Ya bisi sorabilir miyim bugun kime ne yazsam beni tersliyosunuz amaciniz nedir evlaefe
arkadasimizin sabah bana cevap yazmasini bekliyorum sakince gelip burda kavga eder gibi seyler yaziyosunuz ben arkadasa bisi sordum cevabını bekliyorum niye polemik cikarmaya ugrasiyosunuz mumkunse bana cevap yazmayin artık size artik cevap yazmicam.amaciniz kavga cikarmak belli o yuzden RİCA EDİYORUM artik mesajlarimi alintilamayin ayni sekilde bende uzatmicam ve mesajlariniza cevap yazmicam...... @makyajkolik13 arkadasim rahatsiz olduysan Özür dilerim sadece sutlu tatli konusunda ben ve makyajkolik atistik ve bunu herkes gordu aramizda kirginlik olmadiginida herkes bilsin istedim o yuzden buraya yazdim AÇIK bir sekilde. herkes bilsin diye makyajkolik benden ozur diledi yanlis olan bisey mi ki gizleyelim? Yada bunu dedim diye bi ayibini mi aciga cikardim? Ozur dilemenin 'AYIP'oldugunu dusunen biri ozur dilediginin duyulmasini istemez ve ben @makyajkolik13 ün boyle biri olmadigini biliyorum
Kimsenin arasında kırgınlık olmasın en ufak bişey bile kalp kırabilir o yuzden tartışmamak en iyisi kırılmadım özür dilemek zaten büyüklüktür ben üzerime düşeni yaptım gerisi teferruat..
Hala ozur dileyen diyosunuz iste bizim bahsetmek istedigimiz buydu ama anlamamissiniz neyse
Buyuk harfle yazmak yasak bu arada, bende sizinle konusmaya bayilmiyordum
Birbirimizi alintilamayalim "lutfen"
Kimsenin arasında kırgınlık olmasın en ufak bişey bile kalp kırabilir o yuzden tartışmamak en iyisi kırılmadım özür dilemek zaten büyüklüktür ben üzerime düşeni yaptım gerisi teferruat..
En son konusmamizda kirilmistim evet..iste insanlar sana karsi kirgin olmadigimi anlasin istedim ve senin yaptigin büyüklüğü soyledim ama yanlis anlasildim malesef..seni kirmadigima da sevindim
En son konusmamizda kirilmistim evet..iste insanlar sana karsi kirgin olmadigimi anlasin istedim ve senin yaptigin büyüklüğü soyledim ama yanlis anlasildim malesef..seni kirmadigima da sevindim
Burda bişeyler paylaşıyoruz, sohbet ediyoruz kalp kırmak yakışmaz zaten olsun geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım Allah büyük kırgınlıklar yaşatmasın.
Burda bişeyler paylaşıyoruz, sohbet ediyoruz kalp kırmak yakışmaz zaten olsun geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakalım Allah büyük kırgınlıklar yaşatmasın.
Evet biseyler paylasiyoruz sohpet ediyoruz emek sarf ediyoruz kirici elestiriler yapmak kalp kirmak hic hos degil bizlere yakismaz hersey yarisma degilki keşke baskasini elestirmeden biraz daha uygun dille soylesek de kimsenin kalbi kirilmasa. Birinin kalbini kirmak ne buyuk günah çünkü.
Olay tatlıya bağlanmış, bağlanmadıysa bile cımbızı ortaya koyarım mecbur kalırsınız
Sözler değil yemekler çarpışsın, yemek yapın iştahımızı kabartın hatunlaaarrrrr
Olay tatlıya bağlanmış, bağlanmadıysa bile cımbızı ortaya koyarım mecbur kalırsınız
Miyopum 1.25 ti en son sanirim ileri derecede benim. Oyunu doktor bulabilirsem detaylı test yapıp göz operasyonu ile halletmek istiyorum ama bu konuda çok korkağım sanırım
Bu arada gözlerim 9 yıldır bozuk
Miyopum 1.25 ti en son sanirim ileri derecede benim. Oyunu doktor bulabilirsem detaylı test yapıp göz operasyonu ile halletmek istiyorum ama bu konuda çok korkağım sanırım
Bu arada gözlerim 9 yıldır bozuk
Çok ileri değil canım 3-4 hatta 5 derece olanları biliyorum..
Burada bir hastane var .Geçen yıl sonu kayınvalidemi dünya göz hastesine götürdük .1 saat boyunca gözde bakmadığı yer kalmadı..
Kızımın kontrolünü başka yerde yeni yaptırmıştık..Yaza doğru benim kızı da götüreceğim..Belki sizin orada da vardır..Çok iyi bir hastane..Yani aletleri ve doktorları çok iyi