- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur neden olmasın , misal bakarız hangi tarif oy alıyor aynısının sunumunu daha iyi bir şekilde yapabilirizZaten en son başvuru tarihi 19 şubat yazıyor.Hem oylama olup,hem yeni tarif eklenemeyeceğine göre.
Evet bende baktim simdi tatli kategorisi son eklenme 20 ocak anket 21 ocak yaziyo ama oylama 20nin gecesinde baslamisti bu sefer hem son eklenme hemdr anket 19 yaziyo kafamiz ondan karisti sanirimkyoheinin dedigi su sanırım katılımın son tarihi ayın 15 iyse o gece de yarısma baslıyor genelde boyle oluyordu ama simdi son katılım tarihiyle yarısmanın baslama tarihi aynı olmus o sebeple yarın yoksa bende bu aksam olur diye bekliyodum
normalde son basvuru ayın 18 i yarısma baslaması 19 u birgun fark olurdu hep de 18 i aksamı baslardı ama simdi hem son basvuru 19 hem yarısma baslangıcı 19 bizde yarısma 19 sunda baslıycak diye bu gece sandıkZaten en son başvuru tarihi 19 şubat yazıyor.Hem oylama olup,hem yeni tarif eklenemeyeceğine göre.
Yok canım yanılıyorsunuz böyle bile olsa katılım tarihi bitmeden anketi hiç açmadıkkyoheinin dedigi su sanırım katılımın son tarihi ayın 15 iyse o gece de yarısma baslıyor genelde boyle oluyordu ama simdi son katılım tarihiyle yarısmanın baslama tarihi aynı olmus o sebeple yarın yoksa bende bu aksam olur diye bekliyodum
Tamam işte bak sen de söylüyorsun katılım süresi bittiğinde açılıyorEvet bende baktim simdi tatli kategorisi son eklenme 20 ocak anket 21 ocak yaziyo ama oylama 20nin gecesinde baslamisti bu sefer hem son eklenme hemdr anket 19 yaziyo kafamiz ondan karisti sanirim
aksam saatlerinde 10-11 gibi acılıyordu hep 19 u denilincede bizde bu aksam yine o saatlerde acılır diye dusunduk.. ama bu sefer son katılım tarihiyle baslama tarihi aynı diger yarısmalarda oyle degilmis baktım vallaYok canım yanılıyorsunuz böyle bile olsa katılım tarihi bitmeden anketi hiç açmadık
Katılım tarihi devam ederken oylamayı açmak hata olur
Aman canim ha 19 ha 20 ne farkederTamam işte bak sen de söylüyorsun katılım süresi bittiğinde açılıyor
Tamam sizi mi kıracağım oylama tarihini 20'si yaptım
Bende baktim canim oyle evet; )bide subat 28 cekiyo dedim belki ondan bu sefer 1 gun erken olcakaksam saatlerinde 10-11 gibi acılıyordu hep 19 u denilincede bizde bu aksam yine o saatlerde acılır diye dusunduk.. ama bu sefer son katılım tarihiyle baslama tarihi aynı diger yarısmalarda oyle degilmis baktım valla
Yarışmalarda yeni olduğun çok belli oluyorBende baktim canim oyle evet; )bide subat 28 cekiyo dedim belki ondan bu sefer 1 gun erken olcak
Mazikende benimle ayni seyi dedi ama bunun acemilikle ne ilgisi var aksine sıkı takipcisi oldugumdan ayrintilara dikkat ediyorum boyle biseyde ilgimi cekti.ilk kez hem anket hem son eklenme ayni gun ya ondan bahsediyorumYarışmalarda yeni olduğun çok belli oluyor
O kadar gün dayandınız da 1 gün mü bekleyemiyorsunuz?.Biraz daha ısrar ederseniz Nevreste ayın 25 ine almasınAman canim ha 19 ha 20 ne farkeder
Alsiiiinn daha cok tarif gelir daha senlenir buralarO kadar gün dayandınız da 1 gün mü bekleyemiyorsunuz?.Biraz daha ısrar ederseniz Nevreste ayın 25 ine almasın
25 değil 29 u yapacağım görecekO kadar gün dayandınız da 1 gün mü bekleyemiyorsunuz?.Biraz daha ısrar ederseniz Nevreste ayın 25 ine almasın
Cidden yanlış takip etmişsin.4 Yıldır bu bölümdeyim 1 sefer dahi katılım süresi bitmeden oylamayı açmadımMazikende benimle ayni seyi dedi ama bunun acemilikle ne ilgisi var aksine sıkı takipcisi oldugumdan ayrintilara dikkat ediyorum boyle biseyde ilgimi cekti.ilk kez hem anket hem son eklenme ayni gun ya ondan bahsediyorum
aynen katılım ve baslama tarihi aynı oldugu icin boyle oldu:)) digerlerinde bir gun sonraya atıyordu tarih yoksa erken baslamıyordu yarısma yaniMazikende benimle ayni seyi dedi ama bunun acemilikle ne ilgisi var aksine sıkı takipcisi oldugumdan ayrintilara dikkat ediyorum boyle biseyde ilgimi cekti.ilk kez hem anket hem son eklenme ayni gun ya ondan bahsediyorum
Ya ablacim ben erken ac oylamayi demiyorum kii aynı gun olunca kafamiz karisti sadece no problem25 değil 29 u yapacağım görecek
Cidden yanlış takip etmişsin.4 Yıldır bu bölümdeyim 1 sefer dahi katılım süresi bitmeden oylamayı açmadım
Heeeh iste bunu diyorum bende huuffffffaynen katılım ve baslama tarihi aynı oldugu icin boyle oldu:)) digerlerinde bir gun sonraya atıyordu tarih yoksa erken baslamıyordu yarısma yani
O zaman anketi hiç açmayalımHeyecan yapmayın kızlar
Nasıl olsa şampiyon benim
ben seni anladım sen beni hamileyim ama kafam zehir yani unutmam hicbiseyiHeeeh iste bunu diyorum bende huuffffff