• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Bugün diyorum gidip konu açcam seni şikayet etcem herkes sana anlayışsız öküz diyecek, benim için mahsuru yok dedi:110: Konu açsam ne olacak ki adam değişmeyecekmiş:KK42:
Anlayışsız mı:skandal:Bence seni taşlarlar:KK30:Adam seninle ilgileniyor daha ne istiyorsun diye:KK75:Bu devirde biraz zor durum:-)

Ellerine sağlık canım hiç yapmadım,tatmadım:KK45:Nasıl oluyor:kk77:Tarif alalım:KK19:
Önce balkabagini rendeledim, 6-7 tane büyük soğan doğradım. Karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekledim içi için. Hamuruna kuru maya ve sirke ekleyerek yoğurdum. Mayalanmadan sadece 15 dakika dinlendirip açtım hamurlarımı(7 tane çıktı, 5 ini kullandım börek için) üzerine yağ erip döktüm ve sardım(fotografladim ama şuan resim boyutu fazla geliyor :KK48:)
Sonra tek tek doğrayıp açtım, içine malzemeleri koyup boregimi hazırladım 5 tepsi çıktı gelin görmeye gittik afiyetle yenildi :cool:

Önce balkabagini rendeledim, 6-7 tane büyük soğan doğradım. Karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekledim içi için. Hamuruna kuru maya ve sirke ekleyerek yoğurdum. Mayalanmadan sadece 15 dakika dinlendirip açtım hamurlarımı(7 tane çıktı, 5 ini kullandım börek için) üzerine yağ erip döktüm ve sardım(fotografladim ama şuan resim boyutu fazla geliyor :KK48:)
Sonra tek tek doğrayıp açtım, içine malzemeleri koyup boregimi hazırladım 5 tepsi çıktı gelin görmeye gittik afiyetle yenildi :cool:
Ellerine sağlık canım:kk77:Maşallah hamaratım benim:nazar:

ilk çocuk babaları ilgili olmuyor dediğindeki tepkim bundandı :KK70:3 haftam kaldı bakalım :dua:
Aslında ben onu kasdetmedim;)
Bebekle ilgili olmuyorlar hamilelikte anneye odaklı oluyorlar:-)Bebek biraz büyüyüp hareketlenince baba olduklarını kavrıyorlar bir kısmı bunu 2. çocukta keşfediyor:KK53:

Aslında ben onu kasdetmedim:KK66:
Bebekle ilgili olmuyorlar hamilelikte anneye odaklı oluyorlar:-)Bebek biraz büyüyüp hareketlenince baba olduklarını kavrıyorlar bir kısmı bunu 2. çocukta keşfediyor:KK53:
Hmm anladım:KK19:
Eşimin arkadaşının eşi Doğum yaptı kız sürekli eşim şöyle ilgisiz, böyle anlayışsız hassasiyetlerimi anlamıyor, küsüyor falan diyordu. Birkaç kişi daha böyleydi, normali bu sanıyordum :KK70:
Sen ne yaptın çocuklar nasıl?

Hmm anladım:KK19:
Eşimin arkadaşının eşi Doğum yaptı kız sürekli eşim şöyle ilgisiz, böyle anlayışsız hassasiyetlerimi anlamıyor, küsüyor falan diyordu. Birkaç kişi daha böyleydi, normali bu sanıyordum :KK70:
Sen ne yaptın çocuklar nasıl?
Çocuk ile olan sıkıntıları anlamıyorlar:KK12:
İyi canım ne olsun:KK19:Okula gidip geliyorlar.Kızlar Türkçe dersi için bir oyun hazırladılar arkadaşları ile güldür güldürden bir oyun:KK66:
Öğretmen beğenmiş. Pazartesi yapacaklarmış..Kıyafet ayarlıyoruz..Bunlar bana yaklaşıyor kıyafetlerimden deneme yaptık olanlar var..:KK53:Tabi ben 5 -6 kilo daha zayıfken olanlar:KK12:

Çocuk ile olan sıkıntıları anlamıyorlar:KK12:
İyi canım ne olsun:KK19:Okula gidip geliyorlar.Kızlar Türkçe dersi için bir oyun hazırladılar arkadaşları ile güldür güldürden bir oyun:KK66:
Öğretmen beğenmiş Pazartesi yapacaklarmış..Kıyafet ayarlıyoruz..Bunlar bana yaklaşıyor kıyafetlerimden denem yaptık olanlar var..:KK53:Tabi ben 5 -6 kilo daha zayıfken olanlar:KK12:
Vay be senin kıyafetlerini deneyecek kadar büyümüşler ha:nazar: zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır bile

Zaman çabuk geçiyor büyüyorlar:-)1-2 yıl kıyafetlerime sahip çıkmam lazım:KK70:
Sen o kıyafetleri unut ablacım, benim kız bildiğin dolap faresi, kendi giysileri yetmiyor benimkileri de giyiyor, Allah'tan onun ayaklar büyük, boyu da uzun herşeyimi aşıramıyor:KK70:

Back