• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Sorma kareyi tamamladık okeye döneceğiz artık :KK70::KK70: helva senin için değil müdürüm battaniye istedi dizleri için :KK53: örmeyen olursa gömecezde :KK53:
Oooo hanım abla yok öyle:KK3::KK66:,daha torunlarınla kovalamaca oynuycan, var mı öyle bırakıp kaçmak:KK55:

:super:Hepsi çok güzel görünüyor yahu ellerine sağlık hanımlarrrrr

Ben ilk defa katılıyorum :KK70: vallahi degisikmiş sunumu güzelmiş kimse bakmıyor he öyle dümdük herkes sevdiğine veriyor :KK70:
Şimdi baktım ne yapmışssın diye :)) benim koca çok sever onu hergün koy önüne niye yaptın demez yer :))) ama ben sevemedim bi türlü ve düz mantık bi insan olduğumdan oyum sana olmamış be bacım :((
(bkz.kendi bacağına sıkmak) :D

Şimdi baktım ne yapmışssın diye :)) benim koca çok sever onu hergün koy önüne niye yaptın demez yer :))) ama ben sevemedim bi türlü ve düz mantık bi insan olduğumdan oyum sana olmamış be bacım :KK43:(
(bkz.kendi bacağına sıkmak) :KK70:
Hahah canın sağolsun bacım :D
Bi dahaki oylamaya bekleriz :KK52:
Kocan karadenizli mi ?
Benim eşim ve aileside çok seviyor ama ne yalan söyleyim bende pek ısınamadım damak tadımız farklı olunca:KK54:

Back