• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Siz çöp halinizle elbise giyene kadar
Biz boyut atladık, bildiğin etlendik, butlandık :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 1951444
Siz etlenip butlananaaaaa kadaaarrrrr
:D :D :D
2017-02-10 15.02.14.png

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. :)

Guzel ne kelime :rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:
Simdi kim catlicak :KK70:
shapee shapee biraz daha çalışman gerek :KK60::KK59::KK59::KK59:

Acaba kim kim :KK45: :KK4:

Biz ikiz kardeşi olacağız :KK45:Çünkü ben onun tarifinin tıpkısının aynısını yapacağım:süslü:
:rolleyes: bekliyoruz haydi yap yap :hamarat:

Ama bunlar çok şirin olmuş:KK73::rolleyes:

Kıskananlar çatlasın:KK75:

:halay::halay::halay:

:D :skandal:

Gardaşım sana birşey itiraf edeyim.Sen ilk üye olduğun gün kurabiyeler oylamasında açık görünüyordun hep.Ben senden şüphelenmiştim 2.üyelik falan mı diye .:oops:
Evet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda :D zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)
Itiraf demek hmmppfff:sopa:

Evet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda :KK70: zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)
Ablan kim?:KK45:
Kardeş dedik bağrımıza bastık,sopayı mı gösteriyorsun?:63:Rakiplerimizi sevindirmeyelim kavga etmeyelim:KK45: (nasıl da durumu toparladım:KK53:)

Ablan kim?:KK45:
Kardeş dedik bağrımıza bastık,sopayı mı gösteriyorsun?:63:Rakiplerimizi sevindirmeyelim kavga etmeyelim:KK45: (nasıl da durumu toparladım:KK53:)
Ozelden derim:) bilmiyorum artık o kadar guzel resim ekledim emek verdim kavga ettirtme simdi :KK34::KK70::KK70:

Evet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda :KK70: zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)
Ablan kim :ıslık:

Bu becerilerinizi annenize mi borçlusunuz?:KK45:
Başkasına oy vermişsin ,ben de oy verdiğin mi ablan diye düşünmüştüm.:KK53:.Neden şimdiye kadar söylemedin?
Daha benimle sohbet etmek isteyen var mı?:dondurma:
Evet canim annemize borcluyuz :)
Her kesin annesi maharetlidir ama benim annem ün yapmis biri çevremizde mash. Bizde onun kadar olmasakta iste elimizden geldiğince :))
Oylamada oyumu bikac kec degistirdim bi kerede ablama verdim :D ama inan en son kime verdim bilmiyorum oylama acikti o yarismada

Ne bileyim soylemek aklima gelmedi sanirim:)

Back