Ben seni hiç öyle anlamadım Sen illa katılım süresinden önce açılıyordu diye diretiyorsunMaziken başka birşey söylüyorHeeeh iste bunu diyorum bende huuffffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni hiç öyle anlamadım Sen illa katılım süresinden önce açılıyordu diye diretiyorsunMaziken başka birşey söylüyorHeeeh iste bunu diyorum bende huuffffff
O zaman anketi hiç açmayalım
Yani acele falan etmiyoruz biz bugun baslicak sandikben seni anladım sen beni hamileyim ama kafam zehir yani unutmam hicbiseyi
yok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım meselaBen seni hiç öyle anlamadım Sen illa katılım süresinden önce açılıyordu diye diretiyorsunMaziken başka birşey söylüyor
Wynonna le biz anladik birbirimizi :)Ben seni hiç öyle anlamadım Sen illa katılım süresinden önce açılıyordu diye diretiyorsunMaziken başka birşey söylüyor
Tabi tarifininm eşi benzeri yok özgüven tavan
Bencede direk verin madalyami
İnsanları yormayalim
Daha çok rakibimiz olur o zamanAlsiiiinn daha cok tarif gelir daha senlenir buralar
Hayır ben olacağım.Hissediyorum kutumda büyük var.Heyecan yapmayın kızlar
Nasıl olsa şampiyon benim
Sen gördün ama o görmedi benceyok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım mesela
hep 10 kasım gecesi baslardı yarısma ama bu sefer yarısma baslama tarihi 19 subat ama 18 subat gecesi baslamıyor neden sonra gordukki son basvuru ve baslama tarihi aynı girilmis 19 subat
Aynen canim :) tamamen bunu diyorum en basindan veriyok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım mesela
hep 10 kasım gecesi baslardı yarısma ama bu sefer yarısma baslama tarihi 19 subat ama 18 subat gecesi baslamıyor neden sonra gordukki son basvuru ve baslama tarihi aynı girilmis 19 subat
Daha çok rakibimiz olur o zaman
Hayır ben olacağım.Hissediyorum kutumda büyük var.
Ben dedim ilk tatlilarda 20ocakda son katilim 21 anket baslangici ?? Yani mazikenden bile once dedim sen beni anlamadinSen gördün ama o görmedi bence
İlla hep önce başlıyordunuz diyor
Tabi tarifininm eşi benzeri yok özgüven tavan
Tamam işte katılım süresi bitmeden olmuyor diyorum sen illa daha önce oldu diyorsunBugün açalım anketi katılım yarın bitsin geleni oylamaya eklerizBen dedim ilk tatlilarda 20ocakda son katilim 21 anket baslangici ?? Yani mazikenden bile once dedim sen beni anlamadin
Benim tarifiminde eşi benzeri yokAhahah
Valla lafı ağzımdan aldın
Hadi inşaallahyarısmanın birincisi benim tabikide bebek sansına o yaptırdı bana bu yemegi yap bak kazancan dedi
Ya ablacim sen anketi 20ye al bitsin bu is olmuyo boyleTamam işte katılım süresi bitmeden olmuyor diyorum sen illa daha önce oldu diyorsunBugün açalım anketi katılım yarın bitsin geleni oylamaya ekleriz
Oylama zaten 20'si canımKonuşmanın başında düzelttim ve söyledim..Sen kendini öyle kaptırdın söylediğimi farketmemişsin bileYa ablacim sen anketi 20ye al bitsin bu is olmuyo boyle