- 2 Aralık 2015
- 31.699
- 105.667
- 598
6.sayfadan itibaren 2 sayfa falan okuNiye naptiniz ki?? :)
Ben son gün bodoslama atladigim için. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.sayfadan itibaren 2 sayfa falan okuNiye naptiniz ki?? :)
Ben son gün bodoslama atladigim için. :)
Nefes egzersizleri yapmaya başlaYarışmayı dolma değilde başka bir tarif olsa bir sayfa boyunca güleceğim
Bu KKdakiler seviyormuş deynepnaz kardeş ,yapaymışım keşkeAslında o kadar çok görseli iyi olan başka yemekler var ki.Mesela karnıyarık ama çoğu patlıcan sevmiyor.Bir tane de favorim var ama yaz sebzesi şu an bayağı pahalı
Benim de 2 tane madalyam olaydı da ,ortalarda kalaydımEvet öyle diyorumBiz ne yapalım biz de yarışıyoruz hep ortalarda kalıyoruzYine geliyoruz.Yoksa sen bana senin tarif zaten güzel değildi ne bekliyordun mu diyorsun
Ama sen 1 yıldır buradasın ben 4 yıldırBenim de 2 tane madalyam olaydı da ,ortalarda kalaydım
Ama sen 1 yıldır buradasın ben 4 yıldır
Ama sen madalya almasan da adın yeter ,beceriklisin işte madalya alsan da ,almasan da farketmiyorAma sen 1 yıldır buradasın ben 4 yıldır
Katılmak isterim ama benim işim belli olmuyor Duruma göre canımÇok yoğun biri oluncasen katılacakmısın nevoş
kamu yoklaması alıyoreee
Enler yarışmasında En marifetli kk üyesinde kaçıncı oldunAllah'tan hiç bilinmiyor marifetlerinAma sen madalya almasan da adın yeter ,beceriklisin işte madalya alsan da ,almasan da farketmiyor
Karnıyarık her kategoride tutmaz
Ay gerçekten iyi oy almıştım de mi,Keyfim biraz yerine geldiEnler yarışmasında En marifetli kk üyesinde kaçıncı oldunAllah'tan hiç bilinmiyor marifetlerin
Ya ben çoklu alıntı yapamıyorum siz de niye sorun yokAma sen 1 yıldır buradasın ben 4 yıldır
Çok tutarsız senin iç sesinÇok iyi oy almıştın sahidenAy gerçekten iyi oy almıştım de mi,Keyfim biraz yerine geldi
Bildirim gitseydi orada da sonlarda olurdum ,keyfim yine kaçtı
Bu iç sesim devamlı birbiriyle kavga ediyor
Birini shapee dedi tiramisu .
Bir de yarışmanın ilk günü sebzeler gibi yüklüyormuşuz ,Yine Kazenden yiyormuşuz fırçayı
Sen hamilesin ya ,ağır gelir diye olmazdırYa ben çoklu alıntı yapamıyorum siz de niye sorun yok
Ay gerçekten iyi oy almıştım de mi,Keyfim biraz yerine geldi
Bildirim gitseydi orada da sonlarda olurdum ,keyfim yine kaçtı
Bu iç sesim hiç anlaşamıyor , devamlı birbiriyle kavga ediyor
Yapabiliyorum sorun yokYa ben çoklu alıntı yapamıyorum siz de niye sorun yok
Bilmiyorum ki her zaman ki tarayıcı, hani alıntı yap dedikten sonra altta alıntı ekle vardı ya o çıkmıyor.Yapabiliyorum sorun yok
Tarayıcıdan olabilir mi
Benim de smile hemen çıkmıyor ,defalarca tıklıyorum ,hemen mesaj gitmiyor ,eskiden olsa cevap gitmedi diye çifter çifter gönderirdimYapabiliyorum sorun yok
Tarayıcıdan olabilir mi
Öbür hamileler yapıyor amaSen hamilesin ya ,ağır gelir diye olmazdır