• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
oylar fırlamış biraz bildirimin etkisi oluyor. takipte edemiyorum bugün kızımın doğum günü hafta sonu parti var temizlik ikram totom koltuk görmüyo :silah:
Öyle mi doğum günü kutlu olsun kızının daha nice mutlu,sağlıklı yıllara:KK46::nazar::KK200:Allah kolaylık versin canım:KK36:
Sen daha önce kazandığında yine özel bir günmüydü yanlış mı hatırlıyorum:KK64::KK45:

Öyle mi doğum günü kutlu olsun kızının daha nice mutlu,sağlıklı yıllara:KK46::nazar::KK200:Allah kolaylık versin canım:KK36:
Sen daha önce kazandığında yine özel bir günmüydü yanlış mı hatırlıyorum:KK64::KK45:
çok teşekkür ederim canım valla ben hatırlamıyorum ama senin hafızana hayran kaldım sanırım geçen sene yine bu aydı..
bu patlıcan yine yakacak başımı. keşke kabul etmeseydin haklı arkadaşlar.

çok teşekkür ederim canım valla ben hatırlamıyorum ama senin hafızana hayran kaldım sanırım geçen sene yine bu aydı..
bu patlıcan yine yakacak başımı. keşke kabul etmeseydin haklı arkadaşlar.
Genelde bu tür şeyleri unutmam canım;):KK45:
Hayırlısı olsun canım bir tek senin tarifin olsaydı haklısın ama başka tariflerde var kış sebzesi olmayan;)

Benim ki fazla değişik oldu, kabul ediyorum. :KK53:
Ama yinede iyi oy topladım yaa
Allah bereket versin :KK48:
Gelsin sıradaki kategori :KK4:
Benim tarifte farklı genelde bilindik tarifler daha fazla oy alıyor.:KK45:.Ben bu kadar bile beklemiyordum:rapci:

Benim ki fazla değişik oldu, kabul ediyorum. :KK53:
Ama yinede iyi oy topladım yaa
Allah bereket versin :KK48:
Gelsin sıradaki kategori :KK4:
ben moda yarışmasına katılmıştım kimse oy vermiyor diye kazen vermişti :D sonra bildirim gitti 6 oy geldi geri çekti oyunu :confused:
kuru fasulyeyi basite alma bak demedi deme ;)

ben moda yarışmasına katılmıştım kimse oy vermiyor diye kazen vermişti :KK70: sonra bildirim gitti 6 oy geldi geri çekti oyunu :confused:
kuru fasulyeyi basite alma bak demedi deme :KK66:
Gidip yarışmayı kazandığın konuya baktım:KK45:Sahiden bu ayda olmuş:KK53:Kızın sana uğur getiriyor:KK73::nazar:

Back