En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .

Benim fikrim bu sadece canım mesela ilk oy bildirime açılmadan bu yorumumu oylara bakarak anlamlandırabilirsin

Makarnalarda da sunumum sayesinde kazandım çok yeni üyeydim

Benim fikrim bu sadece canım mesela ilk oy bildirime açılmadan bu yorumumu oylara bakarak anlamlandırabilirsin

Makarnalarda da sunumum sayesinde kazandım çok yeni üyeydim
Beni kimse tanımıyor muPopüler değil miyimBeni kimse tanımıyor muYemeklerim güzel değil mi4 yıldır neden sadece 2 madalyam olduKafamda deli sorular
Bence oylama şöyle oluyor Herkes bildiği ve sevdiği klasik tariflre oy veriyorBaşka açıklaması yok

bende 4 olmusum vay be 3 den kurtuldum hic sevmem halbuki tadı oy sayısından cok daha guzeldi
yarın da bosnak mantısı yapıcam borekler yapılır belki dedim ama bekleymiycemmm
Dünya Mutfağı yapacağızBöreği sakla kimse görmesin

Senin yemeklerinin güzelliği tartışılmaz şahanesin zaten ablacım

Herkesin oy verme düşüncesi farklı demek ki nevoş ablam

Ne yapacaksın yöresel mi
tam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagına zaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))

Bence olur canım dünya mutfağı geneli kapsıyor çünkü

Boşnak böreği de olur mu acep

aa bosnak boregimi yapıyon kızz neli yapıyorsun benim favorim pırasalı
Evet canım en çok yaptığım hamurişi börektir, en sevdiğim de
Kıymalı, ıspanaklı favorim benimde pırasalıyı çok nadir yapmışımdır genelde tepsi böreğini pırasalı yapıyorum ben kare kare kesilen şekildeki

pırasayı normalde yemem ama bosnak boreginde bayılıyorum bide koseleri kıtır kıtır oluyor ya canım cekti valla

Kız hamilesin seninde canını çektirdim hakkını helal et, keşke yakın olsak yapardım sana hemşehrim
ay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten en son anneme gittigimde yapmıstı yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turlu

ay canım ask olsun helal olsun ne olcak hamileliklşkten degil normalde canım cekiyor hep zaten en son anneme gittigimde yapmıstı yer sofrası olsa yapıcamda alamadım bi turlu
Ayy iyimiş o zaman içimi rahatlattın

Bir tane edin mutlaka börek çok pratik oluyor sofrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…