• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Mutlaka Deniz kenarı olmalı, ben deniz görmeden yapamam, sende seviyorsundur, mayış önemli, taksitle alırız siteyi, olmadı kredi çekeriz:)))
Diz battaniyelerini buradaki gençler örsün bize, şöyle kokoş işi birkaç battaniye yapsınlar, kürk sana feda olsun aşk olsun veririm giyersin sıcak sıcak :KK53:

Bende çok severim balkondan kaydırakla ineriz denize :))
Demi yani conconlu battaniyeler istiyoruz gençlerden bir zahmet örsünler yani.
Tamamdır arada verirsen giyerim sıcak tutar dizleri korur :KK53::KK53:

Bende çok severim balkondan kaydırakla ineriz denize :))
Demi yani conconlu battaniyeler istiyoruz gençlerden bir zahmet örsünler yani.
Tamamdır arada verirsen giyerim sıcak tutar dizleri korur :KK53::KK53:
Tabii örsünler, bu yaştan sonra biz mi örelim, şiş tutarken bilekler atacak yerinden :KK70: abla abla diyorlar örsünler bize battaniyelerimizi:KK70:
Sıcak bir yer olsun rutubeti olmasın, kumlara kendimizi gömerizde hanım, güneşle kum romatizmalarımıza iyi gelir :KK70:

Birerde yelek istesek mi, sırtı, böbrekleri korumak lazım, birimize yeşil birimize mor :KK70:

Tabii örsünler, bu yaştan sonra biz mi örelim, şiş tutarken bilekler atacak yerinden :KK70: abla abla diyorlar örsünler bize battaniyelerimizi:KK70:
Sıcak bir yer olsun rutubeti olmasın, kumlara kendimizi gömerizde hanım, güneşle kum romatizmalarımıza iyi gelir :KK70:

Birerde yelek istesek mi, sırtı, böbrekleri korumak lazım, birimize yeşil birimize mor :KK70:

Örsünler yani habire dedikodu yapıyorlar,benimki baklava desenli olsun hahahahahaaa :KK53:
Sıcak olsun kızgın kumlardan serin sulara atlarken içimiz ürpersin azcık :KK53:
Yeek pek giymem müdüürm hırka örsünler sırtımı tutar :KK70::KK70: renkler süper.
hunter7 hunter7 de gelecekti beni unuttunuz demesin sonra :KK70: dördüncüyde buldukmu okeye döneriz :KK70:

Örsünler yani habire dedikodu yapıyorlar,benimki baklava desenli olsun hahahahahaaa :KK53:
Sıcak olsun kızgın kumlardan serin sulara atlarken içimiz ürpersin azcık :KK53:
Yeek pek giymem müdüürm hırka örsünler sırtımı tutar :KK70::KK70: renkler süper.
hunter7 hunter7 de gelecekti beni unuttunuz demesin sonra :KK70: dördüncüyde buldukmu okeye döneriz :KK70:
Hahahahahahha ben yelek isterim cepleri de olsun mendilimi koyarım :KK70:
hunter7 hunter7 neredesin, gel hadi:KK14: başka kim vardı sitede tekaütlerden, tekaüt çetesi kurarız hanım, lider sen olursun, ben yardımcılığını yaparım, cımbızla çektiklerime keleşle sıkarsın:KK70:

Hahahahahahha ben yelek isterim cepleri de olsun mendilimi koyarım :KK70:
hunter7 hunter7 neredesin, gel hadi:KK14: başka kim vardı sitede tekaütlerden, tekaüt çetesi kurarız hanım, lider sen olursun, ben yardımcılığını yaparım, cımbızla çektiklerime keleşle sıkarsın:KK70:

Mendil şart tabi mazallah çeşme gibi akmayalım sonra :KK53::KK53:
Elif Elif var yaa oda tekaütlü nasılsa :KK53:
Tamamdır sen cımbızla yol keleşle ben sıkarım hunter7 hunter7 de gömer Elif Elif te toprağını atar hahahahahahaaa:confused:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. de helvayı kavurur :KK70::KK70::KK70:

Konuyu anlamadım hanımcım

Selam,elifcim sitenin en yaşlı üyeleri olaraktan huzurevine yerleşiyoruz kızlarda bize battaniye yelek filan örecekler..
4 as olarak okeye döneceğiz sonra,arada kızlar bize yaşlı diyorarda ondan yani..

Hahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var:KK70: ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş :KK70:

Ta bisi yani helva olmadan olmaz illaki olacak :KK70::KK70: 1380 dede ben doğayım bari :KK70::KK70:

Mendil şart tabi mazallah çeşme gibi akmayalım sonra :KK53::KK53:
Elif Elif var yaa oda tekaütlü nasılsa :KK53:
Tamamdır sen cımbızla yol keleşle ben sıkarım hunter7 hunter7 de gömer Elif Elif te toprağını atar hahahahahahaaa:confused:
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. de helvayı kavurur :KK70::KK70::KK70:
Hahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var:KK70: ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş :KK70:
Çok istiyorsunuz madem sizi bu yıl En Nene kategorisine taşıyorum:KK45:@hunter7 ve Elif Elif ablalarımda var ohhhh:halay:
Helva kimin için benim için değildir umarım:skandal::KK70:

Back