Çok mu ilgiliNasıl hissetmiyorlar Nevoş, benimkini cami avlusuna bırakmama az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu ilgiliNasıl hissetmiyorlar Nevoş, benimkini cami avlusuna bırakmama az kaldı
Çok olmamış yeni sayılırBenim 1.5 sene oldu
Maşaallah ne kadar güzelValla gebelik testinde ciktiginda aradim kan testi yaptiralim diye dangur dungur soyledim sesi heyecanlandi zaten aksaminda oturduk bebekler nasil yikanir onlari izledik koca adamin gozleri doldu yani orda anladim baya istiyormus aslinda normalde cok belli etmez cunku boyle seyleri
Benmi ya esim dunyanin en sakin adami laf gecirememe gibi bir durum olmuyor cunku uyumlu ben cadiyim annemler ne cekiyodur adam senden diyolarSen de ne güzel lafı çeviriyorsun
Bence kocasına laf geçiremiyor acısını bizden çıkarıyor
Aşırı hemde, hastayım gibi davranıyor. Bu da iyi değilmiş görmüş oldukÇok mu ilgili
Allah yardımcısı olsun Böyle bir durumda biraz naz kapris çeksinlerBenmi ya esim dunyanin en sakin adami laf gecirememe gibi bir durum olmuyor cunku uyumlu ben cadiyim annemler ne cekiyodur adam senden diyolar
Senin ne kadar romantik olduğunu özel günde kocana akşam yemeği için masa kurarken görmüştük zaten bu mumu bile çok görmüştünValla gebelik testinde ciktiginda aradim kan testi yaptiralim diye dangur dungur soyledim sesi heyecanlandi zaten aksaminda oturduk bebekler nasil yikanir onlari izledik koca adamin gozleri doldu yani orda anladim baya istiyormus aslinda normalde cok belli etmez cunku boyle seyleri
O zaman işin zorAşırı hemde, hastayım gibi davranıyor. Bu da iyi değilmiş görmüş olduk
Ben o evden çıksın istemezdim biliyorsun şimdi çıkcam deyince seviniyorum
Aksine ben duygusallastim ama hamileligim baslayinca herkesde tersi oluyo heraldeAllah yardımcısı olsun Böyle bir durumda biraz naz kapris çeksinler
Ahahah degilim valla ya ama esimde anlamaz cok biz sevgililer gununde bile aksiyon filmine gittik erkek dogmaliymisimSenin ne kadar romantik olduğunu özel günde kocana akşam yemeği için masa kurarken görmüştük zaten bu mumu bile çok görmüştün
Sen rahat biri değilsin biraz önüne bakan biri olduğu için acaba ne nasıl olur diye merak ve panik içindesin bu sebeple duygusalsınAksine ben duygusallastim ama hamileligim baslayinca herkesde tersi oluyo heralde
Evet ya bakalım alıştı alışacak diye geçiriyorum günleri.O zaman işin zor
Hayırlı geceler PinkomEvet ya bakalım alıştı alışacak diye geçiriyorum günleri.
Benim uyku zamanı geldi, Cümleten Hayırlı geceler
Degilim evet ya asmam lazim bunu ama cocuklugumdan beri stresli panik bi tiptimSen rahat biri değilsin biraz önüne bakan biri olduğu için acaba ne nasıl olur diye merak ve panik içindesin bu sebeple duygusalsın
Ben de öyleyim canımNe yazık ki aşmak çok zorDegilim evet ya asmam lazim bunu ama cocuklugumdan beri stresli panik bi tiptim
Tencere kapak misali, Recep İvedik var, inada gidin bari kızAhahah degilim valla ya ama esimde anlamaz cok biz sevgililer gununde bile aksiyon filmine gittik erkek dogmaliymisim
Allah'tan anne veya anne adayı değilimBen de öyleyim canımNe yazık ki aşmak çok zor
Ama birgün olacaksınTencere kapak misali, Recep İvedik var, inada gidin bari kız
Allah'tan anne veya anne adayı değilim
Allah'ım her isteyene versin inşallahAma birgün olacaksın
Hayırlı gecelerHepinize hayırlı geceler