Ama bunlar çok şirin olmuşSiz çöp halinizle elbise giyene kadar
Biz boyut atladık, bildiğin etlendik, butlandık
Eki Görüntüle 1951444
Kıskananlar çatlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bunlar çok şirin olmuşSiz çöp halinizle elbise giyene kadar
Eki Görüntüle 1951444
Ama bunlar çok şirin olmuş
Kıskananlar çatlasın
Oyle mi diyosun trip atmaktan vaz gecelim yaniiiiEn yakın zamanda bekliyorum elbiselerimi.Nispet yapalım Onlara bizim elbiselerimiz daha güzel diye,masraftan kaçma en iyisi olsun
Siz etlenip butlananaaaaa kadaaarrrrrSiz çöp halinizle elbise giyene kadar
Eki Görüntüle 1951444
Guzel ne kelime
Biz Onlardan güzel olmuşuz,Zafer bizim
Gardaşım sana birşey itiraf edeyim.Sen ilk üye olduğun gün kurabiyeler oylamasında açık görünüyordun hep.Ben senden şüphelenmiştim 2.üyelik falan mı diye .
bekliyoruz haydi yap yapBiz ikiz kardeşi olacağız Çünkü ben onun tarifinin tıpkısının aynısını yapacağım
Ama bunlar çok şirin olmuş
Kıskananlar çatlasın
Evet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)Gardaşım sana birşey itiraf edeyim.Sen ilk üye olduğun gün kurabiyeler oylamasında açık görünüyordun hep.Ben senden şüphelenmiştim 2.üyelik falan mı diye .
Cop kizdan level atla artik bebeguumAcaba kim kim
bekliyoruz haydi yap yap
Cop kizdan level atla artik bebeguum
Ablan kim?Evet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)
Itiraf demek hmmppfff
Ozelden derim:) bilmiyorum artık o kadar guzel resim ekledim emek verdim kavga ettirtme simdiAblan kim?
Kardeş dedik bağrımıza bastık,sopayı mı gösteriyorsun?Rakiplerimizi sevindirmeyelim kavga etmeyelim (nasıl da durumu toparladım)
Benim isim vermedim kıskananlar çatlasın dedim.Bu sebeple kanıt olamaz
Çatlarsam sorumlusu NevrestedirBana birşey olursa bu mesajı delil olarak gösterin
Ablan kimEvet hatirladim hatta gel konusalim falan demistin :) ama yeni uyeyken baya bi sessiz dolastim buralarda zaten bu bolum icin uyelik aldim ablam katilmisti kurabiyelere bende sonraki kategori katilayim dedim o anket heyecanini falan gorunce dayanamadim aldin uyelik sonra laz boregi sonra dolma iste:)) sonrada diyet topikleri falan derken baya sohpet eder oldum bende kendime sastim kaldim :)
Itiraf demek hmmppfff
Manolya :)Ablan kim
Bu becerilerinizi annenize mi borçlusunuz?Manolya :)
Evet canim annemize borcluyuz :)Bu becerilerinizi annenize mi borçlusunuz?
Başkasına oy vermişsin ,ben de oy verdiğin mi ablan diye düşünmüştüm..Neden şimdiye kadar söylemedin?
Daha benimle sohbet etmek isteyen var mı?
Maşaallah ailece beceriklisinizManolya :)