Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok yok hepinizi seviyorum,özellikle belirttim ya artık her sebze bulunuyor diye.Ama neden pırasayı seçtiğimide açıklamam gerekiyordu...Ve çok kararsız kaldığımıda belirttim..Hepinizin ellerine,emeğine sağlık
@Lisabella şekercim,pırasa baş tacıdır bence de,bu sebeple @Gul-berg in yemeği olan pırasa dolması da çok çok yaratıcı geldi banaEllerine sağlık @Gul-berg canım
İşte ben de onu diyorum.İlk güne bakıp yorumlamak yanlış oluyor sonuçları,çünkü dengeler değişiyor.Bu seferde yemeğimi beğenmezseler ben de yemek yapmayacağım,protesto ediyorum.Kader ortağım benim.
İşte ben de onu diyorum.İlk güne bakıp yorumlamak yanlış oluyor sonuçları,çünkü dengeler değişiyor.Bu seferde yemeğimi beğenmezseler ben de yemek yapmayacağım,protesto ediyorum.Kader ortağım benim.