Daha çok değişecekSonunda sahibini bulacakYok yaaa bende de kalmadı birincilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok değişecekSonunda sahibini bulacakYok yaaa bende de kalmadı birincilik
Operim seniBur.. d. a yım..
Şifreyi vermemek için kaybolduO değil Vuslattan şifreyi isteyince kaçırdım galiba
Yalan mı söylüyorlarmış Oy kullanalım diye tuzak mı kurmuşlarYaw hani nerde değişiyor dengeler,hep aynı görüyorum ben oylamayı Dalga mı geçiyonuz ay
Sen de ne güzel lafı çeviriyorsunHani kabak yemeği yapmıştı ya ,onun için dedim
Bize böyleysen ,eşine ne yapmaz.Bizden beşi bir yerde istiyor,eşinden otomobil ister
Ayyy beni bulsaDaha çok değişecekSonunda sahibini bulacak
Hayırlısı olsun canımAyyy beni bulsa
ne münasebet efenim,isteyen istediği yerde sohbette bulunabilir elbette kibayan nihayet sizin oba başı bizimle muhabbet ediyor sakıncası var mı
Ama bayan nihayet bizimle gelip sohbet edemiyor.Kimse çıkamıyor yasak dedilerne münasebet efenim,isteyen istediği yerde sohbette bulunabilir elbette ki
Amin NevoşummmHayırlısı olsun canım
Eşi şimdi gözünün içine bakar OnunSen de ne güzel lafı çeviriyorsun
Bence kocasına laf geçiremiyor acısını bizden çıkarıyor
Erkekler eşlerinin ilk hamileliklerinde çok birşey hissetmiyorlar
Evlenir evlenmez hamile kalınca birşey hissetmiyorlar da ,biraz geç olursa .Ne kadar evliydi acaba WynonnaErkekler eşlerinin ilk hamileliklerinde çok birşey hissetmiyorlar
Pek sevgili margarikotin hanımefendiyle beraber hakkımda yaptığınız muhabbetler çok sevimliydi,bunu da belirtmeden geçemiyciimAma bayan nihayet bizimle gelip sohbet edemiyor.Kimse çıkamıyor yasak dediler
Nasıl hissetmiyorlar Nevoş, benimkini cami avlusuna bırakmama az kaldıErkekler eşlerinin ilk hamileliklerinde çok birşey hissetmiyorlar
Yeni değil diye biliyorumEvlenir evlenmez hamile kalınca birşey hissetmiyorlar da ,biraz geç olursa .Ne kadar evliydi acaba Wynonna
Valla gebelik testinde ciktiginda aradim kan testi yaptiralim diye dangur dungur soyledim sesi heyecanlandi zaten aksaminda oturduk bebekler nasil yikanir onlari izledik koca adamin gozleri doldu yani orda anladim baya istiyormus aslinda normalde cok belli etmez cunku boyle seyleri
Gizli muhabbet olsa dedikodu olur ama okuyacağını biliyordukPek sevgili margarikotin hanımefendiyle beraber hakkımda yaptığınız muhabbetler çok sevimliydi,bunu da belirtmeden geçemiyciim
Obaya giriş serbesttir ama çıkışı bilemiycem Sevgili Nevreste hanım
He bu arada oba, bayan nihayet 'in kendi obasıdır hehhehehee
Benim 1.5 sene olduYeni değil diye biliyorum