Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin yaptığına bakmadığın belli oluyor
Saol hayatım, şimdi
etmem gereken teşekkürlerimi edip
diyet topiğimize geliyorum, see you
Çok geçmiş olsun arkadaşına,acil şifalar diliyorum ..
Deniz manzaralı olsun lütfen odalarda yan yana olursa süper olur odalar sabit merrak etme kmseye verilemez
teşekkür ederim,canım.
Roka ve ıspanagı nasıl kariştırmış yasize haftalık menümü yazsam kovarsınız burda kışlık sebzelerden karnabahar ıyeni yemeye başladım kara lahanayla pazıyı bile ayıramıyorum. bi kere eşim marketten geldi roka diye ıspanak almış .ıspanak yiyorum Allahtan
Patlican kabak vs degil tabii ki ama oy verenler oyle dusundu heralde aslinda damak tadi agir basiyor.Bende karniyarik yapicaktm.kis sebzesi degil Aa derlerki dedim patlican kis sebzesi mi en iyisi dedim yapmayayim.Ama halk olarak seviyoruz ve yarismalarda en cok sevilen seyler oy aliyor bende bayilirim sahsenPatlıcan kış sebzesi mi
Hala açık ara birinci oy almaya da hızla devam ediyor.Patlican kabak vs degil tabii ki ama oy verenler oyle dusundu heralde aslinda damak tadi agir basiyor.Bende karniyarik yapicaktm.kis sebzesi degil Aa derlerki dedim patlican kis sebzesi mi en iyisi dedim yapmayayim.Ama halk olarak seviyoruz ve yarismalarda en cok sevilen seyler oy aliyor bende bayilirim sahsen
Ben 3.sanirim suan sansim yuksek itiraz edelim dur onun oylar bolunur biz@Nevreste hakime hanimmm itirazz ediyoruzzz kis sebzeleri olmayanlar elensinoylarida bize dagitilsinHala açık ara birinci oy almaya da hızla devam ediyor.
Yooo kiskanmiyorum..
Bina da 50 daire var herkeşten bir oy alsam yine de olmaz. Karşı binaya da gitmem lazım.
Roka ve ıspanagı nasıl kariştırmış ya
Bende çocuklugumdan beri ıspanakla pırasanin isimlerini karıştırıyorum
Sen 4.sün. Sen ve kendim bana oy vermeseydi halim nice olurdu.Ben 3.sanirim suan sansim yuksek itiraz edelim dur onun oylar bolunur biz@Nevreste hakime hanimmm itirazz ediyoruzzz kis sebzeleri olmayanlar elensinoylarida bize dagitilsin
YaaaaSen 4.sün. Sen ve kendim bana oy vermeseydi halim nice olurdu.
O bende de var. :)) Enginarın adını karaciğeri temizleyen şey koydum. Kereviz de biraz düşünüp kekeleyince geliyor aklıma .Hahaahaha bende kerevizle enginarın adını unutuyorum sürekli
O bende de var. :)) Enginarın adını karaciğeri temizleyen şey koydum. Kereviz de biraz düşünüp kekeleyince geliyor aklıma .
Bunlar hep enginar yatağında sebze yemedigimizden bence. Ben çok küçüküm daha.. Size battaniye örücem hem..Hahahahaa pazarcıya bile sormuşluğum vardır han rendeleniyor salatası oluyor diyordum
Bunlar hep yaşlılıktan işte
Tarif için fazla zorlamaya gerek yok diyorsun.Dediğim çıktı
Daha yarışma başlamadan dediydim ben kazanacak olan tarifi, yanılmadım
Klasik lezzetler başköşededir
Evet ilk akla gelen yapılmalı diyorumTarif için fazla zorlamaya gerek yok diyorsun.
Doğru...
Onun da kolayı var. Annem hemencecik yapar da benim aram iyi değil oklavayla..Evet ilk akla gelen yapılmalı diyorum
Şerbetli tatlıda baklava gibi kolay şeyler yani
Bunlar hep enginar yatağında sebze yemedigimizden bence. Ben çok küçüküm daha.. Size battaniye örücem hem..