En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Herkes derken? 2 kisi yaptik dolma yaptik... 2 kisi karnabahar 2 kisi kabak karniyarik yapmis goze neden sadece dolma carpmis anlamadim ki?

Herkes derken? 2 kisi yaptik dolma yaptik... 2 kisi karnabahar 2 kisi kabak karniyarik yapmis goze neden sadece dolma carpmis anlamadim ki?
Makara yapiyrm canm sen niye takildin ki her yarismada biseye sariyoruz sakasina 2 dolma degil sebze dolmalarida var ya canm gormedin mi 4 dolma gorunce yazdm.Yorum yazarken herkesin dikkatini bisey cekiyodur degil mi bunun nedeni olmaz ...

Herkes yapmis demesi sasirtti diger yemeklerden bikac kisi yapinca neden dikkat cekmiyo diye sordum bende
Ahh canm yaa ben nevresteyi etiketlemisim yani yazdigim ona anladin mi ben sakalasirim onunla tamam olayi anlatabildim mi bir onceki borek mevzusu gibi biliyorsan onu tabii

Makara yapiyrm canm sen niye takildin ki her yarismada biseye sariyoruz sakasina 2 dolma degil sebze dolmalarida var ya canm gormedin mi 4 dolma gorunce yazdm.Yorum yazarken herkesin dikkatini bisey cekiyodur degil mi bunun nedeni olmaz ...
O acidan dogru 4 dolma var su an :)hic dusunmemistim bu sekilde
Haklisin ablacim herkesin dikkat ettigi nokta farkli ..senin dusundugunu ben düşünemem yada benim düşündüğüm senin aklina gelmez gibi..:)

Herkes yapmis demesi sasirtti diger yemeklerden bikac kisi yapinca neden dikkat cekmiyo diye sordum bende
Hani dolma olarak o kategoriye girdigi icin oyle soylemis
Bikac kisi olayini da 3aydir soyledim ayni yemegi yapmak olmasin diye kabul edilmedi
Hem tarif cesitliligi azaliyor hem de ayni 2yemek oylari boler kazanamaz o yemek guzel de olsa

Ahh canm yaa ben nevresteyi etiketlemisim yani yazdigim ona anladin mi ben sakalasirim onunla tamam olayi anlatabildim mi bir onceki borek mevzusu gibi biliyorsan onu tabii
Evet laz boregi konusunda sonradan sutlu tatli degil falan denince canim sıkılmisti baya sanirim ondan bu tepkim kusura bakma:) neyse zaten laz boreginide Makyajkolik13 arkadasimiz sonradan ozelden mesaj atip ozur diledi sütlü tatlidir diyerekten ve konuyu tatliya bagladik zaten :)

Bikac kisi olayini da 3aydir soyledim ayni yemegi yapmak olmasin diye kabul edilmedi
Hem tarif cesitliligi azaliyor hem de ayni 2yemek oylari boler kazanamaz o yemek guzel de olsa
Ayni yemek olayi bencede olmasa daha iyi olurdu gercekten oylar bolunuyor cunku

Aymen bende kabak yapicaktim baktm evde menu o gun pirasa yaparken foto cektim oldu bittiii

Yok canm oyle degil laz boregi sutlu tatli tabii ki laz karisi olarak cok iyi biliyrm.sebzede borek yaparlarsa diye konusulmustu ondan bahsediyrm.ispanakli borek vs.yapilmasin dendi onu anlatiyrm

Ayni yemek olayi bencede olmasa daha iyi olurdu gercekten oylar bolunuyor cunku
Aynen oyle
Diyelim iki kisi profiterol yapti
Profiterol seven hangisine oy verecek sunuma gore mi ama ne alaka ikisi de ayni tatli
Yarisi birine yarisi digerine oy verecek profiterol 1.olabilirken olamayacak
Amaa olmuyomus maalesef ben cok rica etmistim daha onceden yasak olsun diye

Yok canm oyle degil laz boregi sutlu tatli tabii ki laz karisi olarak cok iyi biliyrm.sebzede borek yaparlarsa diye konusulmustu ondan bahsediyrm.ispanakli borek vs.yapilmasin dendi onu anlatiyrm
Aa evet yoksa simdi biri ispanakli borek yapsa mesela ben direk ona verirdim heralde :)

Aynen oyle düşünüyorum...o zaman daha iyi olurdu ama simdi insanlar diycek 2 kisi ayni yemegi yapti biri eklese digerinin emegi bosa gitmez mi?bence tek tarif daha guzel olurdu ilk yapana bu sefer haksizlik olur belki baska kategorilerde boyle bi kural gelir

ilk yapan ilk paylasaninki kabul olur hak onundur bence
İnsallah gelir ben cok soyledim simdi susuyorum nevros bana kizcak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…