- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar hanımcığımBen kaçtım iyi akşamlar hanımlar
Oooo hanım abla yok öyle,daha torunlarınla kovalamaca oynuycan, var mı öyle bırakıp kaçmakSorma kareyi tamamladık okeye döneceğiz artık helva senin için değil müdürüm battaniye istedi dizleri için örmeyen olursa gömecezde
Herkes en sevdigi yemege oy veriyor en farklisi falan degil yani sen yeni katildin sanirim biz ay her ay bu durumla karsilasiyoruzKarnıyarıkcıymış bu millet haberimiz yok
Ayrıca patlıcan kış sebzesi degil ki hıh
Ben ilk defa katılıyorum vallahi degisikmiş sunumu güzelmiş kimse bakmıyor he öyle dümdük herkes sevdiğine veriyorHerkes en sevdigi yemege oy veriyor en farklisi falan degil yani sen yeni katildin sanirim biz ay her ay bu durumla karsilasiyoruz
Olur olur hemen cek fotoları at burayaBende dun karniyarik yaptim acaba simdi katilsam olurmu
Şimdi baktım ne yapmışssın diye :)) benim koca çok sever onu hergün koy önüne niye yaptın demez yer :))) ama ben sevemedim bi türlü ve düz mantık bi insan olduğumdan oyum sana olmamış be bacım (Ben ilk defa katılıyorum vallahi degisikmiş sunumu güzelmiş kimse bakmıyor he öyle dümdük herkes sevdiğine veriyor
Hahah canın sağolsun bacımŞimdi baktım ne yapmışssın diye :)) benim koca çok sever onu hergün koy önüne niye yaptın demez yer :))) ama ben sevemedim bi türlü ve düz mantık bi insan olduğumdan oyum sana olmamış be bacım (
(bkz.kendi bacağına sıkmak)
Ne için canım
Evet canım ordulu. Seni takipteyim artık :)))Hahah canın sağolsun bacım
Bi dahaki oylamaya bekleriz
Kocan karadenizli mi ?
Benim eşim ve aileside çok seviyor ama ne yalan söyleyim bende pek ısınamadım damak tadımız farklı olunca
Benimkide ordulu ne çok ortak yanimiz varEvet canım ordulu. Seni takipteyim artık :)))
Ellerine sağlık çok beğendim tarifini değişik tarifleri çok severim.. Başarılar
Rica ederiim
Benimkide ordulu ne çok ortak yanimiz var
Bend seni takipteyim
Birazcık sorgulasak koca tarafından akraba çıkıcaz :)))Benimkide ordulu ne çok ortak yanimiz var
Bend seni takipteyim
Bende yarı orduluyum 4 yılım orada geçti, ondan yarı orduluyum dedimBenimkide ordulu ne çok ortak yanimiz var
Bend seni takipteyim
Taş çalacağımızı neden söylüyorsun adımız hırsız ihtiyara çıkacakBende var gözlük taş çalarken işe yarar hahahahaahaa