• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Gidiyorum uzun süre gelmiyorum hala 19 oydayim. Bi dahakine tabağı full doldurcam. Hatta tencereyle koycam masanın ortasına. :KK53::kızgın:

Ben geç kaldım bu sefer neyseki oya yetişmişim
Güveçte karışık dolmaya kullandım
Bir kez şu güveçte yemek yapamadım yapana saygım var :confused:

[QUOekl="deynepnaz, post: 50270506, member: 720527"] M Mitsuomi hep senin yüzünden ,Sen olmasaydın tek dolma ben olcaktım oylar bölünmeyecekti,niye benim yapmayı düşündüğüm yemeği yaptın?:sinirli:Sen de benim için aynı şeyleri düşünüyor musun?:KK70:[/QUOTE]
Ilk ekleyen benim :KK66:
Ben hic o acidan dusunmemistim :KK64:
Hakeden kazansin :)sonucta yarismak icin degil eglenmek icin yarisiyoruz yani ben böyle dusunuyorum:)

Sevilen üyelerde güzel oy alıyor diyorum,tariften bağımsız yani :KK45:
Öyle düşünüyorum :KK51:
Ama öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum :D çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim :D sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştım :D
Ha yok illa popülerlik var diyorsan soruyorum sana bebişim makarnalarda o kadar kankayı nerden buldun.
Ben sutlacta anca 4-5 tanıdık gördüm kardeşim dediğim hain başkasını başkasına vermiş oyunu :63::63:

Be
Ama öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum :KK70: çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim :KK70: sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştım :KK70:
Ha yok illa popülerlik var diyorsan soruyorum sana bebişim makarnalarda o kadar kankayı nerden buldun.
Ben sutlacta anca 4-5 tanıdık gördüm kardeşim dediğim hain başkasını başkasına vermiş oyunu :63::63:
Benm diyet topigimden kimse bana oy vermemis :D napim simdi

Ve not sitem etmeden duramayacagim, kaç ay katıldım hain nevroş bana oy vermedi en son Eylül'de sitem ettimde oy verdi et yemeklerinde, onda ustlere çıkamadım :olamaz::olamaz:

Back