Ay Yok siyasete takılmam ben Buranın siyaseti beni şu halimle sinir eder, hormonlardan ötürü iyice gerginim kaldıramam ama bdv de takılıyorum çokçaBen konuları hep kaçırıyorumSen de bu sıra bdv-siyaset takılıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Yok siyasete takılmam ben Buranın siyaseti beni şu halimle sinir eder, hormonlardan ötürü iyice gerginim kaldıramam ama bdv de takılıyorum çokçaBen konuları hep kaçırıyorumSen de bu sıra bdv-siyaset takılıyorsun
Eline sağlık konu açıp tarif verebilirsin
Yakında konu açacaksın bu sebeple incelememi yapıyorsunAy Yok siyasete takılmam ben Buranın siyaseti beni şu halimle sinir eder, hormonlardan ötürü iyice gerginim kaldıramam ama bdv de takılıyorum çokça
Bugün diyorum gidip konu açcam seni şikayet etcem herkes sana anlayışsız öküz diyecek, benim için mahsuru yok dedi Konu açsam ne olacak ki adam değişmeyecekmişYakında konu açacaksın bu sebeple incelememi yapıyorsun
Anlayışsız mıBence seni taşlarlarAdam seninle ilgileniyor daha ne istiyorsun diyeBu devirde biraz zor durumBugün diyorum gidip konu açcam seni şikayet etcem herkes sana anlayışsız öküz diyecek, benim için mahsuru yok dedi Konu açsam ne olacak ki adam değişmeyecekmiş
Fazla anlayışlı o zaman Ay ne bileyim ya ben biliyor muyum ne dediğimi ne hissettiğimi çok sıkıldım evdeAnlayışsız mıBence seni taşlarlarAdam seninle ilgileniyor daha ne istiyorsun diyeBu devirde biraz zor durum
Sen ilgiyi seversin seni bile bunalttığına göre birşeyler varFazla anlayışlı o zaman Ay ne bileyim ya ben biliyor muyum ne dediğimi ne hissettiğimi çok sıkıldım evde
Önce balkabagini rendeledim, 6-7 tane büyük soğan doğradım. Karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekledim içi için. Hamuruna kuru maya ve sirke ekleyerek yoğurdum. Mayalanmadan sadece 15 dakika dinlendirip açtım hamurlarımı(7 tane çıktı, 5 ini kullandım börek için) üzerine yağ erip döktüm ve sardım(fotografladim ama şuan resim boyutu fazla geliyor )Ellerine sağlık canım hiç yapmadım,tatmadımNasıl oluyorTarif alalım
Teşekkür ederim canımEline sağlık konu açıp tarif verebilirsin
Ellerine sağlık canımMaşallah hamaratım benimÖnce balkabagini rendeledim, 6-7 tane büyük soğan doğradım. Karabiber, kırmızıbiber ve tuz ekledim içi için. Hamuruna kuru maya ve sirke ekleyerek yoğurdum. Mayalanmadan sadece 15 dakika dinlendirip açtım hamurlarımı(7 tane çıktı, 5 ini kullandım börek için) üzerine yağ erip döktüm ve sardım(fotografladim ama şuan resim boyutu fazla geliyor )
Sonra tek tek doğrayıp açtım, içine malzemeleri koyup boregimi hazırladım 5 tepsi çıktı gelin görmeye gittik afiyetle yenildi
Dün anlattığım fragmanı gerisini sen düşünSen ilgiyi seversin seni bile bunalttığına göre birşeyler var
Fragman bile dehşet vericiydiDün anlattığım fragmanı gerisini sen düşün
ilk çocuk babaları ilgili olmuyor dediğindeki tepkim bundandı 3 haftam kaldı bakalımFragman bile dehşet vericiydi
Aslında ben onu kasdetmedimilk çocuk babaları ilgili olmuyor dediğindeki tepkim bundandı 3 haftam kaldı bakalım
Hmm anladımAslında ben onu kasdetmedim
Bebekle ilgili olmuyorlar hamilelikte anneye odaklı oluyorlarBebek biraz büyüyüp hareketlenince baba olduklarını kavrıyorlar bir kısmı bunu 2. çocukta keşfediyor
Çocuk ile olan sıkıntıları anlamıyorlarHmm anladım
Eşimin arkadaşının eşi Doğum yaptı kız sürekli eşim şöyle ilgisiz, böyle anlayışsız hassasiyetlerimi anlamıyor, küsüyor falan diyordu. Birkaç kişi daha böyleydi, normali bu sanıyordum
Sen ne yaptın çocuklar nasıl?
Vay be senin kıyafetlerini deneyecek kadar büyümüşler ha zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır bileÇocuk ile olan sıkıntıları anlamıyorlar
İyi canım ne olsunOkula gidip geliyorlar.Kızlar Türkçe dersi için bir oyun hazırladılar arkadaşları ile güldür güldürden bir oyun
Öğretmen beğenmiş Pazartesi yapacaklarmış..Kıyafet ayarlıyoruz..Bunlar bana yaklaşıyor kıyafetlerimden denem yaptık olanlar var..Tabi ben 5 -6 kilo daha zayıfken olanlar
Zaman çabuk geçiyor büyüyorlar1-2 yıl kıyafetlerime sahip çıkmam lazımVay be senin kıyafetlerini deneyecek kadar büyümüşler ha zamanın nasıl geçtiğini anlamamışsındır bile
Ya da onların zevkine göre al kıyafetleriniZaman çabuk geçiyor büyüyorlar1-2 yıl kıyafetlerime sahip çıkmam lazım
Sen o kıyafetleri unut ablacım, benim kız bildiğin dolap faresi, kendi giysileri yetmiyor benimkileri de giyiyor, Allah'tan onun ayaklar büyük, boyu da uzun herşeyimi aşıramıyorZaman çabuk geçiyor büyüyorlar1-2 yıl kıyafetlerime sahip çıkmam lazım