En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Sen o kıyafetleri unut ablacım, benim kız bildiğin dolap faresi, kendi giysileri yetmiyor benimkileri de giyiyor, Allah'tan onun ayaklar büyük, boyu da uzun herşeyimi aşıramıyor
Ablam bana da öyle geldi
Ama ayakları büyük olacak ayakkabılarımı 3-4 sene sonra kurtaracağım
Ablam kız evlat başka oluyor.Biz anneler kendimizi bırakıp hep onlar için birşeyler bakıyoruz..Yani ben onlar büyüdükçe öyle olmaya başladım

Iste sabrinin karsiligini almissin :))
Ay insallah canim ne guzel dedin oyle 5 e kadar musade ediyorum kendime 5te alcam insallah
ben 4. de almıştım birinciliği bu 7 oldu sanırım
Seni sağlıksız yaşam kaynağı seni
Kız mis gibi karnabahar, brokoli, Brüksel lahanası .. mutlaka dene, özellikle Brüksel lahanası harika oluyor yemekte
4 ay evvel devlet hastanesinde ameliyat oldum bişey getirdiler yedim tabi napıcam yanımdakilere sordum bu ne görüntü var ama tadı yok bişey e benzemiyor kereviz suyuy muş bünye hepsini kabul etmiyor yavaş yavaş enginar çıkacak 1 tane de olsa yiyebiliyorum onu. bi kere aldım enginar ı yaprakları soymaya başladım soydum soydum soydum habire soyuluyor hiçbir şey kalmadı içi boş muydu bilmiyorum bi dahada yapraklı almadım. ileride inanıyorum onları da yiyeceğim. sağlıklı şeyler hep mi lezzetsiz olur anlamıyorum

Ama yanlış yapıyorsunIspanak yenmez mi
Bundan sonra bize her hafta bir sebze yemeği yapıp resim atacaksın
Ay vallahi yiyorum ıspanak börek yaparım bi de pirinçli bildiğimiz yemeğini niyeyse mesela ben bamya da çok severim kimisi de onu sevmez ama onuda eşim yemiyor benim yediğimi o yemez bizim yediğimizi çocuk yemez çocuğun yediğini biz yiyoruz birleşik küme problemi gibi oldu

Çocuklara kötü örnek oluyorsunuz

Aynen öyle oluyor, bazen sırf kafa dağıtmak için çarşıya iniyorum, her kadın gibi severim mağaza gezmeyi, hiçbirşey almasamda değişik birşeyler gelmiştir belki diye girerim butiklere, bir tişört, elbise görürüm ay bunu kızım beğenir deyip alırım, bijuteri ürünleri çok sever değişik bir takı bulunca alırım taksın diye, saç bakım ürünleri kullanır markette bile kendimi saç bakım ürünlerinin önünde bulurum istemsizce
Ceptekini kıza harcayıp dönüyorum

Ablam ben de seninle aynı durumdayım.Demek benim durum gayet normal..Kız anneleri genelde böyle oluyor sanırım..Kendime almaya fırsat kalmıyor herşeyi onlar için düşünüyorum..Takılarıma zaten el koydular..Aldıklarımıda onlara alıyorum arada ben de kullanırım diyorumBizde bir de herşey çarpı iki oluyor.Birine alınca sen dur sana sonra alalım olmuyor.Hep çifter çifter..Benim bütçe sarsılıyor..Rabbim onlara sağlık versin biz hep alalım inşaallah

Benim bir komşum vardı, kızları çok peş peşe doğdu ikiz gibiydiler diyebilirim, benim kızla yaşıt çocukları, o zamanlar kızlar 5-6 yaşlarında atıyorum ben kıza elbise alıyordum çocuk işte görüp beğeniyorlardı onlarda istiyordu, mecbur ikisine de alıyordu komşum, muneee senin yüzünden ocağıma incir en ağacı dikildi, sen bir tane alıyorsun rahatsın, ben 2 tane alıyorum, biraz beni düşün derdi kulakları çınlasın

Daha büyüsünler bak neler alacaksın Allah sağlıklı ömür versin hepsine büyütüp onlara birşey almak zevkli, kendime alırken on kere düşünürüm ama söz konusu kızımsa saçarım umursamam
Kendime Açelya aldım ona bile el koydu velet

Ben de aynı durumdayım işte herşeyimiz çarpı 2 Tek hiç almadık.Bazen aynı şeyleri beğeniyorlar ben de değişik olsun istiyorum..Değişik olunca bazen kavga çıkıyor ben giyeceğim
Aynen daha 12 yaşındalar şimdiden çok süslüler 3-4 yıl sonra işimiz varAmin ablam inşaallah rabbim onlara ve bize sağlık versin inşaallahBiz onlar için herşeyi yapar, çabalarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…