Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler geliyor aklına yavEnHarbiKiz la dün doktordan çıkınca konuşuyorduk, benimkine dedim sinemaya gidelim mi? Ama dedi ya orda çok gülüp karnın ağrırsa bebeğe birşey olursa Kimin aklına gelir Allah aşkına bu kadarı
Ya olmadı çok karışırsa al sen bak derim
Sen bana akılsız mı diyorsun
EnHarbiKiz la dün doktordan çıkınca konuşuyorduk, benimkine dedim sinemaya gidelim mi? Ama dedi ya orda çok gülüp karnın ağrırsa bebeğe birşey olursa Kimin aklına gelir Allah aşkına bu kadarı
Ya olmadı çok karışırsa al sen bak derim
Ya sorma öyle şeyler yapıp söylüyor ki annemler şoka giriyor.Yokkkkk artikkkk
Buraları benim.olunca beraber kalırsınız seni de zindana atacamdeynepnaz a birşey diyemezsin
Sahiden bu adam hani istemiyorduNe güzel ilgili baba olacakYa sorma öyle şeyler yapıp söylüyor ki annemler şoka giriyor.
İstemiyor haliydi bu ha, zamana bırakalım sonra olsun ne olacak havasındaydı bu hale geldi. İsteseymiş ben yanmışım
Ay Yok demeyeyim, listemde kayısı var yemedin mi diye beni yer bu seferNeler geliyor aklına yav
Denemeye kabız olmuşum desene
Yine rüya görmeye başladınQ
Buraları benim.olunca beraber kalırsınız seni de zindana atacam
Pinkim mm. Allah sabir versin hayırlısıyla. Gelir bebisin seni bdv de görürüz artikYa sorma öyle şeyler yapıp söylüyor ki annemler şoka giriyor.
İstemiyor haliydi bu ha, zamana bırakalım sonra olsun ne olacak havasındaydı bu hale geldi. İsteseymiş ben yanmışım
Demi demi Ya ben de ilgili baba olmasını istiyordum hep ama ilgiyle psikopatlık arasında ince bir çizgi varmış bakalım hangisi olacakSahiden bu adam hani istemiyorduNe güzel ilgili baba olacak
Liste de Onun başından mı çıktı yoksa ?Ay Yok demeyeyim, listemde kayısı var yemedin mi diye beni yer bu sefer
Şu yaali halinle herkese yetis git soba başında otur örgü or ancak çeneYine rüya görmeye başladın
Çok istemişsin biraz abartılı gerçekleşmişGeçer inşaallahDemi demi Ya ben de ilgili baba olmasını istiyordum hep ama ilgiyle psikopatlık arasında ince bir çizgi varmış bakalım hangisi olacak
Örgü örmediğimi kim söylediŞu yaali halinle herkese yetis git soba başında otur örgü or ancak çene
Sürekli evde zatenListeyi o mj ayarladi acaba saat başı arıyor mu peki
Nevoş örüyor zaten ,örgü bebek yapmış.10 parmağında 10 marifetŞu yaali halinle herkese yetis git soba başında otur örgü or ancak çene
Yok onu doktor verdi, eşim aldı sürekli kontrol ediyor Zamanı olmayan şey istersem almayacak söyledi baştan inşallah istemem artıkListe de Onun başından mı çıktı yoksa ?
Canının istediği şeyleri de yedirmez