Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))
Deniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiç
Marmara hamsisini Karadeniz diye yutturmaya çalışıyorlar, pullu hamsi mi olur
Deniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiç
Marmara hamsisini Karadeniz diye yutturmaya çalışıyorlar, pullu hamsi mi olur
Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiii Türk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor
Çıkayım da ıspanak yıkayayım
Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiii Türk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor
Banlanırsan satarım Banlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez
Banlanırsan satarım Banlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez