• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
canım dünya mutfağına katılacakmısın:mapus:
katılacaksan ne düşünüyorsun :kk77::hamarat:
Anketi de bugün farkettim değişik ve çekişmeli bir kategori olacak. Fakat dünya mutfağıyla ilgili hiçbir tecrubem yok. Birde derslerime çalışmam lazım artık. Tatilde bir kafa dagitmaca yapayım dediydim. :)

Bahçesinde ördek besleyen amcadan rica edip Portakallı Pekin Ördeği mi yapsam?:KK53::KK53:

Sen katılacak misin?

Anketi de bugün farkettim değişik ve çekişmeli bir kategori olacak. Fakat dünya mutfağıyla ilgili hiçbir tecrubem yok. Birde derslerime çalışmam lazım artık. Tatilde bir kafa dagitmaca yapayım dediydim. :)

Bahçesinde ördek besleyen amcadan rica edip Portakallı Pekin Ördeği mi yapsam?:KK53::KK53:

Sen katılacak misin?

hadi yaaa tüh bir rakip eksildi desene :ıslık::KK53::D

kategori zor aslında
benim de bildiğim şeyler kısıtlı ve sıradan :KK45:
tiramisu, chesecake, panna cotta falan :uykucu:

Bilmiyorum yani, katıladabilirim
katılmayada bilirim, kesin değil :KK30:

Dünya mutfağı kategorisinde dinleneceğim ben.Dünya mutfağı tariflerini fazla bilmediğimden değil,doğru söylüyorum ,gerçek bak:KK45:Aslında şimdi aklıma geldi 2 tarif, de çok basit mi olur ne?:KK53:Ama madem bilindik tarif :KK8:
Cümlenin başı sonu çok tutarsız olmuş:70:
Sen bize Dünya Mutfağından bir tarif yaparsın:KK8:

hadi yaaa tüh bir rakip eksildi desene :ıslık::KK53::KK70:

kategori zor aslında
benim de bildiğim şeyler kısıtlı ve sıradan :KK45:
tiramisu, chesecake, panna cotta falan :uykucu:

Bilmiyorum yani, katıladabilirim
katılmayada bilirim, kesin değil :KK30:
Bunlar ördeğin yanından bile gecemez(di). :KK53: Neyse ben rakip olarak yormayim seni. :21:

Cümlenin başı sonu çok tutarsız olmuş:KK70:
Sen bize Dünya Mutfağından bir tarif yaparsın:KK8:
Sen bana tutarsız birisin mi demek istiyorsun?:skandal:
Yazarken aklıma geldi ne yapayım.1.cümlenin haberi yoktu 2.düşündüğüm cümleden:KK53:
I ıhh ,iddialı olanlar yarışsın ,benim bu kategoride bir kez daha yenilmeyi yüreğim kaldırmaz :bicak:

Bunlar ördeğin yanından bile gecemez(di). :KK53: Neyse ben rakip olarak yormayim seni. :21:

:D çok hain gördüm seniii
xenforo-smilies-kk53.gif
b%C4%B1cak.gif

Yazarken aklıma geldi ne yapayım.1.cümlenin haberi yoktu 2.düşündüğüm cümleden:KK53:
I ıhh ,iddialı olanlar yarışsın ,benim bu kategoride bir kez daha yenilmeyi yüreğim kaldırmaz :bicak:
Madem kolay. Kendinize yaparken fotograflayiver. :KK45:

Katil bence..:kk77:

Evet öyle diyorum:KK59:Biz ne yapalım biz de yarışıyoruz hep ortalarda kalıyoruz:skandal:Yine geliyoruz.Yoksa sen bana senin tarif zaten güzel değildi ne bekliyordun mu diyorsun:skandal:

Back