• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Yok yok hepinizi seviyorum,özellikle belirttim ya artık her sebze bulunuyor diye.Ama neden pırasayı seçtiğimide açıklamam gerekiyordu...Ve çok kararsız kaldığımıda belirttim..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık En Büyük KK
@Lisabella şekercim,pırasa baş tacıdır bence de,bu sebeple @Gul-berg in yemeği olan pırasa dolması da çok çok yaratıcı geldi bana:KK9:Ellerine sağlık @Gul-berg canım:KK60:

yok o degildi diye hatırlıyorum hatta ben de 3 oy falandım ozaman sonra fena oldu tabi bana :KK70:
İşte ben de onu diyorum.İlk güne bakıp yorumlamak yanlış oluyor sonuçları,çünkü dengeler değişiyor.Bu seferde yemeğimi beğenmezseler ben de yemek yapmayacağım,protesto ediyorum.:KK53:Kader ortağım benim.:KK45:

sen sus sen konusma:sinirli::KK53: birinci oldun bikere :KK45: bilindik yapsam olmuyor bilinmedik yapsam olmuyorr:halay: protesto edip katılmıycam :KK12::confused:
Bak İnşallah sende benim gibi olursun diye beddua ederim 12.de alırsın sende :sinirli::sinirli:

En fazla oyu olanın da 4 .Çok ta fark yok aslında aramızda.Hele bir bildirim gitsin.Sütlaçta bildirimden önce önde miydin sen?:hamarat:
15-20 oy alsam yeter bana :KK45:

İşte ben de onu diyorum.İlk güne bakıp yorumlamak yanlış oluyor sonuçları,çünkü dengeler değişiyor.Bu seferde yemeğimi beğenmezseler ben de yemek yapmayacağım,protesto ediyorum.:KK53:Kader ortağım benim.:KK45:
valla ya :KK12: bu kadar da olmaz artık simdi de cıkıp farklı degisik tariflere oy giderse cıldırırım :halay:

bir de ben bir sonraki yarısma icin bir kural getirilmesini istiycem simdi soylemiyim de pislik yaratan yarısmacı olmıyım:KK45:
Söyle kız meraklandırma insanı.Madem düşüncen var ,röportajda belirtseydin ya.Biz bizeyiz kimse duymaz söyle hadi:sus:

Back