• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
EnHarbiKiz EnHarbiKiz la dün doktordan çıkınca konuşuyorduk, benimkine dedim sinemaya gidelim mi? Ama dedi ya orda çok gülüp karnın ağrırsa bebeğe birşey olursa:bicak: Kimin aklına gelir Allah aşkına bu kadarı :KK53:
Ya olmadı çok karışırsa al sen bak derim :KK12:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Neler geliyor aklına yav:KK53:
Denemeye kabız olmuşum desene :KK53:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz la dün doktordan çıkınca konuşuyorduk, benimkine dedim sinemaya gidelim mi? Ama dedi ya orda çok gülüp karnın ağrırsa bebeğe birşey olursa:bicak: Kimin aklına gelir Allah aşkına bu kadarı :KK53:
Ya olmadı çok karışırsa al sen bak derim :KK12:
:skandal::skandal:
Yandın sen Pinkom:ıslık:Şimdiden böyle birde bebek olunca düşünemiyorum:110:

Ya sorma öyle şeyler yapıp söylüyor ki annemler şoka giriyor.
İstemiyor haliydi bu ha, zamana bırakalım sonra olsun ne olacak havasındaydı bu hale geldi. İsteseymiş ben yanmışım :KK70:
Sahiden bu adam hani istemiyordu:KK70:Ne güzel ilgili baba olacak:nazar:

Ya sorma öyle şeyler yapıp söylüyor ki annemler şoka giriyor.
İstemiyor haliydi bu ha, zamana bırakalım sonra olsun ne olacak havasındaydı bu hale geldi. İsteseymiş ben yanmışım :KK70:
Pinkim mm. Allah sabir versin hayırlısıyla. Gelir bebisin seni bdv de görürüz artik:rolleyes::rolleyes:

Demi demi :KK70: Ya ben de ilgili baba olmasını istiyordum hep ama ilgiyle psikopatlık arasında ince bir çizgi varmış bakalım hangisi olacak :KK70:
Çok istemişsin biraz abartılı gerçekleşmiş:-)Geçer inşaallah:KK45:
EnHarbiKiz EnHarbiKiz nereye kayboldun:KK60:

Back