• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına:KK53: zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))
Uygun tabi ki;)

Dünya Mutfağından bir börek bulabilirsin:KK66:
Aslında kategori tam net belli değil:KK66:
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor:skandal:
Deniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiç:KK12:
Marmara hamsisini Karadeniz diye yutturmaya çalışıyorlar, pullu hamsi mi olur :kusmuk:

Shapee oylarını düşürmüştü giderken ,vereyim diye peşinden gittim.:KK53:

Gözlerimin önünde banladı mune abla ama tutmadım :KK70:
İlk günden ihanet ha :tokat:

Akıllı olmuyor:KK12:Şurada uslu uslu durmuyor:KK53:
Canım sıkıldı az gezeyim demiştim.Selam verdim banlı çıktım:KK53:

Postacının karısı diye bir konu vardı çoğunluk ordan gitti:KK53:
Ben siyasetten gittim :ıslık:

Bende Tokat 60:KK45:

Dünya Mutfağından bir börek bulabilirsin:KK66:
Aslında kategori tam net belli değil:KK66:
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor:skandal:
Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiii:skandal: Türk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor :KK70:
Çıkayım da ıspanak yıkayayım:confused:

Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiii:skandal: Türk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor :KK70:
Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdi :KK45:

Banlanırsan satarım :KK70::KK70:Banlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme :KK35:
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez

Banlanırsan satarım :KK70::KK70:Banlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme :KK35:
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez
Neyse Mune buralarda çiçek olayım :KK45:
Siyasete girmeyeyim diyorum mıknatıs gibi çekiyor beni.Az ucundan bakayım derken içinde buluyorum kendimi:skandal:.Biraz irademe sahip olup girmemeye çalışacağım,bakalım dayanabilecek miyim:KK53:

Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdi :KK45:
:)))
Geceleri daha enerjik hissediyorum kendimi, geçenlerde canım çekti revani pişirdim, eşim kekçidir kek sandı aaa niye kek yapmadın deyince dayanamadım birde kek yaptım, hızımı alamadım komple mutfağı indirip temizledim:KK70:
Ama gündüz koala gibiyim kimse dokunmasın miskin tembel oturup durayım :KK70:

Neyse Mune buralarda çiçek olayım :KK45:
Siyasete girmeyeyim diyorum mıknatıs gibi çekiyor beni.Az ucundan bakayım derken içinde buluyorum kendimi:skandal:.Biraz irademe sahip olup girmemeye çalışacağım,bakalım dayanabilecek miyim:KK53:
Dayanırsın dayanırsın sen yeter ki iste :KK19:
Banlanırsan acımaz kınayı yakarız yani ona göre:KK70::KK70:

Geceleri daha enerjik hissediyorum kendimi, geçenlerde canım çekti revani pişirdim, eşim kekçidir kek sandı aaa niye kek yapmadın deyince dayanamadım birde kek yaptım, hızımı alamadım komple mutfağı indirip temizledim:KK70:
Bir ara ben de çok yapardım geceleri.Şimdi az KKya takılayım diyorum ,o az biraz oluyor ,sonra çok ,haliyle ertesi güne kalıyor.:KK70:

Bir daha shapee shapee nin peşine düşme:63:
Plakayı tutturduk ama ben geri geçtim:olamaz::KK53:

Maşaallah ablam sana:nazar:Erkekler hep öyle ne yapsak silip süpürüyorlar:KK70:Birde bize yedirmeye çalışmasalar:63:Ben direniyorum ona uyarsam 100 kilo olurum:KK70:

Ben de gece daha hareketliyim..Ses problem olmasa tüm işleri gece yapacağım:KK70:

Back