• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Evet doğma büyüme istanbul :)
Anne baba ikiside Malatya..
2 dayımla halam orada yaşıyor. .
Annem yazın gider de
Biz is güçten pek gidemiyorum.
Tabi İstanbul'da yaşayınca 1. derece akraba Malatya'da olmayınca mecburi olmayınca gidilmez;)
Anne,baba,kardeş olunca gidiliyor yoksa zor canım;)
Benim tüm akrabalarım Malatya'da bir abim İstanbul'da bir de ben dışardayım;)Öyle olunca biz tatillerde hep gidiyoruz:KK19:
Demek hiç muhabbeti olmamış yoksa ben Malatya'dan Malatyalı olduğumdan sürekli bahsederim :KK45:Memnun oldum hemşom:KK60:

Tabi İstanbul'da yaşayınca 1. derece akraba Malatya'da olmayınca mecburi olmayınca gidilmez:KK66:
Anne,baba,kardeş olunca gidiliyor yoksa zor canım:KK66:
Benim tüm akrabalarım Malatya'da bir abim İstanbul'da bir de ben dışardayım:KK66:Öyle olunca biz tatillerde hep gidiyoruz:KK19:
Demek hiç muhabbeti olmamış yoksa ben Malatya'dan Malatyalı olduğumdan sürekli bahsederim :KK45:Memnun oldum hemşom:KK60:

Evet kardes anne falan olmadı mı Gitsen de
Rahat edemiyorsun :)
Annem rahat rahat kardesine gidiyor Ahaha
Bende çok memnun oldum canım :KK200:En Büyük TÜRKİYE

Mune yi ayrı etiketleseymişsin :KK45:Geçen gün minnoşlar,bu sefer kızlar ,özel olarak mı küçültüyorsun yöneticileri:KK8:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım
Sayın yöneticimiz..

Değerli oyunuzu tarafıma layık görmüşsünüz
Ne büyük saadet, ne büyük mutluluk..
Eksik olmayınız, var olunuz..
Teşekkürlerimi kabul buyurunuz..
Sevgiler, Saygılar, hörmetler :KK52:

Oldu mu :KK45:

Aman efendim ne demek, hayırlı olsun oyların:-)

Mune yi ayrı etiketleseymişsin :KK45:Geçen gün minnoşlar,bu sefer kızlar ,özel olarak mı küçültüyorsun yöneticileri:KK8:

:))) gerek yok ayrı etikete, moderatörüz diye de yüce haşmetli de değiliz hoş:KK70:mune sıradan ev kadını, çocuğunun anası, sitenin cımbızlısı :KK70:

Aman efendim ne demek, hayırlı olsun oyların:-)

:))) gerek yok ayrı etikete, moderatörüz diye de yüce haşmetli de değiliz hoş:KK70:mune sıradan ev kadını, çocuğunun anası, sitenin cımbızlısı :KK70:
O cımbız var ya cımbız:KK17:Her zaman saygı duruşunda korkuyla durmamıza sebep oluyor:skandal:Saygılar sevgiler sevgili müdüreciğim:KK52::KK37:

Ben de sondan bilmem kaçıncı. :KK53::KK70:

Bana da kurdelamsi gibi bir katılım hediyesi olmaz mı? İlk yarismam ya teşvik için. :deli:
Bundan sonra sık sık bekliyorum öyle hemen bırakıp gitmek yok;)
1.de sonlarda olursun 2.de ortalarda yada başlarda o inan hiç belli olmuyor;)

Back