• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Roka ve ıspanagı nasıl kariştırmış ya:olamaz::KK48:
Bende çocuklugumdan beri ıspanakla pırasanin isimlerini karıştırıyorum o_O
Roka ve ıspanagı nasıl kariştırmış ya:olamaz::KK48:
Bende çocuklugumdan beri ıspanakla pırasanin isimlerini karıştırıyorum o_O
adam o kadar uzak olaya balığın yanına roka alıyorum diye ıspanak almış ben dedim bu ıspanak o dedi roka :D

FAZLANAZLI FAZLANAZLI hamsi kuşum gene zirvelerdesin :KK48:
ya yine bi skandal a imza atacak gibiyim. hadi o zaman çift oy vardı birçok kişinin ikinci oyu hamsiye gelmişti ama karnıyarık ı bende çok anlamadım. bakalım hayırlısı olsun herkesin ki güzeldi. deneyeceklerim var içinde. aslında en güzel pırasa duruyor ama ömrümde yemedim

ya yine bi skandal a imza atacak gibiyim. hadi o zaman çift oy vardı birçok kişinin ikinci oyu hamsiye gelmişti ama karnıyarık ı bende çok anlamadım. bakalım hayırlısı olsun herkesin ki güzeldi. deneyeceklerim var içinde. aslında en güzel pırasa duruyor ama ömrümde yemedim
Seni sağlıksız yaşam kaynağı seni :KK48:
Kız mis gibi karnabahar, brokoli, Brüksel lahanası .. mutlaka dene, özellikle Brüksel lahanası harika oluyor yemekte ;)

Seni sağlıksız yaşam kaynağı seni :KK48:
Kız mis gibi karnabahar, brokoli, Brüksel lahanası .. mutlaka dene, özellikle Brüksel lahanası harika oluyor yemekte :KK66:
Bruksel lahanasini bende deneyecegim :) ilk isim yarın pazara gidip almak :)
Karnabahar kizartmask koftesi hepsi cok farklı hepsini deneyecegim :))

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. balkabağından börek yaptım :KK15:
IMG_20170224_214021_640x360.jpg

Back