En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
aslında Kyohei14 burda sunu demek istiyor acıklıyım her seferinde birgun ara oluyordu bu sefer niye aynı tarih oldu:))
Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketiHiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruz

Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketiHiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruz
yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple

yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple
Tamam canım ben tarihi düzelttim kafanız karışmasın
Ben yanlış anlayacağınızı bilsem başta düzeltirdim.Şimdiye kadar tarih öyle bile olsa hiç sorun yaşamamıştık yine olmaz diye düşünmüştüm
Neyse yarın başlarız artık

ya aslında sorun falan yokki ha bugun ha yarın ama biz onunla anlasılamadık ya bi turlu acıklamaya calıstık yoksa onemli degil tabi ha bugun ha yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…