• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Ben seni hiç öyle anlamadım :KK45:Sen illa katılım süresinden önce açılıyordu diye diretiyorsun:KK70:Maziken başka birşey söylüyor:KK53:
yok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında :D diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım mesela
hep 10 kasım gecesi baslardı yarısma ama bu sefer yarısma baslama tarihi 19 subat ama 18 subat gecesi baslamıyor neden :D sonra gordukki son basvuru ve baslama tarihi aynı girilmis 19 subat

yok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında :KK70: diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım mesela
hep 10 kasım gecesi baslardı yarısma ama bu sefer yarısma baslama tarihi 19 subat ama 18 subat gecesi baslamıyor neden :KK70: sonra gordukki son basvuru ve baslama tarihi aynı girilmis 19 subat
Sen gördün ama o görmedi bence :70:
İlla hep önce başlıyordunuz diyor:70:

yok biz onla aynı seyi soyluyoruz aslında :KK70: diyoruzki son basvuru tarihi 10 kasım yarısma baslama 11 kasım mesela
hep 10 kasım gecesi baslardı yarısma ama bu sefer yarısma baslama tarihi 19 subat ama 18 subat gecesi baslamıyor neden :KK70: sonra gordukki son basvuru ve baslama tarihi aynı girilmis 19 subat
Aynen canim :) tamamen bunu diyorum en basindan veri

Ben dedim ilk tatlilarda 20ocakda son katilim 21 anket baslangici ?? Yani mazikenden bile once dedim sen beni anlamadin:KK70:
Tamam işte katılım süresi bitmeden olmuyor diyorum sen illa daha önce oldu diyorsun:70:Bugün açalım anketi katılım yarın bitsin geleni oylamaya ekleriz:70:

Bir daha oylamadan bahsedecek olursa vururum oni
0ngGLY.gif

Back