Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştım
Ha yok illa popülerlik var diyorsan soruyorum sana bebişim makarnalarda o kadar kankayı nerden buldun.
Ben sutlacta anca 4-5 tanıdık gördüm kardeşim dediğim hain başkasını başkasına vermiş oyunu
Beni kimse tanımıyor muPopüler değil miyimBeni kimse tanımıyor muYemeklerim güzel değil mi4 yıldır neden sadece 2 madalyam olduKafamda deli sorularBenim fikrim bu sadece canım mesela ilk oy bildirime açılmadan bu yorumumu oylara bakarak anlamlandırabilirsin
Makarnalarda da sunumum sayesinde kazandım çok yeni üyeydim
Dünya Mutfağı yapacağızBöreği sakla kimse görmesinbende 4 olmusum vay be 3 den kurtuldum hic sevmem halbuki tadı oy sayısından cok daha guzeldi
yarın da bosnak mantısı yapıcam borekler yapılır belki dedim ama bekleymiycemmm
aaaa iyi denk geldi ozaman kendi memlektimden yapmıs olurum hemDünya Mutfağı yapacağızBöreği sakla kimse görmesin
Senin yemeklerinin güzelliği tartışılmaz şahanesin zaten ablacımBeni kimse tanımıyor muPopüler değil miyimBeni kimse tanımıyor muYemeklerim güzel değil mi4 yıldır neden sadece 2 madalyam olduKafamda deli sorular
Bence oylama şöyle oluyor Herkes bildiği ve sevdiği klasik tariflre oy veriyorBaşka açıklaması yok
Böreği yine mi tutturamadıkDünya Mutfağı yapacağızBöreği sakla kimse görmesin
Ne yapacaksın yöresel miaaaa iyi denk geldi ozaman kendi memlektimden yapmıs olurum hem
tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))Ne yapacaksın yöresel mi
Bence olur canım dünya mutfağı geneli kapsıyor çünkütam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))
bosnak boregide olur oda dunya mutfagı biri daha demis onu ama birebir aynısını yapmak lazım cunku nette olan tariflerin cogu cakmasıBence olur canım dünya mutfağı geneli kapsıyor çünkü
Boşnak böreği de olur mu acep
Çok sık yaparım da aklıma takıldı yapılr mı diyebosnak boregide olur oda dunya mutfagı biri daha demis onu ama birebir aynısını yapmak lazım cunku nette olan tariflerin cogu cakması
aa bosnak boregimi yapıyon kızz neli yapıyorsun benim favorim pırasalıÇok sık yaparım da aklıma takıldı yapılr mı diye
Olmadı arnavut böreği yaparım nihahaha
Evet canım en çok yaptığım hamurişi börektir, en sevdiğim deaa bosnak boregimi yapıyon kızz neli yapıyorsun benim favorim pırasalı
Tekraraa bosnak boregimi yapıyon kızz neli yapıyorsun benim favorim pırasalı
pırasayı normalde yemem ama bosnak boreginde bayılıyorum bide koseleri kıtır kıtır oluyor ya canım cekti vallaEvet canım en çok yaptığım hamurişi börektir, en sevdiğim de
Kıymalı, ıspanaklı favorim benimde pırasalıyı çok nadir yapmışımdır genelde tepsi böreğini pırasalı yapıyorum ben kare kare kesilen şekildeki
Kız hamilesin seninde canını çektirdim hakkını helal et, keşke yakın olsak yapardım sana hemşehrimpırasayı normalde yemem ama bosnak boreginde bayılıyorum bide koseleri kıtır kıtır oluyor ya canım cekti valla
ay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten en son anneme gittigimde yapmıstı yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turluKız hamilesin seninde canını çektirdim hakkını helal et, keşke yakın olsak yapardım sana hemşehrim
Ayy iyimiş o zaman içimi rahatlattınay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten en son anneme gittigimde yapmıstı yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turlu