri güzelligi var. O kizin eline o kozu verme. Ben zaten begenmedim kuzenini, kilolu ve kel de.

Bilmiyorum, sanırım ona göre bu şekilde ifade etmek normal, karşı tarafın duyguları önemli olmuyor. Görüşmek, konuşmak istemiyorum.

Görüşme canım, ben arkadaşını hiç normal bulmadım. Çok meraklıysa (kendisi ısrar etmiş ya) sana söylemeden fotonu gösterirdi. Veya çaktırmadan bir görüşme ayarlardı, sizi biraraya getirirdi. Gösterdim hiç beğenmedi nedir yuh yani.

Bakimli makyajli halini gostersrydi ilk izlenim sonucta.sonra is olunca bizim gibi saliverirdinsaka bi yana uzulme.kendiini guzel bulmuyosanda calisyosan estetik merkezlerine gidio kendinle hafif oynamalarda bulunabilirsn bence ben cok severim oyle seyleri vallahi bayilirmmm

Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Kiz ona ailesinden kalan mallari osmanli serveti kalsa yine almam uc sifir senden geri baslamis zaten bi zahmet ane onu begenme

Teşekkürler, biraz zaman geçsin kendimi daha iyi hissedeceğim.

Yani evet bir de çirkinim evlenemem deme Allahaşkına. Çirkin değilsindir, özgüvenin yoktur, bakımsızsındır. Bu yüzden albenin yoktur diye düşünüyorum. Ayrıca her evlenen dünya güzeli değil. Herkesin kısmeti kendine, kimler kimlerle evleniyor görmüyor musun ?

Ya öğretmen arkadaşını, "kel, göbekli, kamyon şöförü kuzenine" ayarlamak isteyip, "bence seni beğenir" demesi bile art niyetinin bariz göstergesi bence.

Bende öyle düşündüm. Böyle düşüncesiz biriyse niye arkadaşlığımı sürdüreyim ki. Beni tanıyor üstelik. Kuzeninin kız zevkini bilmiyor mu? İnsan düşünüyor haliyle. Teşekkürler.

Arkadaşınla ilişkini kes. Şapşal midir nedir. Her şeyin bı usulü var. Hiç beğenmemiş nedir ya keyif alır gibi. Kesin pisligine aracı olmak istedi. Hiç iyi niyet sezmedim.

Sen mehmet günsürün karısını gördün mü??

watsapptan atmış resmimi. Onlarda herhalde inceleyip inceleyip beğenmediler. Bana öyle geldi.

Yazmadım ama kendisi abartmıyorum, göbekli ve kel. Statü farkı da var, ben öğretmenim ek dersle 4 bin lira gelirim var. O kamyon şöfürü. ama ailesinden falan mallar varmış. Onlara pek güveniyormuş.
Offfff be ablacığım ,fazla gelmişsin ona,kurban olsun sana o.

Reactions: nu1
Arkadaşınız ayıp etmiş. Eğer beğenmediyse lönk diye böyle dedi diye size söylemesi mı gerekirdi. Düşündüm de uygun değilsiniz dese de yeterliydi ya da aklında başka biri var heralde pek oralı olmadi gibi kırmadan söylencek çok laf vardı. özgüveninizi kaybetmeyin bu sebeple. Ayrıca ufak bir tavsiye bir daha böyle diyen olursa, sen önce bana göster resmini ben beğenirsem gider sorarsın de

Arkadaşınla ilişkini kes. Şapşal midir nedir. Her şeyin bı usulü var. Hiç beğenmemiş nedir ya keyif alır gibi. Kesin pisligine aracı olmak istedi. Hiç iyi niyet sezmedim.

Aylarca israr ettikten sonra o kadar basite indirgeyip bir mesajla öyle bir cevap atmasına şaşırdım, üzüldüm. sanki sen bu kadarlık bir kızsın der gibi. Çok normal bir şeymiiş gibi. Anlamıyorum bu insanları.

Bence o arkadasınız ıyı nıyetlı degıl

Arkadaşının davranışı çok saçma bu arkadaş senin asla iyiliğini düşünen bir arkadaş olamaz..
insanın içi güzel olsun
Yoksa dışına bin ton makyaj yapmış kalbi fesat dolu insan Zaten çok dışarıda..
Ayrıca hiç beğenmemiş nedir ? O " hiç " kelimesi nedir öyle..
Beğenmemiş olsa bile ki zevk meselesi beğenmiyor diye çirkin olunmaz , bu böyle mi söylenir Yani..
İstemiyormuş tanışmak denir
Ya da evlenmeyi düşünmüyormuş denir
O nasıl cümle yahu
Şu arkadaşınızı derhal uzaklaştırın kendinizden..

Hiç üzülme.
Böyle aptal bir insanla da arkadaşlığını sürdürme. Net.
Ama sende de hata var.
Sen ona daha önce neden aman gösterme resmimi beni beğenmez diyosun.
Desene gösterme resmimi ben kel göbekliye mi kaldım diye.
Ona öyle deyince, sana çirkinsin demeye hak kazanmış kendince zaar

Aylarca israr ettikten sonra o kadar basite indirgeyip bir mesajla öyle bir cevap atmasına şaşırdım, üzüldüm. sanki sen bu kadarlık bir kızsın der gibi. Çok normal bir şeymiiş gibi. Anlamıyorum bu insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…