• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
aslında Kyohei14 burda sunu demek istiyor acıklıyım her seferinde birgun ara oluyordu bu sefer niye aynı tarih oldu:))
Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketi:KK45:Hiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruz:70:

Biz aslında böyle olunca yine katılım süresinin gecesi açıyoruz anketi:KK45:Hiç katılım bitmeden açılmadı diyorum ama başa dönüyoruz:KK70:
yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple

yok abla onu demedi oda bende aslında bizim demeye calıstıgımız suydu 19 unda baslıycaksa yarısma 18 i gece yarısı acılırdı 11 gibi hep yani ertesi gun oglen falan olmazdı o sebeple
Tamam canım ben tarihi düzelttim kafanız karışmasın;)
Ben yanlış anlayacağınızı bilsem başta düzeltirdim.Şimdiye kadar tarih öyle bile olsa hiç sorun yaşamamıştık yine olmaz diye düşünmüştüm;)
Neyse yarın başlarız artık:KK19:

Tamam canım ben tarihi düzelttim kafanız karışmasın:KK66:
Ben yanlış anlayacağınızı bilsem başta düzeltirdim.Şimdiye kadar tarih öyle bile olsa hiç sorun yaşamamıştık yine olmaz diye düşünmüştüm:KK66:
Neyse yarın başlarız artık:KK19:
ya aslında sorun falan yokki ha bugun ha yarın ama biz onunla anlasılamadık ya bi turlu acıklamaya calıstık :KK70: yoksa onemli degil tabi ha bugun ha yarın

Back