Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oylarııı tek tek
emek emek, ne zahmetlerle topladımmm
asla kıyamam
Size ne olduNasıl ?Seviyorum uleyn Kadir İnanır'a bağlatma beni
Ben de alabilirim emaneten. Yarışmadan sonra veririm.
Tamam bölüşelimBen de alabilirim emaneten. Yarışmadan sonra veririm.
Sevilen üyelerde güzel oy alıyor diyorum,tariften bağımsız yaniNe alaka anlamadım
Ama öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştımSevilen üyelerde güzel oy alıyor diyorum,tariften bağımsız yani
Öyle düşünüyorum
Benm diyet topigimden kimse bana oy vermemis napim simdiAma öyle birşey söz konusu değil, yaprak ve kendinden yola çık. Sen ilk te birinci oldun kimi tanıyordun? Yaprakta aynı şekilde, heleki hamsi kuşumuz, pro üye bile değildi. Eğer torpille birinci olunsaydi inan en sonlu yöresel yemeklerde ben birinci olurdum çoğu tatildeydi oy çok kullanılmadi. Ve benim o zaman diyet grubunda baya bi populerdim sonuç ilk üçe bile giremeyip 4 TE kaldım. Hatta 7 oy ile ilk üçü kaçırıp pro olamamıştım
Ha yok illa popülerlik var diyorsan soruyorum sana bebişim makarnalarda o kadar kankayı nerden buldun.
Ben sutlacta anca 4-5 tanıdık gördüm kardeşim dediğim hain başkasını başkasına vermiş oyunu
Onlar hain bebişim, bana da oy vermiyorlarBe
Benm diyet topigimden kimse bana oy vermemis napim simdi
E bizde diyet topiginde yemek yarismasi icin oy verici topluyoruz yapilcak sey miOnlar hain bebişim, bana da oy vermiyorlar
Birde 13 tür katılıyorum, yazık günah bana
Kizzz sen bilmiyorsun tabi, ben ilk diyet menüsü ile katıldım, yine yaranamadım onlaraE bizde diyet topiginde yemek yarismasi icin oy verici topluyoruz yapilcak sey mi
Ahlaklari bozulur canlari ceker kilo alir zavallilar hata bizde canim
Ama o zaman gercekten hainlermisKizzz sen bilmiyorsun tabi, ben ilk diyet menüsü ile katıldım, yine yaranamadım onlara
Aynen öyle, birde öyle kalabalık grubum vardı düşün yani, biride gelip burada beni ovmediAma o zaman gercekten hainlermis
Bi dahaki kategoriye kollari siviycaz artik bu yarista gecti :)
Senin madalyan var caylaklara yol verelim lutfeenAynen öyle, birde öyle kalabalık grubum vardı düşün yani, biride gelip burada beni ovmedi
Aynen diğer kategori kesin birinciyim
Lütfen yaramı deşmeyiniz , 12 yarışma sonunda alınmıştırSenin madalyan var caylaklara yol verelim lutfeen
Benim 10 yarismam kalmis deseneLütfen yaramı deşmeyiniz , 12 yarışma sonunda alınmıştır
2015 kasımda kaldım, 2017 ocakta aldımBenim 10 yarismam kalmis desene
Way be 1 yil katildin ama sonunda aldin tebrikler oda benim ilk yarismama denk geldi