Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 oyu olan ne yapsınGeliyorum gidiyorum 19 oy. Küstüm daha gelmiyceeem..
Kız klasikler alsaydı dolmaların hepsi ilk 3 te olurdu sadece deynebimin dolmaların ilk 3 e girdi, cimcimem kızartma ile ikideDediğim çıktı
Daha yarışma başlamadan dediydim ben kazanacak olan tarifi, yanılmadım
Klasik lezzetler başköşededir
Oylarını bana hibe etsin..10 oyu olan ne yapsın
HanimKelesimiGetir bende eşimle pazarda gezerken ıspanak alalim almadık deyip duruyordum adamda aldık ya yahu ıspanak diyor ben ısrarla almadık diye pırasaların yanına goturmuştum
Amannn al senin olsunOylarını bana hibe etsin..
Adamda diyor aşkım ıspanak aldık o kadar ıspanağı napıcaksın dolaba mı koycaksınHahahahahaha o pırasının suçu neydi ayol
Adamda diyor aşkım ıspanak aldık o kadar ıspanağı napıcaksın dolaba mı koycaksın
Bi günde ıspanak bitti pırasa yaptım. Tabi adıni karıştırmıştım yine. Ne yemek var diye sordu bende ıspanak dedim. Tamda misafir vardı. Aşkım biz kaç kilo ıspanak aldık her gun ispanak mı yicez dedi ben yerin dibine girdim. Hayır yeni yaptım bunu dedim sonra sofraya pırasa gelince anladı bizim ki. Bi sene dalga gecti benimleAyyyyy koptum varyaaaa
Ben de Kumpirciyle on küsürlülerin puanlarına talibim.
Kıskanmayalım lütfenBen de Kumpirciyle on küsürlülerin puanlarına talibim.
Benim gözümde sen karnıyarıkcıdan daha cok hak ediyorsun bebegim
Hahaha tabaktaki dolma sayısına mı taktın kafanıKıskanmayalım lütfen
Senin yemeğin de hem orjinal ,hem de güzel olmuş.Daha fazla oyu hakediyordu.Biraz cimrilik yapmışsın ,tabağa çok koyaydın iyiydi.
Laf aramızda ben de öyle düşünüyorum.okumaz inşallah FAZLANAZLI.Benim de vardı patlıcanım .Benim gözümde sen karnıyarıkcıdan daha cok hak ediyorsun bebegim
Okuyo okuyo benim ona karsı oldugumu biliyo cunku PATLICAN bu mevsimin sepsezi degil hemde bu mevsimde zararlı hormonlu hormonluLaf aramızda ben de öyle düşünüyorum.okumaz inşallah FAZLANAZLI.Benim de vardı patlıcanım .