NedenSeni seven.herkese gicikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenSeni seven.herkese gicikim
Sensin sidikli
Kocamın işi var çocuk salliyoHahahah arbim abacur yak ne bakıyorsun o seylere
Çünkü seni seviyorlar hiç ısınamadım. Sana
Hayırlı geceler uyanık seniKocama.hastayım. dedim.biraz rol.rol.yapayim ilgilensin benimle biraz?
Şimdi uyur sonra sıra sende seni de uyuturKocamın işi var çocuk salliyo
Hayırlı geceler
Ben de şaşırdım niye öyle dedin diye
Ben kaçar ,hepinize iyi gecelerrrr
Belli oluyorKk ya sadece beni ziyarete geliyorsunÇünkü seni seviyorlar hiç ısınamadım. Sana
90 kişi öyle düşünmüş. :))Patlıcan kış sebzesi mi
Oooo hanım abla yok öyle,daha torunlarınla kovalamaca oynuycan, var mı öyle bırakıp kaçmak
Taş çalacağımızı neden söylüyorsun adımız hırsız ihtiyara çıkacak
HanimKelesimiGetir ,@Mune geldim geldim.malum yaşlılık geç kalıyorum ,heryere.umarım okeye dördüncüyü bulmadınız.neyse bulduysanız ben de yancı olurum,bedava çay içerim.
bu arada battaniyelerden ben de isterim.benimki kırmızı olsun ama..huzurevinde denizi gören bir oda da bana ayırın.ya da önden ben gider,size odayı tutarım.hepinizden büyüğüm nasıl olsa.
süper 3 tane huzur evi beğendim.2 si deniz manzaralı,biri orman.hangisi uyarsa artık.ben deniz manzarasından yanayım amaToruna daha var nasılsa beklesimler azcık
Olsun müdürüm ya bak elifte taş çalacakmış
Nerdesin arkadaşım huzurevi işlemleri ne alemde odalar hazır demi okeye tamamız sen müdürüm elif ve ben varız..Battaniyeler hazır nevoştan oda,seninki kırmızı olacak ekip süper artık ziyaretimizede gelirler kızlar
süper 3 tane huzur evi beğendim.2 si deniz manzaralı,biri orman.hangisi uyarsa artık.ben deniz manzarasından yanayım ama
şaka bir yana ,bir arkadaşımın kardeşi ağır hasta,onun yanında olmaya çalışıyorum.vakit buldukça,kafa dağıtmak için ,buraya giriyorum.o yüzden,hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın.ama huzur evindeki,odamı da kimselere vermeyin.
Teşekkür ederim. :)pırasa dolması hakkını yemeyelım kerevız olmasaydı oyum sanaydı:) ellerınıze saglık.
İnanmıyorumm Eee hakediyorsun canımcım demek ki süpersin yaaaa inanamıyorumm