- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Ne için canım
Verdiğin oy var ya
Tarifin sahibi oluyorum azıcık :)
Saol diyorum, var ol diyorum, iyi ki oyunu bana verdin diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne için canım
oylar fırlamış biraz bildirimin etkisi oluyor. takipte edemiyorum bugün kızımın doğum günü hafta sonu parti var temizlik ikram totom koltuk görmüyoBirazcık birinci oluyorsun ondan olabilir mi
haklısınız. benim bilgim ilk sebze yemekleriydi sonradan değişti sanırsam ya da benim aklımda öyle kaldı.Yorumları okumadım bilmiyorum da patlıcan, kabak kış sebzesi değil ki. Sera da yetişiyor buluyoruz diye mi dahil oldu oylamaya.
Öyle mi doğum günü kutlu olsun kızının daha nice mutlu,sağlıklı yıllaraAllah kolaylık versin canımoylar fırlamış biraz bildirimin etkisi oluyor. takipte edemiyorum bugün kızımın doğum günü hafta sonu parti var temizlik ikram totom koltuk görmüyo
ne oldu kaçırdım mı bir şey
çok teşekkür ederim canım valla ben hatırlamıyorum ama senin hafızana hayran kaldım sanırım geçen sene yine bu aydı..Öyle mi doğum günü kutlu olsun kızının daha nice mutlu,sağlıklı yıllaraAllah kolaylık versin canım
Sen daha önce kazandığında yine özel bir günmüydü yanlış mı hatırlıyorum
yaaÇok şey kaçırdın kuşum yaa
Mesela benim nasıl önde gittiğimi görmedin
Çünkü sayende çok kısa sürdü
Genelde bu tür şeyleri unutmam canımçok teşekkür ederim canım valla ben hatırlamıyorum ama senin hafızana hayran kaldım sanırım geçen sene yine bu aydı..
bu patlıcan yine yakacak başımı. keşke kabul etmeseydin haklı arkadaşlar.
Hoşgeldiniz efendimYukarıda Fazlanazlı'nın mesajını okudun mu hafızamın ne kadar kuvvetli olduğunu söylüyorduYaşlı olsam hatırlarmıydımSelammmmm
yaa
bu oylamanın mantığı yok yani kimi sevdiği yemeğe veriyor kimi değişik olana. mesela bakliyat olursa kuru fasulye yapan kazanır
bi patlıcan kategorisi olmadı hep bu yüzden. bi daha ki belli mi ne olacağıGenelde bu tür şeyleri unutmam canım
Hayırlısı olsun canım bir tek senin tarifin olsaydı haklısın ama başka tariflerde var kış sebzesi olmayan
Benim tarifte farklı genelde bilindik tarifler daha fazla oy alıyor..Ben bu kadar bile beklemiyordumBenim ki fazla değişik oldu, kabul ediyorum.
Ama yinede iyi oy topladım yaa
Allah bereket versin
Gelsin sıradaki kategori
Henüz belli değilbi patlıcan kategorisi olmadı hep bu yüzden. bi daha ki belli mi ne olacağı
Daha alzheimer olmadın ama yaslışın. .Vee bazı yaşlılar hafızaları guvvet li olur hemen sevinmeHoşgeldiniz efendimYukarıda Fazlanazlı'nın mesajını okudun mu hafızamın ne kadar kuvvetli olduğunu söylüyorduYaşlı olsam hatırlarmıydım
Hiç altta kalma hemen cevap verDaha alzhesmer olmadın ama yaslışın. .Vee bazı yaşlılar hafızaları guvvet li olur hemen sevinme
ben moda yarışmasına katılmıştım kimse oy vermiyor diye kazen vermişti sonra bildirim gitti 6 oy geldi geri çekti oyunuBenim ki fazla değişik oldu, kabul ediyorum.
Ama yinede iyi oy topladım yaa
Allah bereket versin
Gelsin sıradaki kategori
İşlerin rast gitsin gerisi önemli değilBen buralara giremiyorum yogunluk var isyerinde
Gidip yarışmayı kazandığın konuya baktımSahiden bu ayda olmuşKızın sana uğur getiriyorben moda yarışmasına katılmıştım kimse oy vermiyor diye kazen vermişti sonra bildirim gitti 6 oy geldi geri çekti oyunu
kuru fasulyeyi basite alma bak demedi deme