10 tarife indirdimKaldı 9 tarifOnlarıda elersem tamamdırEywahhhh bu sebzeler zorladi desenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 tarife indirdimKaldı 9 tarifOnlarıda elersem tamamdırEywahhhh bu sebzeler zorladi desenize
Evet ,ben tatlılar kadar rağbet görmez diyordum.Onu da geçti.Eywahhhh bu sebzeler zorladi desenize
Hahahahah bayag azmis10 tarife indirdimKaldı 9 tarifOnlarıda elersem tamamdır
Kis sebzeleri ya bide sebze seviyoruz biz kadinlarEvet ,ben talılar kadar rağbet görmez diyordum.Onu da geçti.
Biz seviyoruz da ,biraz da çocuklar sevseHahahahah bayag azmis
Kis sebzeleri ya bide sebze seviyoruz biz kadinlar
Sen de mi göremiyorsun oylamayı.Benim 5 e indi , çıldırıceyim arkadaşlar
Bana oy veren olmuş mu bari nu söyleyin şuradan
Sen de mi göremiyorsun oylamayı.
Olmuş ,merak etme.3.sıradasın ama 1.sırayı 3 kişi (oyu 4) , 2 sırayı 6 kişi(oyu 2), 3 sırayı da 6(oyu 1) kişi paylaşıyor.
Rica ederim canımİlk oyun benden gelmesine memnun oldum Uğur getirsin inşaallahKazanamzsan beni suçlamaAman tanrım ilk oyumu almışım
Nevreste Balım, kaymagaaam, ikizcanımmm
Çok teşekkür ederimmm
Geleneksel olarak ilk oylarımı hep kutlarım
Rica ederim canımİlk oyun benden gelmesine memnun oldum Uğur getirsin inşaallahKazanamzsan beni suçlama
Bir daha vermem kazanamazsanSuçlar mıyım hiççç
Dur ya emin olamadım, iyi bahane olur aslında
Bir daha vermem kazanamazsan
Bebegimmm tesekkurlerrrMuhteşem tarifler.Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin.Bol şanslarınız olsun.
Yine içinden çıkılmaz bir kararsızlıktan sonra ben oyumu zeytinyağlı pırasa yemeğine verdim.Malum artık her sebzeyi her mevsim bulmak kolay ama kış denilince benim birinci sıradaki sebzem pırasadır.Gerek en sevdiğim olması gerek mevsime uygunluğu gerek hazırlanım ve sunum ile beni bir tık daha fazla etkiledi..
Kendimi üvey evlat gibi hissettimMuhteşem tarifler.Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin.Bol şanslarınız olsun.
Yine içinden çıkılmaz bir kararsızlıktan sonra ben oyumu zeytinyağlı pırasa yemeğine verdim.Malum artık her sebzeyi her mevsim bulmak kolay ama kış denilince benim birinci sıradaki sebzem pırasadır.Gerek en sevdiğim olması gerek mevsime uygunluğu gerek hazırlanım ve sunum ile beni bir tık daha fazla etkiledi..
Kış sebzesi yapmadığımdan beni sevmiyorsun diye ,hepimizi seviyorsun değil mi?Neden ki ?
Kış sebzesi yapmadığımdan beni sevmiyorsun diye ,hepimizi seviyorsun değil mi?