Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketiHiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruzaslında Kyohei14 burda sunu demek istiyor acıklıyım her seferinde birgun ara oluyordu bu sefer niye aynı tarih oldu:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketiHiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruzaslında Kyohei14 burda sunu demek istiyor acıklıyım her seferinde birgun ara oluyordu bu sefer niye aynı tarih oldu:))
Nevreste abla israrla yok sen anket erken acilsin diyosun diyo beni bi anlamadi gitti yaaaslında Kyohei14 burda sunu demek istiyor acıklıyım her seferinde birgun ara oluyordu bu sefer niye aynı tarih oldu:))
Sen de herkese mavi boncuk dağıtıyorsunHadi inşaallah
Tamam o zaman iyi olmus simdi baktimOylama zaten 20'si canımKonuşmanın başında düzelttim ve söyledim..Sen kendini öyle kaptırdın söylediğimi farketmemişsin bile
Ben hepsi 1. olsun istiyorum ondan olabilirAma seni tutuyorum çaktırmaSen de herkese mavi boncuk dağıtıyorsun
yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebepleBiz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketiHiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruz
Yaniiii ayni seyi diyoruz en basindan beri:)yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple
Tamam canım ben tarihi düzelttim kafanız karışmasınyok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple
En çok beni tutacaksınızBen hepsi 1. olsun istiyorum ondan olabilirAma seni tutuyorum çaktırma
ya aslında sorun falan yokki ha bugun ha yarın ama biz onunla anlasılamadık ya bi turlu acıklamaya calıstık yoksa onemli degil tabi ha bugun ha yarınTamam canım ben tarihi düzelttim kafanız karışmasın
Ben yanlış anlayacağınızı bilsem başta düzeltirdim.Şimdiye kadar tarih öyle bile olsa hiç sorun yaşamamıştık yine olmaz diye düşünmüştüm
Neyse yarın başlarız artık
Yani dimi canim 20 gundur bekliyoruz hos bi gunde bekleriz ne fark eder:)ya aslında sorun falan yokki ha bugun ha yarın ama biz onunla anlasılamadık ya bi turlu acıklamaya calıstık yoksa onemli degil tabi ha bugun ha yarın
Tabi canım en çok seni tutuyorumEn çok beni tutacaksınız
En çok beni seveceksiniz
Saksı değilim ben
Karnabaharlardan biri benim adresi alayım hemen yollarımO da ne?
Karnabahar bayramı!! Gönder gelsin
Biri yapsa da yesem
Mesajın başka diyor,smileyin başkaTabi canım en çok seni tutuyorum
Başka tuttuklarımda varMesajın başka diyor,smileyin başka
Sadece karnıbaharla doymazsın ben de dolma göndereyim sanaO da ne?
Karnabahar bayramı!! Gönder gelsin
Biri yapsa da yesem
Benim tarifiminde eşi benzeri yok
Yesillik derken ispanak mi acabaTakılıyorum kuzum yaaa
Herkes 1. benim için
Hava dağılsın diye ortaya yeşillik atayım didim
Ben de sana takılıyorum..İkizimBen seni tutuyorum deynep duymasınTakılıyorum kuzum yaaa
Herkes 1. benim için
Hava dağılsın diye ortaya yeşillik atayım didim