• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Ama öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum :KK70: çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim :KK70: sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştım :KK70:
Ha yok illa popülerlik var diyorsan soruyorum sana bebişim makarnalarda o kadar kankayı nerden buldun.
Ben sutlacta anca 4-5 tanıdık gördüm kardeşim dediğim hain başkasını başkasına vermiş oyunu :63::63:

Benim fikrim bu sadece canım mesela ilk oy bildirime açılmadan bu yorumumu oylara bakarak anlamlandırabilirsin :KK51:

Makarnalarda da sunumum sayesinde kazandım çok yeni üyeydim:KK45:

Benim fikrim bu sadece canım mesela ilk oy bildirime açılmadan bu yorumumu oylara bakarak anlamlandırabilirsin :KK51:

Makarnalarda da sunumum sayesinde kazandım çok yeni üyeydim:KK45:
Beni kimse tanımıyor mu:skandal:Popüler değil miyim:skandal:Beni kimse tanımıyor mu:skandal:Yemeklerim güzel değil mi:skandal:4 yıldır neden sadece 2 madalyam oldu:skandal:Kafamda deli sorular:KK53:
Bence oylama şöyle oluyor :KK45:Herkes bildiği ve sevdiği klasik tariflre oy veriyor:KK19:Başka açıklaması yok;)

bende 4 olmusum vay be:KK45: 3 den kurtuldum hic sevmem halbuki tadı oy sayısından cok daha guzeldi :KK53:
yarın da bosnak mantısı yapıcam borekler yapılır belki dedim ama bekleymiycemmm :KK53:
Dünya Mutfağı yapacağız:sus:Böreği sakla kimse görmesin:sus:

Beni kimse tanımıyor mu:skandal:Popüler değil miyim:skandal:Beni kimse tanımıyor mu:skandal:Yemeklerim güzel değil mi:skandal:4 yıldır neden sadece 2 madalyam oldu:skandal:Kafamda deli sorular:KK53:
Bence oylama şöyle oluyor :KK45:Herkes bildiği ve sevdiği klasik tariflre oy veriyor:KK19:Başka açıklaması yok:KK66:
Senin yemeklerinin güzelliği tartışılmaz şahanesin zaten ablacım :KK60:

Herkesin oy verme düşüncesi farklı demek ki nevoş ablam :KK45:

Ne yapacaksın yöresel mi :KK9:
tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına:KK53: zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))

tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına:KK53: zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))
Bence olur canım dünya mutfağı geneli kapsıyor çünkü :kk77:

Boşnak böreği de olur mu acep o_O

aa bosnak boregimi yapıyon kızz :KK45: neli yapıyorsun benim favorim pırasalı
Evet canım en çok yaptığım hamurişi börektir, en sevdiğim de :kk77:
Kıymalı, ıspanaklı favorim benimde pırasalıyı çok nadir yapmışımdır genelde tepsi böreğini pırasalı yapıyorum ben kare kare kesilen şekildeki
:hamarat:

Evet canım en çok yaptığım hamurişi börektir, en sevdiğim de :kk77:
Kıymalı, ıspanaklı favorim benimde pırasalıyı çok nadir yapmışımdır genelde tepsi böreğini pırasalı yapıyorum ben kare kare kesilen şekildeki
:hamarat:
pırasayı normalde yemem ama bosnak boreginde bayılıyorum bide koseleri kıtır kıtır oluyor ya:kk77: canım cekti valla:KK45:

Kız hamilesin seninde canını çektirdim hakkını helal et, keşke yakın olsak yapardım sana hemşehrim :KK19:
ay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten :D en son anneme gittigimde yapmıstı :KK36: yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turlu:p

ay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten :KK70: en son anneme gittigimde yapmıstı :KK36: yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turlu:p
Ayy iyimiş o zaman içimi rahatlattın :KK60:

Bir tane edin mutlaka börek çok pratik oluyor sofrada :KK66:

Back